Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miał swoich ludzi, starszych Państwa, którzy go kochali. Nie przeszkadzał im wiek ulubieńca, ani jego oryginalna "uroda".
Kiedy zachorował, przestał chodzić i wstawać jego Państwo zawieźli go do weterynarza. Miał zostać w szpitalu na leczenie i rehabilitację... Po tygodniu wstał, zaczął biegać, czekał na swoich Ludzi.
Zamiast nich przyszły ich DZIECI. Zażądały "uśpić"!!!!! Uśpić koniecznie!!!! Przecież muszą pomagać Rodzicom, ach, to i tak męczące- ale zajmować się jeszcze ich Psem??? :shake:

Lekarze przekonywali, namawiali- nie- wyrok był bezwzględny. Tyle, że to są lekarze, co lecza, więc.... fikcyjnie "uśpili" psa- a Radzio, cały i zdrowy zamieszkał w klinice.

Nie ma źle- wszyscy go rozpaskudzają, ma budkę do spania, michę-tylko, że stary pies powinien mieć coś więcej, powinien mieć LUDZIA na wyłączność, prawda?

Radar jest żabowato-paskudny. Fakt... Dwa razy szerszy w ramionach niz w pupie. Z plaskatą mordysią. W dodatku ma wrednawy charakterek, no płaz wiadomo :evil_lol: Burczy, zgredzi i domaga się wyłącznej uwagi. I merda nędzną imitacją ogona. Ale jak kocha, to kocha.

KOMU ŻABOLA, KOMU??????

Posted

ulvhedinn napisał(a):

Radar jest żabowato-paskudny. Fakt... Dwa razy szerszy w ramionach niz w pupie. Z plaskatą mordysią. W dodatku ma wrednawy charakterek, no płaz wiadomo :evil_lol: Burczy, zgredzi i domaga się wyłącznej uwagi. I merda nędzną imitacją ogona. Ale jak kocha, to kocha.

Mnie osobiście bardzo zaniepokoił ten opis ... :cool3:

Posted

Nie wytrzymałam ... zadzwoniłam do Ulv ... teoretycznie wiem jak wygląda Żabol chociaż trudno go sobie wyobrazic ... :cool3:

BIANKA ma zdjęcia :lol:... ale BIANKA ma też desant szczeniorów ... :razz:

Posted

[quote name='Maupa4']Nie wytrzymałam ... zadzwoniłam do Ulv ... teoretycznie wiem jak wygląda Żabol chociaż trudno go sobie wyobrazic ... :cool3:

BIANKA ma zdjęcia :lol:... ale BIANKA ma też desant szczeniorów ... :razz:
Nawtykała mi tych zdjęć , nie wiem o którego chodzi . Ale chyba o tego , bo jest najbrzydszy :roll:

Posted

danka1234 napisał(a):
Super :loveu:,napakowany jak Pudzian. :evil_lol: bardzo oryginalnie wyglada.

:evil_lol: :multi:
to do Tańca z gwiazdami go!

To rzeczywiscie taki napakowany ratlerek.

Posted

Ciotki , ULV nie ma kompa , ja mam stado psów , żabola nie mogą trzymać w klinice . Jak trafi do schronu , to go uśpią :-(
Nie dam rady tego pociągną .
Pomóżcie :roll:

żabia doopa