Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No pieknych rzeczy sie tu o sobie dowiaduje:diabloti:ucze Zuzie siedziec na kolankach ha ha ha .dzisiaj byla piekna pogoda wiec caly dzien spedzilysmy poza domem.Jakos tak mi smutno ze nawet pisac sie nie chce:shake:

Posted

[quote name='Bazyliah']Jagienka, już ja wyszukam kolejnego afgana na DT dla Ciebie :cool3: A niestety - jest prawdopodobieństwo, że będą :shake:[/quote]Bardzo chetnie jest tylko jedna zasada to musi byc suczka no i najlepiej mloda bo wtedy mam pewnosc ze naucze ja milosci do dzieci i kotow:diabloti:

Posted

[quote name='jagienka42']Bardzo chetnie jest tylko jedna zasada to musi byc suczka no i najlepiej mloda bo wtedy mam pewnosc ze naucze ja milosci do dzieci i kotow:diabloti:[/quote]

No widzisz Ciotka, jak się uzupełniamy - dla Ciebie dziewczynka, dla mnie chłopak :diabloti:

Posted

tak mnie teraz naszlo po tym co napisalam poczulam sie dziwnie wybieram plec i wiek a wokol tyle biednych psiakow ale niestety nie mam wyjscia musze zapewnic przede wszystkim bezpieczenstwo dzieciom i zwierzetom ktore juz u mnie sa to moze jest okrutne ale inaczej nie moge postepowac:shake:

Posted

[quote name='jagienka42']tak mnie teraz naszlo po tym co napisalam poczulam sie dziwnie wybieram plec i wiek a wokol tyle biednych psiakow ale niestety nie mam wyjscia musze zapewnic przede wszystkim bezpieczenstwo dzieciom i zwierzetom ktore juz u mnie sa to moze jest okrutne ale inaczej nie moge postepowac:shake:[/quote]

Jagienka - przecież to normalne. Zapewniam Cię, że dziwne by było, jakbyś chciała wziąć na DT psa, który może skrzywdzić Twoją rodzinę i resztę zwierzaków.
Ja nie przepadam za braniem szczeniaków - pół domu mam zeżartego, drugie pół zasikane :roll: Jak miałam 4-tygodniowego malucha na DT, to dopiero była jazda. Z takim maluchem, nieszczepionym nawet na dwór nie mogłam wychodzić. Ale co - mając warunki miałam go nie wziąć i zostawić? Po wypłacie muszę sobie kupić buty, bo ten Jełopik Bond ostatnio napoczął mi ostatnią parę sportowych butów.
Ale starszego psa obecnie nie wezmę - właśnie ze względu na dziecko i ilość innych zwierząt.

Posted

[quote name='majqa']Ja Ci dam jełopika!!! :mad: :evil_lol:[/quote]

On już nawet reaguje na to imię :eviltong:
Jakbyś go zobaczyła na żywo, przyznałabyś mi rację. On jest tak niezdarny, niezdecydowany, marudny - jednym słowem Jełopik :evil_lol:

Wczoraj postanowił się położyć na fotelu. Ale na fotelu już kot spał. Bond postał przez chwilę, przeanalizował sytuację i wskoczył na fotel. Usiadł na oparciu, łapy koło kota i kontempluje. Siedział tak chyba z 10 minut, zanim zrozumiał, że musi sobie inną miejscówkę znaleźć.
A jak jest szykowana micha, to siad oznacza "siad na niedźwiedzia": zad na podłodze, a przednie łapy (malutkie łapki, łapeczki, łapunie) machają w powietrzu, a pies robi aaaaa, uuuu.

Jełopik :evil_lol:

Posted

[quote name='Bazyliah']Po wypłacie muszę sobie kupić buty, bo ten Jełopik Bond ostatnio napoczął mi ostatnią parę sportowych butów.
[/quote]
hmm, proponowałabym jakiś tani model... póki Bondzik nie dorośnie:razz:

Posted

[quote name='Ula_czarnuszka']hmm, proponowałabym jakiś tani model... póki Bondzik nie dorośnie:razz:[/quote]
second - hand shop fashion !!! :diabloti:

Posted

To zeżarcie buta, to całkowicie moja wina. Zapomniałam schować. Już od długiego czasu mam odruch chowania wszystkich butów.

Bondzik mam nadzieję, że będzie dorastał w nowym domku, a nie u mnie :eviltong:
Dziś idziemy szczepić.

Posted

Oj kochane w takim razie Zuzia to sama slodycz ona nie tyka butow najwyzej wezmie w pysk i do lozka zawlecze ale nie gryzie tak samo z ciuchami jak zostaje sama w domu tez nie zdazylo jej sie nic zniszczyc tylko jak wracam to moj dres jest na kanapie a ona na nim spi

Posted

To Jełopik ma na swoim koncie: but (a właściwie nadżarcie boku buta - chodzić w długich spodniach w tym się da, nie widać), róg ławy, kilka ścierek kuchennych (ale raczej obślinił, niż uszkodził), nadżarcie obudowy grzejnika i chyba to wszystko. W porównaniu z Dzitką i moimi poprzednimi tymczasami - ideał.

Posted

Jagienka, czy Zuźka też dużo gada?
Bond jak czeka na michę gada to swoje aaa, uuu. Jak się kładzie to wzdycha, jak się przeciąga to znowu uuuu. Jak się tarmosi z Dzitką wydaje dźwięki jak ten kudłacz z Gwiezdnych Wojen :lol:

Posted

Zuzia jest jak panienka delikatna wczoraj omalo nie umarlam ze smiechu na spacerze jak chce usiasc to tak dlugo sie wierci i kreci az bedzie idealnie wygodnie a ze na drodze byl żużel to siedziala tak ze tyleczkiem go nie dotykala na samych lapkach tylko.przy tym skuczy i ma wyraz pyska jak pies mocno cierpiacy.:evil_lol:jezeli chodzi o jedzenie to ona ma caly czas pelna miske wiec nie prosi.

Posted

Jagienka, ty nie pytaj na forum, tylko dzwoń do Gacusiowej. Bardziej prawdopodobne, że komórę do kibelka wzięła, niż komputer :evil_lol:

Udało się dziś zaszczepić Bondzika-Jełopika :multi: Teraz biedactwo śpi. Jak mogli taaakiego zaszczura psinie zaaplikować :shake: