Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo podoba mi się ten rudzielec, ale już nie mogę..................:shake:.

Natomiast pomyslałam, żeby spróbować pokazać go ( lub zdjęcia) w Pytaniu na śniadanie u Pana Michała Olszańskiego.

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gonia13']Tam jest kolejka....[/quote]

Każda kolejka ma koniec i czym szybciej się w niej stanie, tym szybciej dojdzie się na początek.
Może zaprosic na wątek Maszaberlę?

Posted

[quote name='EVA2406']Każda kolejka ma koniec i czym szybciej się w niej stanie, tym szybciej dojdzie się na początek.
Może zaprosic na wątek Maszaberlę?[/quote]

EVA2406 dziękujemy za pojawienie się na wątku :loveu:
A Maszaberla czym się zajmuje?

Posted

[quote name='magda222']EVA2406 dziękujemy za pojawienie się na wątku :loveu:
A Maszaberla czym się zajmuje?[/quote]

A to taka fajna cioteczka, która pomaga w ogłoszeniach na różnych stronkach psich....

Posted

Bardzo proszę wszystkich Dogomaniaków o nie powolywanie na wątkach nazwiska Pana Michała Olszańskiego - z przyczyn oczywistych (ogromna ilosc zgloszen) w kaciku adopcyjnym oglaszane sa wylacznie psy po konsultacji ze wspolpracownikami programu

Posted

[CENTER][COLOR=red][B]:loveu:
Dzięki wspaniałej współpracy dogomaniaków,
trój łapek ma szansę zaprezentować się na szklanym ekranie.
Teraz będzie miał zdecydowanie większe szanse na nowy domu.
Myślę jednak, że gdyby jego występ nie przyniósł efektu, o jakim marzymy (nowy dom), to Rudzik, godnie zaprezentuje trój łapki i pokaże, jakie to są wspaniałe psiaki.
W tym miejscu chciałabym podziękować goni13, która jest aniołem stróżem tyskich psiaków i wie gdzie i kogo trzeba poprosić o pomoc oraz dwóm niezastąpionym osobom, czyli: Maszaberli i Krisowi za wstawiennictwem, których RUDZIK ma szansę zostać aktorem.[/B][/COLOR]
[/CENTER]

Posted

Pozostaje nam tylko trzymać mocno kciuki,aby występ doszedł do skutku i żeby ktoś zakochał się w nim od pierwszego wejrzenia i podarował mu dom :thumbs:
Maszaberla,dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='magda222']Pozostaje nam tylko trzymać mocno kciuki,aby występ doszedł do skutku i żeby ktoś zakochał się w nim od pierwszego wejrzenia i podarował mu dom :thumbs:
Maszaberla,dziękujemy :loveu:[/quote]

Rudzik wystapi miedzy 10.10 a 10.30 - juz potwierdzone;)
Przy okazji bedzie tez oglaszany (ale juz ze zdjecia) inny "nasz" psiak - obu chlopakom zyczymy powodzenia:kciuki:

Posted

[quote name='Gonia13']Rudzik już w stolicy:loveu:[/quote]

Wujcio Kris juz widzial Rudzika - jest w nim zakochany;)
Podobno pieknie maszeruje ;)

Mam nadzieje ze nie zestresuje sie w studiu i nie przesiedzi calego wystepu na kanapie:cool3: