Neczka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 a na 1 zdjęciu wygląda jak całkiem spory psiak ;) śliczna:loveu::loveu: Quote
Neczka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Nie ma żadnych wieści z Balbinkowego domku ? :roll: Quote
Becia66 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Dzwoniłam ostatnio do p. Uli i zastałam ja z mężem na działce. Balbina nieszczęsliwa bo nie może brykać luzem ze względu na cieczkę. Nie sprawia wiekszych kłopotow tylko sie troche nie słucha....:eviltong: Quote
raya Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Więc tak- "Balbina" to fajna dziewucha. Byłaby ekstra gdyby nie żarła wszystkiego na dworzu (nawet zielony chleb dla ptaków) a w domu udawała hrabiankę i wybierała z michy tylko mięso. Gdyby nie rzucała się na 70% psów . Przez to ma przerąbane , bo nie biega z psami. A jest nie wybiegana , ogromna ilość energii w niej. Panikara boi się lekarza. Najbardziej dumna jest z siebie gdy chwali ją pan. Pani to małe piwko dla niej zostawi mnie dla pana. Te "puszyste" włoski zanikają i już robi się normalna sznaucerowata, ostra sierć. Sąsiedzi mówią że czarnieje. No tak ale to jest krótki czas. GABI przy swoim zajęciu- przesiewanie ryżu od mięsa pomiędzy zębami. Quote
SZPiLKA23 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No to Balbis rzadzi;) raya trzeba przerobic zdjecia w imageshack, podesle Ci instrukcje ale narazie mozesz wysłac foty mi na maila a ja wstawie :) [email protected] Quote
SZPiLKA23 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Fotencja... faktycznie Balbinka wyciemniała i jakas taka inna ;) Quote
Becia66 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 A dla mnie Balbina wyglada jak tleniona :eviltong:, takie złote pasemka ma na głowie i karku :evil_lol:....a do Sylwestra jeszcze daleko....:BIG: Quote
Neczka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Cudności:loveu: ...zdjęcie zroione z takiej perspektywy, że wygląda, jakby urosła:evil_lol: Quote
Becia66 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Pani Iwonka przekazała 50 zł na jakąs sunię ze schroniska - dziewczyny czekam na propozycję jak zagospodarować te pieniązki....:roll:... Ja proponuję je na dobry poczatek dla Lusi, co wy na to ? :lol: Quote
Neczka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Beciu, jakto dla Lusi ? Że niby na co ? :evil_lol::eviltong: no chyba, żeby okazało się, że sterylka będzie potrzebna, to chyba nie mamy z Kasią nic przeciwko:evil_lol: Quote
Becia66 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Tak w sumie to nie wiemy czy Lusia nie była sterylizowana, to może na sterylkę Agat ? :roll: Quote
Neczka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 No właśnie planowałyśmy z Kaśkiem zrobić Lusiowe prześwietlenie, żeby było wiadome... Quote
Recommended Posts