czarna anda Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 hejka jak zwykle polazlam nie tam gdzie potrzeba - podczas spacery ze swoimi psami natknelam sie na modziutka sunieczke ktora przypomina husku Mieszkala w starej cegielni w markach..... Sama w obrzydliwym ciemnym miejscu dzieciak ktory powinien spac w cieplym domku wsrod kochajacych ja ludzi... nie tylko wygladem - sunia nie szczeka tylko wyje :) dokladnie tak jak husky mojej przyjacilki co mialam zrobic - dopiero co wydalam Gajke, wzielam Zare a tu qrcze nowe stworzenie w potrzebie - to jakas regula wydam jednal trafiaja dwa ....:((( sunia jest przesympatyczna , doskonale dogaduje sie z psami , z kotami jeszcze jej swoimi nie przedstawilam - za duzo na raz ... moja staruszka Malta prawie wyszla z siebie z wkurzenia ale nic jej nie zrobila .. sunia musi zostac w kojcu na noc jest tak zarobalona ze jak poczestowalam ja pratelem to w ciagu dwoch godzin wysrala cale morze robali od glist po tasiemce........ i znowu musze swoje psy odrobaczyc - a mialam zadnego nowego nie brac !!! zdjecia malej za chwile przesle do Beki z [rosba p wstawienie sunia jest kochana , ma okolo 8 miesiecy jest zbytnio na bokacj zaokreglona boje sie cholera ze jest w ciazy Plis niech sie mala ktos zainteresuje bo ja za chwile nie bede miala gdzie mieszkac bo sasiedzi juz zauwazyli ze mam cos nowego a w tej chwili u mnie gromada nie zla - 7 psow i 7 kotow popytajcie czy ktos nie chce super sunieczki dla rodziny sunia ma temperament bawi sie skacze i bardzo potrzebuje domu i ona dla siebie i ja dla niej bo obie za chwile wyladujemy na bruku ..... Quote
czarna anda Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 plis niech sie ktos zainteresuje małą sunieczka - ja i ona potrzebujemy pomocy nie dam rady miec 7 psów w tym wiekszośc starych lub chorych plissssss Quote
beka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ciotka trochę przesadzasz z tą ilością czworonogów. Musowo znaleźć jej dom....i to szubko A tu sunia. Jest śliczna Moze na forum szpiców w potrzebie ktos by ja umieścił?? Quote
czarna anda Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 nikt nie zauwaza malej husky.... szukamy pilnie DT.... Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial]KOniecznie domeczek potrzebny .........[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Sunia już umieszczona na szpicach w potrzebie ,tylko potem dodam jakiś kontakt do Iwonki bo aktualnie nie posiadam Quote
masienka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 jak bedzie kontakt to na bezdomne szpice ja moge wrzucic Quote
ATLANTYDA Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='masienka']jak bedzie kontakt to na bezdomne szpice ja moge wrzucic już zgłosiłam oczekujemy na akceptację:lol: http://www.bezdomne.szpice.zahoryzontem.org/viewtopic.php?t=3847&sid=d2a3b6f47e537011108143130a76e5cf Quote
Izabela124. Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Jutro zrobie ogloszenia na forach i bannerek Quote
paros Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Co u suni ? Szuka domku w necie :roll: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=345114357 gumtree :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
beka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Wiecie, sunia lansowała się tvp ale nikt się nia nie zainteresował :( ja ja wrzuciłam na 4łapy, ojej.pl tesura.pl i kupiepsa.pl Quote
pelaodrudego Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [proszę o kontakt czarną andę! może być sms lub na forum/ mam namiary na młode małżeństwo zainteresowane huszczakiem, nawet fajni, chłopak biega, ma się urodzić dziecko więc zależy im na łagodnym(bezpiecznym)psie/ nie wiem tylko czy mam dalej działać bo coś się nie odzywasz!!!] Quote
pelaodrudego Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [proszę o kontakt czarną andę! może być sms lub na forum/ mam namiary na młode małżeństwo zainteresowane huszczakiem, nawet fajni, chłopak biega, ma się urodzić dziecko więc zależy im na łagodnym(bezpiecznym)psie/ nie wiem tylko czy mam dalej działać bo coś się nie odzywasz!!! czy coś się stało? czekam] Quote
Recommended Posts