Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to Leda wróciła do starego boksu. Zaszyła sie w budzie i nie wychodzi. Sończyły sie wypuszczanki na bieganie i możliwość kontaktu z człowiekiem. Znowu siedzi pod wiata , dziczeje i tyje

Posted

luka1 napisał(a):
No to Leda wróciła do starego boksu. Zaszyła sie w budzie i nie wychodzi. Sończyły sie wypuszczanki na bieganie i możliwość kontaktu z człowiekiem. Znowu siedzi pod wiata , dziczeje i tyje

A czym jest spowodowana taka decyzja o jej przeniesieniu :shake:

Posted

Ech napatrzę, nasłucham i ciagle jest mi głupio że nie moge im pomóc. Wczoraj stanełam na dziedzińcu schroniska, popatrzyłam i nagle wszystkie zamilkły. Czekały, wpatrzone we mnie. Gdy sie odwróciłam by odejść rozległ się jeden wielki skowyt...

Posted

luka1 napisał(a):
Ech napatrzę, nasłucham i ciagle jest mi głupio że nie moge im pomóc. Wczoraj stanełam na dziedzińcu schroniska, popatrzyłam i nagle wszystkie zamilkły. Czekały, wpatrzone we mnie. Gdy sie odwróciłam by odejść rozległ się jeden wielki skowyt...

:-(

Przypominam o sochaczewskiej suńce.

Posted

elmira napisał(a):
To podnosimy Ledę do skutku, co?

Pewnie, że do skutku :cool3:

elmira napisał(a):
A jak Ty Ziutko będziesz dzwigać?:evil_lol:

Hmm :hmmmm: no jakoś muszę dać radę ale jak to się mówi - w koopie siła więc poradzimy sobie mam nadzieje :cool3:

Posted

luka1 napisał(a):
ble, ble, ble - a dom gdzie?

Nie ma na razie niestety, cholera!!!
Ale ja zapraszam na swojską pigwówę, jeśli Ledka znajdzie dom. Jesli ktos niechetny brataniu, oddam nalewkę do kosztowania w domu!:eviltong:

I niech luka nie ma doła!!!

Posted

Ziutka napisał(a):
O matko i córko :eek2:

Ja tez sie załamałam. Widziałam, jak pies wchłania dwa bochenki chleba na sucho:crazyeye:

Ja niestety mam nie tektoniczny , a Mariański. I nie dół, a depresję!!!