EVA2406 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Bardzo podoba mi się ten rudzielec, ale już nie mogę..................:shake:. Natomiast pomyslałam, żeby spróbować pokazać go ( lub zdjęcia) w Pytaniu na śniadanie u Pana Michała Olszańskiego. Quote
EVA2406 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Gonia13']Tam jest kolejka....[/quote] Każda kolejka ma koniec i czym szybciej się w niej stanie, tym szybciej dojdzie się na początek. Może zaprosic na wątek Maszaberlę? Quote
magda222 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='EVA2406']Każda kolejka ma koniec i czym szybciej się w niej stanie, tym szybciej dojdzie się na początek. Może zaprosic na wątek Maszaberlę?[/quote] EVA2406 dziękujemy za pojawienie się na wątku :loveu: A Maszaberla czym się zajmuje? Quote
maarit Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='magda222']EVA2406 dziękujemy za pojawienie się na wątku :loveu: A Maszaberla czym się zajmuje?[/quote] A to taka fajna cioteczka, która pomaga w ogłoszeniach na różnych stronkach psich.... Quote
grazyna9915 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Bardzo proszę wszystkich Dogomaniaków o nie powolywanie na wątkach nazwiska Pana Michała Olszańskiego - z przyczyn oczywistych (ogromna ilosc zgloszen) w kaciku adopcyjnym oglaszane sa wylacznie psy po konsultacji ze wspolpracownikami programu Quote
grazyna9915 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [CENTER][COLOR=red][B]:loveu: Dzięki wspaniałej współpracy dogomaniaków, trój łapek ma szansę zaprezentować się na szklanym ekranie. Teraz będzie miał zdecydowanie większe szanse na nowy domu. Myślę jednak, że gdyby jego występ nie przyniósł efektu, o jakim marzymy (nowy dom), to Rudzik, godnie zaprezentuje trój łapki i pokaże, jakie to są wspaniałe psiaki. W tym miejscu chciałabym podziękować goni13, która jest aniołem stróżem tyskich psiaków i wie gdzie i kogo trzeba poprosić o pomoc oraz dwóm niezastąpionym osobom, czyli: Maszaberli i Krisowi za wstawiennictwem, których RUDZIK ma szansę zostać aktorem.[/B][/COLOR] [/CENTER] Quote
pszczolka182 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Aj psiaki i kociaki ja bym was wszystkie przygarnęła gdybym mogła;( :placz: Ale pociesza mnie to że choć dla Reksa pomogłam;) Quote
Maszaberla Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Czekamy wlasnie na potwierdzenie godziny wystepu Rudzika w TV:) Na pewno pieknie sie zaprezentuje;) Quote
magda222 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Pozostaje nam tylko trzymać mocno kciuki,aby występ doszedł do skutku i żeby ktoś zakochał się w nim od pierwszego wejrzenia i podarował mu dom :thumbs: Maszaberla,dziękujemy :loveu: Quote
Maszaberla Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='magda222']Pozostaje nam tylko trzymać mocno kciuki,aby występ doszedł do skutku i żeby ktoś zakochał się w nim od pierwszego wejrzenia i podarował mu dom :thumbs: Maszaberla,dziękujemy :loveu:[/quote] Rudzik wystapi miedzy 10.10 a 10.30 - juz potwierdzone;) Przy okazji bedzie tez oglaszany (ale juz ze zdjecia) inny "nasz" psiak - obu chlopakom zyczymy powodzenia:kciuki: Quote
Daga&Maks Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Rudzik też będzie w telewizji :loveu: i za Rudzika trzymam kciuki że ktoś go w końcu dostrzeże Quote
rotek_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 będzie powtórka w internecie? też chciałabym zobaczyć malego:mad::evil_lol: Quote
Maszaberla Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='rotek_']będzie powtórka w internecie? też chciałabym zobaczyć malego:mad::evil_lol:[/quote] W srode wstawie filmik na watku - jesli chcecie;) Quote
rotek_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 się ma rozumieć:mad: więc czekamy z niecierpliwością Quote
magda222 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Dobrze,że mam w pracy telewizor :shiny: I niech w trakcie programu żaden klient nie warzy się mi przeszkadzać :angryy: Quote
karusiap Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Trzymam kciuki!!! Tez mamy w schronisku takiego rudego trojlapka...bidusie kochane!! Quote
Maszaberla Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Gonia13']Rudzik już w stolicy:loveu:[/quote] Wujcio Kris juz widzial Rudzika - jest w nim zakochany;) Podobno pieknie maszeruje ;) Mam nadzieje ze nie zestresuje sie w studiu i nie przesiedzi calego wystepu na kanapie:cool3: Quote
Maszaberla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Daga & Maks']dzisiaj wielki dzień :multi:[/quote] Rudzik jest juz w TV, wszyscy sie z nim witaja i zachwycaja, p.Olszanski tez, juz byla nawet proba chodzenia;) Quote
Maszaberla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Zaraz psina wchodzi na wizje - cioteczki napiszcie jak wyszlo bo ja nagrywam w domu bo jestem w pracy i nie moge obejrzec na biezaco:-( Quote
Maszaberla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Podobno sa juz chetni zeby wziac Rudzika...:multi: Quote
mysza 1 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Maszaberla']Jak Rudzik wypadl?;)[/quote] Chciałabym wiedzieć, w pracy jestem.:razz: Moze ktoś ma linka do programu? Quote
mysza 1 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No no no oby to był jedyny wspaniały domek. Trzymam mocno kciuki za Rudzika. Ten Olszański to fajny facet:loveu: Quote
Recommended Posts