Pusiakowa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='karolina1']Ty też oczywiście. Czekamy co Martyna powie.. czy w ogóle będzie miała czas.. i znowu miejscówe wybrać trzeba.. :razz: [/quote] :multi::multi: . Nie wiem . moze mi sie uda w ndz. :lol: bo widze , ze tu sie umawiacie na ndz. :eviltong: Ale ja na ta wasza wies tez nie trafie xD . a o której? :razz: i wy mieszkacie w Gda co nie ? ale gdzie dokladniej :cool3: [URL]http://img70.imageshack.us/img70/4124/img4543fn6.jpg[/URL] przyszla z tym aparatem a on mi tu lape gryzie ! :placz::mad: Zabierz go ! :mad: [URL]http://img385.imageshack.us/img385/1710/img4558gn8.jpg[/URL] Boskie! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]Wola - [/B]To my sie umówimy jak one nie beda mogly :diabloti: . Quote
jonQuilla Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam :cool3::cool3: :multi: teraz będę ja Was podglądać czy tego chcesz czy nie :eviltong::eviltong: Bakuś to słodziak :loveu: uwielbiam owczarki a szczególnie długowłose :) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
karolina1 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam :cool3::cool3: :multi: teraz będę ja Was podglądać czy tego chcesz czy nie :eviltong::eviltong: Bakuś to słodziak :loveu: uwielbiam owczarki a szczególnie długowłose :) [/B][/FONT][/COLOR][/quote] A i bardzo chętnie zapraszamy :cool3: Ja bede dręczyć waszą galerię, bo kocham amstaffy :p Quote
kiti7 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='karolina1']o taak agresorek chyba zaczne go na walki wystawiać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Koniecznie:evil_lol: myśle ze zostałby mistrzem świata:evil_lol::evil_lol: U takiego małego kocurka tyle agresjii chyba trzymasz go w ciemnicy i karmisz surowym miesem hahaha:evil_lol: Quote
karolina1 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='kiti7']Koniecznie:evil_lol: myśle ze zostałby mistrzem świata:evil_lol::evil_lol: U takiego małego kocurka tyle agresjii chyba trzymasz go w ciemnicy i karmisz surowym miesem hahaha:evil_lol:[/quote] Ja mu poprostu świniaka do piwnicy wrzucam i potem już świniaka nie ma ^^ [quote name='Owczarkowa']Cześć :hand: :-D[/quote] [quote name='Pusiakowa']Witam sie ! :lol:[/quote] Witam cioteczki :loveu: :loveu: Quote
LadyK Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [CENTER]Jakieś fotki? :diabloti:[/CENTER] Quote
M&T Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Hej hej :cool3: Spacer nadal aktualny! :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Jakieś fotki? :diabloti:[/CENTER] [/quote] no .. przydalyby sie :diabloti: Quote
kiti7 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='karolina1']Ja mu poprostu świniaka do piwnicy wrzucam i potem już świniaka nie ma ^^ Hahaha tak własnie myślałam:evil_lol: niezły zawodnik z niego:cool3: Quote
karolina1 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='M&T']Hej hej :cool3: Spacer nadal aktualny! :evil_lol:[/quote] No oczywiście :loveu: [quote name='Owczarkowa']Jakieś fotki? :diabloti:[/quote] [quote name='Pusiakowa']no .. przydalyby sie :diabloti:[/quote] Będą będą.. trosze później gdzieś 21. Znowu domowe, bo spacerku nie było dziś, bo niestety latałam sobie po Pruszczu Gdańskim z wywoływaniem zdjęć.I czasu nie było... Quote
Rahl Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 No, juz z pewnością jst po tamtej 21 :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='karolina1']Będą będą.. trosze później gdzieś 21. Znowu domowe, bo spacerku nie było dziś, bo niestety latałam sobie po [B]Pruszczu Gdańskim[/B] z wywoływaniem zdjęć.I czasu nie było...[/quote] Pruszczu Gdanskim?! :-o To ty gdzies blisko PrG mieszkasz?! :loveu: Quote
karolina1 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='Pusiakowa']Pruszczu Gdanskim?! :-o To ty gdzies blisko PrG mieszkasz?! :loveu:[/quote] No blisko blisko... :cool3: Zdjęcia wstawie jutro niestety czasu nie miałam, a jutro zrobie spacerek i podwórkowe bedą ;D Quote
Pusiakowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='karolina1']No blisko blisko... :cool3: Zdjęcia wstawie jutro niestety czasu nie miałam, a jutro zrobie spacerek i podwórkowe bedą ;D[/quote] no to suuuper , bo ja mieszkam w PrG ! :loveu: a ile jedziesz do PrG. ? :lol: Bo ja bym sobie z checia z Wami na spacerek poszla:loveu::loveu: Quote
karolina1 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 10-20min.. jestem z Różyn ^^ Martyno napisz do mnie na gg dziś umowimy się.. Quote
Pusiakowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='karolina1']10-20min.. jestem z Różyn ^^ Martyno napisz do mnie na gg dziś umowimy się..[/quote] juz napisalam do Ciebie ;) . o tak ! z checia! :loveu::loveu: Quote
karolina1 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Zaraz fociaki ze spaceru z Mickey'em ale byłoo ;)) Teraz muszę znienić temat na błotnistego potwora ^^ Quote
karolina1 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Na początek zdjęcie mikołajowe ;D Reszta zaraz :razz: [IMG]http://img168.imageshack.us/img168/1512/img4651vl2.jpg[/IMG] Quote
LadyK Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [CENTER][url]http://img168.imageshack.us/img168/1512/img4651vl2.jpg[/url] :loveu: Czekamy na następne :diabloti:[/CENTER] Quote
Pusiakowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ale fajnie mu w tej czapce :loveu: . bylo tak blisko a bym z wai pojechala na spacerek :placz: . No cóz .. uda sie nastepnym razem :) . Quote
Recommended Posts