luka1 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 miewam okresy załamania - niestety Quote
luka1 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 No to Leda wróciła do starego boksu. Zaszyła sie w budzie i nie wychodzi. Sończyły sie wypuszczanki na bieganie i możliwość kontaktu z człowiekiem. Znowu siedzi pod wiata , dziczeje i tyje Quote
Ziutka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 luka1 napisał(a):No to Leda wróciła do starego boksu. Zaszyła sie w budzie i nie wychodzi. Sończyły sie wypuszczanki na bieganie i możliwość kontaktu z człowiekiem. Znowu siedzi pod wiata , dziczeje i tyje A czym jest spowodowana taka decyzja o jej przeniesieniu :shake: Quote
elmira Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Luka, ile Ty się napatrzysz:shake: tego nieszczęścia. Ja się nie dziwię, że Ty miewasz doły. Tyle mojego, że podbiję wątek. Quote
luka1 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Ech napatrzę, nasłucham i ciagle jest mi głupio że nie moge im pomóc. Wczoraj stanełam na dziedzińcu schroniska, popatrzyłam i nagle wszystkie zamilkły. Czekały, wpatrzone we mnie. Gdy sie odwróciłam by odejść rozległ się jeden wielki skowyt... Quote
elmira Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 luka1 napisał(a):Ech napatrzę, nasłucham i ciagle jest mi głupio że nie moge im pomóc. Wczoraj stanełam na dziedzińcu schroniska, popatrzyłam i nagle wszystkie zamilkły. Czekały, wpatrzone we mnie. Gdy sie odwróciłam by odejść rozległ się jeden wielki skowyt... :-( Przypominam o sochaczewskiej suńce. Quote
Ziutka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 nika28 napisał(a):Na pierwszą Leda :shake: I ze mną też.... :sadCyber: Quote
elmira Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ziutka napisał(a):I ze mną też.... :sadCyber: Mogę z Wami???:cool3: Quote
Ziutka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 elmira napisał(a):Mogę z Wami???:cool3: Co za pytanie ? pewnie, że tak :loveu: Quote
elmira Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ziutka napisał(a):Co za pytanie ? pewnie, że tak :loveu: To podnosimy Ledę do skutku, co? A jak Ty Ziutko będziesz dzwigać?:evil_lol: Taka kobitka delikatna ;) Quote
Ziutka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 elmira napisał(a):To podnosimy Ledę do skutku, co? Pewnie, że do skutku :cool3: elmira napisał(a):A jak Ty Ziutko będziesz dzwigać?:evil_lol: Hmm :hmmmm: no jakoś muszę dać radę ale jak to się mówi - w koopie siła więc poradzimy sobie mam nadzieje :cool3: Quote
elmira Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 luka1 napisał(a):ble, ble, ble - a dom gdzie? Nie ma na razie niestety, cholera!!! Ale ja zapraszam na swojską pigwówę, jeśli Ledka znajdzie dom. Jesli ktos niechetny brataniu, oddam nalewkę do kosztowania w domu!:eviltong: I niech luka nie ma doła!!! Quote
luka1 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 he he he to juz nie dół - to rów tektoniczny Quote
Ziutka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 luka1 napisał(a):he he he to juz nie dół - to rów tektoniczny O matko i córko :eek2: Quote
elmira Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ziutka napisał(a):O matko i córko :eek2: Ja tez sie załamałam. Widziałam, jak pies wchłania dwa bochenki chleba na sucho:crazyeye: Ja niestety mam nie tektoniczny , a Mariański. I nie dół, a depresję!!! Quote
luka1 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Zastanawiam sie kiedy to sie skończy :shake: Quote
luka1 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Leda znowu nie opuszcza budy :shake: Quote
elmira Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Kurcze, serce się kraje. Ile one biedaki muszą się nacierpieć:shake: Quote
luka1 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 bezradność mi dokucza - chyba juz jestem stara Quote
Recommended Posts