ewatr Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Cos tam chyba sie ciekawego dzieje ......... ale nie az tak zeby tam iśc :eviltong: Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 :loveu::loveu::loveu:osz kurde jakie cudeńka :loveu: Przytulacz Melisiak jest the best :loveu::loveu::loveu: Podziwiam Wasz schron ....aż mi żal że nie wszędzie tak jest Quote
clockwork Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 :loveu::loveu: jakie kluchi koffane..... kibicuję im i Melisce ino tak po cichaczu :roll::oops: ale tera nie mogłam nie napisać po tych foteckach :loveu::loveu: Quote
ewatr Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 clockwork napisał(a)::loveu::loveu: jakie kluchi koffane..... kibicuję im i Melisce ino tak po cichaczu :roll::oops: ale tera nie mogłam nie napisać po tych foteckach :loveu::loveu: No i dobrze zes sie ujawniła :lol: bo ja tu tak sobie nieraz wstawiam i nawet nie jestem pewna czy ktos to oglada :eviltong: a tak to mam pewnosc ;) Alicja Podziwiam Wasz schron ....aż mi żal że nie wszędzie tak jest Dziękujemy i tez bardzo jest mi cięzko , że nie wszedzie jest tak jak tu nawet na podkarpaciu wystarczy zerknac do mojego podpisu gdzie jest artykuł o Orzechowcach :placz: Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ewatr napisał(a): Dziękujemy i tez bardzo jest mi cięzko , że nie wszedzie jest tak jak tu nawet na podkarpaciu wystarczy zerknac do mojego podpisu gdzie jest artykuł o Orzechowcach :placz: widziałam , czytałam .....serce boli :shake: ale najbardziej boli to że ludzie nie uznaja tego za jakąś wielką ujmę że psiakom zgotowano taki a nie inny los :shake: Quote
maggie1971 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jakie przepiękne psiaki z nich:loveu::loveu::loveu: Po prostu same cuda, mam nadzieję ze szybko znajdą domki Quote
ewatr Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Mam dobra wiadomosc a nawet dwie :multi::multi:;) Melisia juz od wczoraj w swoim domu i na dokładkę razem z nia pomaszerował jeden szczeniaczek Melisiaczek do brata panstwa :multi::multi::multi: ale po koleji : Najpierw musiałam chwile poopowiadac Melisi co to sie bedzie działo nowego ;) nawet nie wyobrazacie sobie jak ona uważnie słuchała :eviltong: potem trzeba sie było zapoznac z pania i zawartoscia jej torebki :evil_lol: Quote
ewatr Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Byłysmy na wybiego aby przed podróża Melisia sie zapoznała ze swoja nowa rodzina : Pani ja głaskała ....... głaskała :lol: przytulała :lol: A Melinia cieszyła pychola :loveu: Quote
ewatr Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Potem była zmiana garderoby na domową czyli prywatna obroża ;) i od tego momentu pies juz wiedział za kim trzeba chodzic :lol: Quote
ewatr Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 I niech mi ktos powie ze psy nie sa mądre :eviltong: A tu juz szczescie rodzinne czy Melinia z melisiakiem juz poza schroniskiem:loveu::loveu: Powodzenia Melisiu i szczeniaczku :loveu::multi::loveu: Quote
matinestka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 no :d jak ja kocham takie happy endy :d MELSIA I MELSITAKO JUZ W SOWICH DOMKACH :d CUDO:buzi: WSZYSTKIEGO NAJ DLA WAS SłONKA:buzi: :bluepaw: Quote
ewatr Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Ja znalazłam razem z mama dom :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu:.................................................:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ulka18 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 ewatr napisał(a):I niech mi ktos powie ze psy nie sa mądre :eviltong: Powodzenia Melisiu i szczeniaczku :loveu::multi::loveu: A collie w szczegolnosci :loveu: Super, ze Meliska znalazla dom wraz z coreczka (tzn. bedzie miec blisko do swojej coreczki). Badz szczesliwa Melisko i mala Melisiatko :kciuki: Super , super, super :laola: Quote
Ss Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 SUPER:multi::multi::multi: Powiadomiłam już Forum Collie i podałam linka do fotorelacji... Quote
Chikinchan Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Hura! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: wszystkiego najlepszego w nowych domkach!! :lol: Quote
Alicja Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 :multi::multi::multi:jakie wspaniałe wieści i fotorelacja :loveu::loveu: Quote
matinestka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 wczoraj swoja Rodzinkę znalazł kolejny , że tak się brzydko wyraże.. "przedostatni" szczeniaczek MELISKY :) :multi: więc... zostało jedno MELISąTKO .. I DZIELNIE CZEKA NA DOMEK... WSPANIAłA SUCZKA... O ROZBRAJAJąCYM WYGLąDZIE I UROCZYM CHARAKTERZE:loveu: : :bluepaw: Quote
ewatr Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Brawo Melisiaki :multi: Jeszcze tylko najpiękniejsza z Was czeka :loveu::loveu::loveu: moja ulubiona :lol: http://img212.imageshack.us/img212/9646/melisiatko5uo2.jpg przerobiłam nieco allegro : Cud Colli i jej szczeniaczki Quote
Ulka18 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Sliczna jest ta sunia, przecudna, tatus chyba ogarem byl :cool3: Trzymam kciuki za Melisiatko :kciuki: Quote
clockwork Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 :multi::multi: no jakie wiadomości mnie tu czekają :loveu::loveu: zdjęcia z przytulania przez nową pancię miodzio :loveu::loveu: uroniłam łezke :oops: jeszcze jedno cudo ... samo samiusieńkie czeka na domek :loveu::loveu: Quote
maggie1971 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Wspaniałe wieści:multi:, jeszcze tylko ta kochaniutka, słodziutka maleńka :loveu:została sama. Mam nadzieję ,ze szybciutko tez znajdzie swój kochający domek:loveu: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 No cudne Melisiątko :loveu: :loveu: :loveu: ....teraz Twoja kolej Quote
Cambel&Megi Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ale się towarzystwo rozeszło do domów...jak świeże bułeczki.. :loveu: Wszystkiego najlepszego Melisko i Melisiątka!!!! :multi: Jeszcze jedno Melisiątko......marsz do domu!!!;) Quote
Recommended Posts