Tengusia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 tia panca stanela sobie na laweczce a biedny Bakus musi skakac Quote
karolina1 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Tengusia napisał(a):tia panca stanela sobie na laweczce a biedny Bakus musi skakac :lol: najpierw mu mówiłam że on będzie stał a ja skakała to sie nie zgodził :evil_lol: :evil_lol: Quote
Fenris Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Fajna galeria :p ja jeszcze muszę lepiej swój aparat obcykać hehehe no i cały czas nie moge edytować podpisu coby Santusiową galeryjkę sobie podpiąć :angryy: Quote
karolina1 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 natalia_aa napisał(a):Rewelacyjna fotka. a dziękuje :loveu: Fajna galeria :p ja jeszcze muszę lepiej swój aparat obcykać hehehe no i cały czas nie moge edytować podpisu coby Santusiową galeryjkę sobie podpiąć :angryy: A masz już bannerek?? Jeżeli tak a nie cche Ci się włączyć edytacja podpisu [ też tak miałam ] wklej banerek na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109712 i poproś aby Ci Go wstawili :p Quote
Fenris Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ooo dzięki, ale musze go jeszcze podlinkować bo narazie mam obrazek tylko :p Quote
karolina1 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Fenris napisał(a):ooo dzięki, ale musze go jeszcze podlinkować bo narazie mam obrazek tylko :p No wkońcu widze baner :eviltong: Quote
Fenris Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 No nareszcie :D że niby miałem go podwójnie podlinkowany :roll: cuś tu sie w tych łopcjach wali z tymi podpisami Quote
karolina1 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Fenris napisał(a):No nareszcie :D że niby miałem go podwójnie podlinkowany :roll: cuś tu sie w tych łopcjach wali z tymi podpisami No ja już tyż przed dłuższy czas nie moge sama zmienić podpisu..:mad: Quote
karolina1 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Izabela124. napisał(a):CZesc Ale ladne fotki z Toba, peiknie wyszly a dziękować :loveu: :loveu: Quote
karolina1 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Izabela124. napisał(a):Hej Jak mija wam niedziela? A niedzielka dobrze mija, dziś od rańca bez bycia w domu.. rano giełda potem mała wycieczka do ZOO... jestem przemęczona..a zdjęcia będą troszke później bo trzea troche odpoczć..:cool3: Quote
karolina1 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Wola napisał(a):i zakupy Karolino :lol: No no :evil_lol: ale było spotkanie w realu :eviltong: A masz foteczki z ZOO? Oczywiście ze foteczki z ZOO są zaraz wkleje. Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 No to zcekamy :) U nas tez masa fotaskow jest Quote
karolina1 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 A więc na począteczek pięknie pozował nam żółw. :eviltong: Słoń obrzucał się piachem. Łaaa..!! Krokodyl. :crazyeye: Quote
karolina1 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Osiołek Przepiękny ptak, wyglądał jak y miał dłuuugi welon. Kondorek Wielbładzik I na koniec Lama, która chciała mnie opluć :evil_lol: Quote
karolina1 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Izabela124. napisał(a):Ile roznorodnych zwierzatek No miały być już żyrafy ale dopiero kończą budować, więc będą tak gdzieś w sierpniu. Quote
Wola Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 a właśnie o żyrafę chciałam spytać. to ja się wybiorę do zoo w sierpniu ;) Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ale wam fajnie naet Zoo macie, ja jeszcze nigdy w zoo nie bylam :( Quote
M&T Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ehh, chciałam porobić linki do najładniejszych fot, ale zrezygnowałam, bo wszystkie sa po prostu genialneee! :crazyeye: i nawet Karolinka się wreszcie pojawiła :cool3: Bakuś jest przecudnym psiakieeeem!!!! Może reflektujesz na wspólny spacerek? :cool3: Quote
Recommended Posts