Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dona nie wchodzi na doogmanie, przesłała mi konto,ale to konto zlało sie z numerami ze skypa.Ktoś musiałby mi go napisać albo na maila,albo na gg,albo na wątku...:( inaczej nie przeleje na rentgen

Posted

[quote name='jusstyna85']Dona nie wchodzi na doogmanie, przesłała mi konto,ale to konto zlało sie z numerami ze skypa.Ktoś musiałby mi go napisać albo na maila,albo na gg,albo na wątku...:( inaczej nie przeleje na rentgen[/quote]
Wyslę Ci go jeszcze raz wieczorem, bo teraz nie ma mnie w domu, a na pamięć go nie znam.

Posted

Dokładnie tak jak pisze Myszka każdy(tzn Ci co chcą) da ile będzie mógł i ile będzie chciał.
Justynko czy ty dostałaś numer mojego konta, wysłałam ci go drugi raz.Ostatnio rzadko wchodze na dogomanie(za dużo obowiązków).

Posted

[quote name='dona20']Dokładnie tak jak pisze Myszka każdy(tzn Ci co chcą) da ile będzie mógł i ile będzie chciał.
Justynko czy ty dostałaś numer mojego konta, wysłałam ci go drugi raz.Ostatnio rzadko wchodze na dogomanie(za dużo obowiązków).[/quote]

Dostałam...ile mam przelać?

Posted

Sama nie wiem po ile możemy się złożyć.Prześwietlenie będzie kosztowało jakieś 50 zł,może napiszcie po ile chcecie się składać.Ja wybiore się z Rufim na prześwietlenie po 10 maja.Ja moge dać jakieś 15/20 zł.

Posted

[quote name='dona20']Sama nie wiem po ile możemy się złożyć.Prześwietlenie będzie kosztowało jakieś 50 zł,może napiszcie po ile chcecie się składać.Ja wybiore się z Rufim na prześwietlenie po 10 maja.Ja moge dać jakieś 15/20 zł.[/quote]

Robie przelew na 30 zł od Pani Jolanty

Posted

Justynko nie musisz dawac tak dużo.Wystarczy jak przelejesz 15-20 zl.Asia mówiła, że też coś dorzuci, ja dam 20zl i juz mamy na prześwietlenie.

Posted

[quote name='Mysia_']zawsze w razie co pieniążki bedzie można wykorzystać na ewentualne leki :roll:[/quote]
To też prawda.Jak zostaną to na pewno sie przydadzą.Jak nie dla Rufiego to dla innego psiaka.