dona20 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Jeszcze raz dziekujemy za tyle ogloszeń.Jeżeli chcecie mogę zmienić tytuł, tylko podajcie jakiś pomysł.Rufi na spacerkach zawsze skacze kolo mnie, szczeka, cieszy się i czeka żeby go pogłaskać, i tak co chwile.On jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekem.To na prawdę bardzo kontaktowy, spokojny i oddany piesek. Quote
Asia_Klero Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Jest wrecz niesamowity!Nie wiem co on robi w schronisku:( Quote
Mysia_ Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 super, że ma tyle ogłoszeń... Może ktoś go zauważy :roll: Quote
jusstyna85 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='dona20']Jeszcze raz dziekujemy za tyle ogloszeń.Jeżeli chcecie mogę zmienić tytuł, tylko podajcie jakiś pomysł.Rufi na spacerkach zawsze skacze kolo mnie, szczeka, cieszy się i czeka żeby go pogłaskać, i tak co chwile.On jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekem.To na prawdę bardzo kontaktowy, spokojny i oddany piesek.[/quote] a może warto do tytułu dopisać jego wiek + to, że ma niedowład łapek... Quote
Asia_Klero Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Nie wiem czy to ma sens....moze przyciagnie dogomaniakow ale czy przyciagnie domek?:( Quote
jusstyna85 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='Asia_Klero']Nie wiem czy to ma sens....moze przyciagnie dogomaniakow ale czy przyciagnie domek?:([/quote] Zawsze jest większe wsparcie...lepiej wykorzystać wszystkie możliwości,niż sobie potem coś zarzucać... Quote
dona20 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Justynko dopisałam w tytule, że Rufi ma niedowład tylnych łapek, o wieku nic nie piałam bo nie wiem dokładnie ile ma latek, a nie chce nikogo wprowadzać w błąd. Quote
Asia_Klero Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Z tego co widzialam czesto jak idzie lub biegnie podnosi obie lapki tylne do gory razem..nie chodzi(nie robi krokow)tylnymi lapkami;) Quote
dona20 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 On nie powłóczy tylnymi łapkami ale też nie przebiera nimi normalnie.Tak jak napisała Asia,jak idzie to podrzuca do góry obie łapki na raz, ale wydaje mi się że to w niczym mu nie przeszkadza. Mój ty kochany Rufusku tak bardzo bym chciała żebyś znalazł w końcu domek. Quote
Mysia_ Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 on sobie świetnie radzi, nie wygląda, żeby sprawiało mu to ból czy jakieś ograniczenia ruchowe :roll: Myślę jednak, że najlepiej będzie jak go pokaże naszej Pani wet ;) Quote
jusstyna85 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Mysia_']on sobie świetnie radzi, nie wygląda, żeby sprawiało mu to ból czy jakieś ograniczenia ruchowe :roll: Myślę jednak, że najlepiej będzie jak go pokaże naszej Pani wet ;)[/quote] To chyba najlepszy pomysł... może jakies leki pomogłyby mu też... Quote
Mysia_ Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 póki co podnosze... Jak będzie Pani wet w czwartek to go pokażę ;) Quote
Asia_Klero Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 CZwartek juz jutro:)Bede jutro w schronisku wiec bede cie wspierac malutki:( Quote
dona20 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Ja też jutro będę ale przed 15, więc chyba minę sie z Pania wet. Quote
dona20 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Niestety nie byłam dzisiaj w schronisku, rozchorowałam sie:(Jak Rufi spisał się na badaniu i co powiedziała Pani Młynarska? Quote
Recommended Posts