Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze raz dziekujemy za tyle ogloszeń.Jeżeli chcecie mogę zmienić tytuł, tylko podajcie jakiś pomysł.Rufi na spacerkach zawsze skacze kolo mnie, szczeka, cieszy się i czeka żeby go pogłaskać, i tak co chwile.On jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekem.To na prawdę bardzo kontaktowy, spokojny i oddany piesek.

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dona20']Jeszcze raz dziekujemy za tyle ogloszeń.Jeżeli chcecie mogę zmienić tytuł, tylko podajcie jakiś pomysł.Rufi na spacerkach zawsze skacze kolo mnie, szczeka, cieszy się i czeka żeby go pogłaskać, i tak co chwile.On jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekem.To na prawdę bardzo kontaktowy, spokojny i oddany piesek.[/quote]
a może warto do tytułu dopisać jego wiek + to, że ma niedowład łapek...

Posted

[quote name='Asia_Klero']Nie wiem czy to ma sens....moze przyciagnie dogomaniakow ale czy przyciagnie domek?:([/quote]

Zawsze jest większe wsparcie...lepiej wykorzystać wszystkie możliwości,niż sobie potem coś zarzucać...

Posted

Justynko dopisałam w tytule, że Rufi ma niedowład tylnych łapek, o wieku nic nie piałam bo nie wiem dokładnie ile ma latek, a nie chce nikogo wprowadzać w błąd.

Posted

On nie powłóczy tylnymi łapkami ale też nie przebiera nimi normalnie.Tak jak napisała Asia,jak idzie to podrzuca do góry obie łapki na raz, ale wydaje mi się że to w niczym mu nie przeszkadza.
Mój ty kochany Rufusku tak bardzo bym chciała żebyś znalazł w końcu domek.

Posted

on sobie świetnie radzi, nie wygląda, żeby sprawiało mu to ból czy jakieś ograniczenia ruchowe :roll: Myślę jednak, że najlepiej będzie jak go pokaże naszej Pani wet ;)

Posted

[quote name='Mysia_']on sobie świetnie radzi, nie wygląda, żeby sprawiało mu to ból czy jakieś ograniczenia ruchowe :roll: Myślę jednak, że najlepiej będzie jak go pokaże naszej Pani wet ;)[/quote]
To chyba najlepszy pomysł... może jakies leki pomogłyby mu też...