ulvhedinn Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Miał swoich ludzi, starszych Państwa, którzy go kochali. Nie przeszkadzał im wiek ulubieńca, ani jego oryginalna "uroda". Kiedy zachorował, przestał chodzić i wstawać jego Państwo zawieźli go do weterynarza. Miał zostać w szpitalu na leczenie i rehabilitację... Po tygodniu wstał, zaczął biegać, czekał na swoich Ludzi. Zamiast nich przyszły ich DZIECI. Zażądały "uśpić"!!!!! Uśpić koniecznie!!!! Przecież muszą pomagać Rodzicom, ach, to i tak męczące- ale zajmować się jeszcze ich Psem??? :shake: Lekarze przekonywali, namawiali- nie- wyrok był bezwzględny. Tyle, że to są lekarze, co lecza, więc.... fikcyjnie "uśpili" psa- a Radzio, cały i zdrowy zamieszkał w klinice. Nie ma źle- wszyscy go rozpaskudzają, ma budkę do spania, michę-tylko, że stary pies powinien mieć coś więcej, powinien mieć LUDZIA na wyłączność, prawda? Radar jest żabowato-paskudny. Fakt... Dwa razy szerszy w ramionach niz w pupie. Z plaskatą mordysią. W dodatku ma wrednawy charakterek, no płaz wiadomo :evil_lol: Burczy, zgredzi i domaga się wyłącznej uwagi. I merda nędzną imitacją ogona. Ale jak kocha, to kocha. KOMU ŻABOLA, KOMU?????? Quote
Maupa4 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 ulvhedinn napisał(a): Radar jest żabowato-paskudny. Fakt... Dwa razy szerszy w ramionach niz w pupie. Z plaskatą mordysią. W dodatku ma wrednawy charakterek, no płaz wiadomo :evil_lol: Burczy, zgredzi i domaga się wyłącznej uwagi. I merda nędzną imitacją ogona. Ale jak kocha, to kocha. Mnie osobiście bardzo zaniepokoił ten opis ... :cool3: Quote
xxxx52 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 dziwny opis psa,nie znam takich okreslen biedakow:shake: to nie reklama ,tylko antyreklama! Quote
akucha Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 W górę z żabulcem, czekamy na fotki! Maupo, wiem, co Ci po gowie chodzi.... Quote
Maupa4 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Nie wytrzymałam ... zadzwoniłam do Ulv ... teoretycznie wiem jak wygląda Żabol chociaż trudno go sobie wyobrazic ... :cool3: BIANKA ma zdjęcia :lol:... ale BIANKA ma też desant szczeniorów ... :razz: Quote
BIANKA1 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Maupa4']Nie wytrzymałam ... zadzwoniłam do Ulv ... teoretycznie wiem jak wygląda Żabol chociaż trudno go sobie wyobrazic ... :cool3: BIANKA ma zdjęcia :lol:... ale BIANKA ma też desant szczeniorów ... :razz: Nawtykała mi tych zdjęć , nie wiem o którego chodzi . Ale chyba o tego , bo jest najbrzydszy :roll: Quote
malagos Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 No, opis zgodny ze zdjeciem, rewelacja :loveu: Quote
Toska Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 o matko , ale oryginał :loveu: cudny :loveu: na pewno kogoś zauroczy :lol: Quote
akucha Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Cudowny!!!! :lol: Szkoda, że stracił swoich ludzi, on pewnie taki synuś był :-( Quote
danka1234 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Super :loveu:,napakowany jak Pudzian. :evil_lol: bardzo oryginalnie wyglada. Quote
malagos Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 danka1234 napisał(a):Super :loveu:,napakowany jak Pudzian. :evil_lol: bardzo oryginalnie wyglada. :evil_lol: :multi: to do Tańca z gwiazdami go! To rzeczywiscie taki napakowany ratlerek. Quote
BIANKA1 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ciotki , ULV nie ma kompa , ja mam stado psów , żabola nie mogą trzymać w klinice . Jak trafi do schronu , to go uśpią :-( Nie dam rady tego pociągną . Pomóżcie :roll: żabia doopa Quote
agusiazet Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Dobrze, że nie jest zielony, bo takie miałam skojarzenia po określeniu żabol!!! Ogólnie mnie się podoba, tak jakoś chwyta za serducho! Quote
danka1234 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Moze ktoś zechce takiego nietuzinkowego psiaka. Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 danka1234 napisał(a):I co z nim bedzie. Nie mam pojęcia :-( Quote
Recommended Posts