clockwork Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 dziewczyny!!!! nie dawać psa poetry63- RINO MU UCIEKŁ!!!! nie ma go drugi dzień!!!! Quote
Alicja Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Niestety ŻADEN pies do poetry 63 nie powinien trafić w najbliższym czasie ........... ...................niestety przykro to pisać że to NASZ KUDŁACZEK zaginął:-( Quote
Ulka18 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Kurde, od razu wiedzialam, ze to smierdzaca sprawa z ta adopcja Meliski przez Poetrego :angryy: I nawet zdazylam sie poklocic z nim na tym watku. Mialam racje :mad: I nie wierze w zadne zbiegi okolicznosci, pies zginal celowo i tyle. Trzeba by ostrzec inne schroniska przed tym uzytkownikiem :pissed: Ewatr, czy Meliska nie ma pogryzionych sutkow? Zobacz kochana jak bedziesz u niej :modla: Quote
AnMar Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Melisa jest przepiękną suczką :loveu: i mam nadzieję że znajdzie wkrótce wspaniały domek gdzie będzie kochana. Piszczie proszę co u niej i maluchów, bo śledze ten wątek od początku i naprawdę cieszyłam się że ma szansę tak szybko znaleźć kochającą rodzinę a tu ludzie okazali się zupełnie nieodpowiedzialni. Quote
irysek Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 co tam u mamy i maluchow? sliczne kluski, jeden faktycznie jak rottek wyglada. mama przecudowna, dystygowana dama. cudo. Quote
ewatr Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Moze w sobote uda mi sie wyrwać do schroniska to beda nowe wiadomosci :p Quote
Ulka18 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ewa, jak to dobrze, ze Meliska nie trafila do Poetrego :angryy: Poczytaj : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9959485#post9959485 Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='ewatr']Moze w sobote uda mi sie wyrwać do schroniska to beda nowe wiadomosci :p to czekamy :loveu:i na fotki też .... Nasz Kudłaczek sie odnalazł i mam nadzieje że poetry już do was nie wydzwania :razz::razz: Quote
ewatr Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Ulka18']Ewa, jak to dobrze, ze Meliska nie trafila do Poetrego :angryy: Poczytaj : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9959485#post9959485 Ostrzegłam schronisko jeszcze przed moim wyjazdem tak , że spoko nikt mu od nas psa nie wyda zadnego !!!! A co tego Pana ..........to bron nas i naszych psiaków "Opacznosci " przed takimi potencjalnymi domami :mad: Quote
clockwork Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ciesze się że w porę zlustrowałam poetrego :angryy: że ostrzegłam Was i przynajmniej Ona nie trafi w ręce tego gościa :angryy: Nasz Qdłaczek na szczęście się odnalazł, szuka domciu tak jak Meliska i maluszki.... trzymam kciuki!!! w końcu mogę się ujawnić na wątku .... i pozachwycać sie podusiami brzdąców :loveu::loveu: http://i25.tinypic.com/2lniof8.jpg aaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... mrrrrrrr... i gołe brzusie :roll::loveu::loveu: Quote
ewatr Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='clockwork']ciesze się że w porę zlustrowałam poetrego :angryy: że ostrzegłam Was i przynajmniej Ona nie trafi w ręce tego gościa :angryy: Nasz Qdłaczek na szczęście się odnalazł, szuka domciu tak jak Meliska i maluszki.... trzymam kciuki!!! Dzięki Klockowa :loveu: za ostrzezenie i czujnosc ! Za Kudłaczka trzymam mocne kciuki i za najlepszy dom pod słoncem :kciuki: Quote
ewatr Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 stuk puk :eviltong: a my nadal czekamy i rosniemy jak na drozdzach : Quote
ewatr Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 i jestesmy takie sliczne i grubasne :eviltong: Quote
Ulka18 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ale maluchy urosly :crazyeye: Takie tluste kluseczki :p Czy one juz moga isc do adopcji? Quote
ewatr Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Melisiaki juz zaszczepione i na dniach beda do wydania :lol: jutro sprawdzimy dokładnie kiedy ...... a teraz cos z serii KUPą RAZNIEJ :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Melisiaki czekają teraz na domki jak nasz Qdłaczek Quote
ewatr Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Miski doczekały sie allegro Cud Colli i jej szczeniaczki Czas do domów kluchy !!!! Quote
Ulka18 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Trzymamy kciuki za sukces na allegro przekladajacy sie na domki :kciuki: Quote
Recommended Posts