Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Balbis przyjedzie jutro ze mną do Rzeszowa razem z Frodem.Oboje mają jechać do Warszawy, Balbisia cudowny domek będzie miała !!! :multi::multi::multi: Będę myśleć co dalej bo pieniądze na transport mamy tylko chętnych brak...:roll::shake:
Pani z Nowej Dęby co po Balbisię w sobotę - niedzielę miała przyjechać poinformowana o zmianach ale i tak przyjedzie po jakiegoś psiula, pewnikiem po Irysa który jest na naszej stronce internetowej...

To Irys - straszna sierota, mam nadzieję że to on domek znajdzie...

Posted

Balbiś nie odstepuje mnie w domu na krok....Wykąpałam ją wczoraj od razu, wyczesałam i laska jak tralala. Dopiero w wannie zobaczyłam - sama skóra i kości ale za to teraz nadrabia....:eviltong:
Grzecznie noc przespala przy moim łóżku, pchała mi się na wyrko - widac że domowy piesek bo zachowuje czystośc i nie niszczy.

• 2 weeks later...
Posted

Balbina jest juz w wawie. Wszyscy mamy sie dobrze. Podobamy sie jej. Pilnuje nas choć nie za bardzo na dworzu. Moze łatwo się zgubić ,dlatego chodzi na smyczy. Odbiega tak daleko,że zatracamy kontakt. Chcę wiedzieć coś więcej o niej- bo to ważne jest w naszych relacjach. Teraz dużo robimy na czuja. Straszna panikara. Strasznie garda. Pozdrowienia dla "fanów" Balbiny

Posted

ja jak zwykle mam jedno pytanie... możemy poprosić o jakieś fotki z nowego domku ? ;):)

A Balbinka była grzeczna i kochana, jak to Szpilka napisała ;)

Posted

Pani Ula na razie z fotkami się wstrzyma bo Balbiś jest poddawana zabiegom w SPA / :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/.
Za to ja jeszcze wkleję foty Balbiny jeszcze u mnie w Rzeszowie cobyście nie zapomnieli jak wygląda....:eviltong:

:diabloti: