Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CIOTKI BĘDZIE NIESTETY MUSIAŁA WAS OPUŚCIĆ DO PIĄTKU...JADEM SOBIE Z RODZINKĄ I BAKUCHEM NAD DOMEK.
ALE OBIECUJE ZROBIE MU TAM MNÓSTWO ZDJĘĆ I BEDZIECIE MIAŁY CO OGLĄDAĆ :loveu:

TO DO PIĄTKU.

Posted

karolina1 napisał(a):
No dobra przyznaje, zabrałam sobie na troche słoneczko :roll: niech już będzie..oddam wam je na troche. :evil_lol: :evil_lol:

no ja mysle ty sie juz dosc nafocilas w sloneczku teraz moja kolej :eviltong:

Posted

karolina1 napisał(a):
:oops: dziękuje Ci bardzo kochana :loveu: jak zrobimy razem spacer to i twojemu mordelkowi zrobie jakies zdjęciochy :cool3:

Noo! To musimy się szybko spotkać xD

Posted

M&T napisał(a):
Noo! To musimy się szybko spotkać xD

:eviltong: No to mów kiedy masz czas ( nie licząc teraz czasu aż do piątku i soboty, bo w sobote do schroniska trzea się wkońcu wybrać xD)

Posted

To Wy sobie spacerujcie, a tymczasem ja i moja sucz wyjeżdzamy ze znajomymi jutro pod namioty, powrót wstępnie w sobotę, ale przewidujemy też opcję niedzielną.
W każdym bądź razie trzymać kciuki co by moja sucz moich trzeźwych i tych mniej znajomych nie pozjadała :evil_lol:
Zabieramy więc 20m liny, przypalujemy jak krowę na polu i postawimy tabliczkę "obcym wstęp wzbroniony".
A na powaznie to oby pogoda dopisała, bo zapowiada sięmiły wypad o i sucz się wylata z dala od miejskiego szumu.

Posted

I ja się w sobotę (albo jutro) wybieram do schroniska ;)

Mojej psiny nie zabrałabym nigdzie na namioty ani nad jezioro bo się nie umie zachować w towarzystwie :evil_lol: łagodna, ale czasem głucha bywa :eviltong:

Posted

karolina1 napisał(a):
Witam was już wróciłam.Zapraz powklejam zdjęcia tylko troche muszę se odpocząć. :lol:

No to czekamy :D