Jump to content
Dogomania

"Nie ma jak u mamy"......czyli cud Collie i jej dorobek JUZ W DOMACH :)

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety ŻADEN pies do poetry 63 nie powinien trafić w najbliższym czasie ........... ...................niestety przykro to pisać że to NASZ KUDŁACZEK zaginął:-(

Posted

Kurde, od razu wiedzialam, ze to smierdzaca sprawa z ta adopcja Meliski przez Poetrego :angryy: I nawet zdazylam sie poklocic z nim na tym watku.
Mialam racje :mad: I nie wierze w zadne zbiegi okolicznosci, pies zginal celowo i tyle.

Trzeba by ostrzec inne schroniska przed tym uzytkownikiem :pissed:

Ewatr, czy Meliska nie ma pogryzionych sutkow? Zobacz kochana jak bedziesz u niej :modla:

Posted

Melisa jest przepiękną suczką :loveu: i mam nadzieję że znajdzie wkrótce wspaniały domek gdzie będzie kochana.
Piszczie proszę co u niej i maluchów, bo śledze ten wątek od początku i naprawdę cieszyłam się że ma szansę tak szybko znaleźć kochającą rodzinę a tu ludzie okazali się zupełnie nieodpowiedzialni.

Posted

[quote name='ewatr']Moze w sobote uda mi sie wyrwać do schroniska to beda nowe wiadomosci :p

to czekamy :loveu:i na fotki też ....

Nasz Kudłaczek sie odnalazł i mam nadzieje że poetry już do was nie wydzwania :razz::razz:

Posted

ciesze się że w porę zlustrowałam poetrego :angryy: że ostrzegłam Was i przynajmniej Ona nie trafi w ręce tego gościa :angryy:

Nasz Qdłaczek na szczęście się odnalazł, szuka domciu tak jak Meliska i maluszki....
trzymam kciuki!!!

w końcu mogę się ujawnić na wątku .... i pozachwycać sie podusiami brzdąców :loveu::loveu:
http://i25.tinypic.com/2lniof8.jpg
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... mrrrrrrr... i gołe brzusie :roll::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']ciesze się że w porę zlustrowałam poetrego :angryy: że ostrzegłam Was i przynajmniej Ona nie trafi w ręce tego gościa :angryy:

Nasz Qdłaczek na szczęście się odnalazł, szuka domciu tak jak Meliska i maluszki....
trzymam kciuki!!!

Dzięki Klockowa :loveu: za ostrzezenie i czujnosc !

Za Kudłaczka trzymam mocne kciuki i za najlepszy dom pod słoncem :kciuki:

Posted

Melisiaki juz zaszczepione i na dniach beda do wydania :lol:

jutro sprawdzimy dokładnie kiedy ......

a teraz cos z serii KUPą RAZNIEJ :evil_lol: