Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam ostatnio do p. Uli i zastałam ja z mężem na działce. Balbina nieszczęsliwa bo nie może brykać luzem ze względu na cieczkę. Nie sprawia wiekszych kłopotow tylko sie troche nie słucha....:eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Więc tak- "Balbina" to fajna dziewucha. Byłaby ekstra gdyby nie żarła wszystkiego na dworzu (nawet zielony chleb dla ptaków) a w domu udawała hrabiankę i wybierała z michy tylko mięso. Gdyby nie rzucała się na 70% psów . Przez to ma przerąbane , bo nie biega z psami. A jest nie wybiegana , ogromna ilość energii w niej. Panikara boi się lekarza. Najbardziej dumna jest z siebie gdy chwali ją pan. Pani to małe piwko dla niej zostawi mnie dla pana. Te "puszyste" włoski zanikają i już robi się normalna sznaucerowata, ostra sierć. Sąsiedzi mówią że czarnieje. No tak ale to jest krótki czas. GABI przy swoim zajęciu- przesiewanie ryżu od mięsa pomiędzy zębami.

Posted

Pani Iwonka przekazała 50 zł na jakąs sunię ze schroniska - dziewczyny czekam na propozycję jak zagospodarować te pieniązki....:roll:... Ja proponuję je na dobry poczatek dla Lusi, co wy na to ? :lol:

Posted

Beciu, jakto dla Lusi ? Że niby na co ? :evil_lol::eviltong:
no chyba, żeby okazało się, że sterylka będzie potrzebna, to chyba nie mamy z Kasią nic przeciwko:evil_lol: