Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hejka

jak zwykle polazlam nie tam gdzie potrzeba - podczas spacery ze swoimi psami natknelam sie na modziutka sunieczke ktora przypomina husku
Mieszkala w starej cegielni w markach..... Sama w obrzydliwym ciemnym miejscu
dzieciak ktory powinien spac w cieplym domku wsrod kochajacych ja ludzi...

nie tylko wygladem - sunia nie szczeka tylko wyje :)
dokladnie tak jak husky mojej przyjacilki
co mialam zrobic - dopiero co wydalam Gajke, wzielam Zare a tu qrcze nowe stworzenie w potrzebie - to jakas regula wydam jednal trafiaja dwa ....:(((
sunia jest przesympatyczna , doskonale dogaduje sie z psami , z kotami jeszcze jej swoimi nie przedstawilam - za duzo na raz ...
moja staruszka Malta prawie wyszla z siebie z wkurzenia ale nic jej nie zrobila ..
sunia musi zostac w kojcu na noc jest tak zarobalona ze jak poczestowalam ja pratelem to w ciagu dwoch godzin wysrala cale morze robali od glist po tasiemce........
i znowu musze swoje psy odrobaczyc - a mialam zadnego nowego nie brac !!!

zdjecia malej za chwile przesle do Beki z [rosba p wstawienie
sunia jest kochana , ma okolo 8 miesiecy jest zbytnio na bokacj zaokreglona boje sie cholera ze jest w ciazy

Plis niech sie mala ktos zainteresuje bo ja za chwile nie bede miala gdzie mieszkac bo sasiedzi juz zauwazyli ze mam cos nowego a w tej chwili u mnie gromada nie zla - 7 psow i 7 kotow

popytajcie czy ktos nie chce super sunieczki dla rodziny
sunia ma temperament bawi sie skacze i bardzo potrzebuje domu i ona dla siebie i ja dla niej bo obie za chwile wyladujemy na bruku .....

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotka trochę przesadzasz z tą ilością czworonogów.
Musowo znaleźć jej dom....i to szubko

A tu sunia. Jest śliczna
Moze na forum szpiców w potrzebie ktos by ja umieścił??

Posted

[proszę o kontakt czarną andę! może być sms lub na forum/ mam namiary na młode małżeństwo zainteresowane huszczakiem, nawet fajni, chłopak
biega, ma się urodzić dziecko więc zależy im na łagodnym(bezpiecznym)psie/ nie wiem tylko czy mam dalej działać bo coś się nie odzywasz!!!]

Posted

[proszę o kontakt czarną andę! może być sms lub na forum/ mam namiary na młode małżeństwo zainteresowane huszczakiem, nawet fajni, chłopak
biega, ma się urodzić dziecko więc zależy im na łagodnym(bezpiecznym)psie/ nie wiem tylko czy mam dalej działać bo coś się nie odzywasz!!!
czy coś się stało? czekam]