Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asta17 napisał(a):
Pikuś pojechał do Niemiec! :) Otwarła się przed nim droga na lepsze życie:) Dziękuję wszystkim za pomoc i zainteresowanie.

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:wspaniała wiadomość!!!!!!!!!
Będzie szansa na wieści:)?

Posted

magdyska25 napisał(a):
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:wspaniała wiadomość!!!!!!!!!
Będzie szansa na wieści:)?

Ojej i tu też taka wspaniala wiadomość. I Pikuś czekal się swojego domku.
Niech mu się wiedzie jak najlepiej.:multi::multi::multi:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Mozna usunac jego banerki z podpisu i wstawic jakies inne...:P:D:DSUPER!!

Pikus ,skarbus juz u nas . Na razie na tymczasie bo ja psow nie wydaje od razu do nowych domow ,ale ten skarbus pewnie szybko w domciu wyladuje .On jest tak kochany ,ze brak slow i nie wiem czy mi ktos uwierzy jak go opisze .Pewnie pomysla ,ze ja klamie ,ale jaka tu wade wymyslec??? On cudny do innych psiakow ,super do dzieci , woli sobie na lape nadepnac niz zaryzykowac ,ze zrobi nie ten krok :roll:.Pieknie chodzi na smyczy ,no co ja mam wymyslec by mnie nikt nie podejzewal o bajki??
Pikus jest :loveu:, ja sie tam nie dziwie ze Justyna ryzykowala zyciem dla tego psa .Dziwilam sie dopuki Pikusia nie poznalam ,ale teraz??:shake:
Nikt tu tego nie pisal ,ale Justyna naprawde w pelnym tego slowa znaczeniu zaryzykowala zycie dla tego psa . On nie mogl byc wydany w Rudzie Slaskiej lub okolicy ,bo istnialo ryzyko ,ze trafi do tego faceta znowu ,a tego Justyna chciala uniknac ,bronila tego psa przed tym nawet majac noz na gardle ,a jak to pisze to pisze doslownie . Facet oczywiscie jak to w naszej Polsce bywa zostal przez policje wypuszczony :angryy:.
Jesli ten facet tu czyta lub jego znajomi ,to do ich wiadomosci :
Pies jest u nas i w schronie nie macie go co szukac :diabloti:.A jak go chcesz :cool3:, to przyjedz :mad:.