Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suka w niczym im nie zawiniła, po prostu nie mają już ochoty na trzymanie psa - bo pani domu jest w ciąży, bo dziecko dokarmia jakiegoś kundelka przybłędę, bo cośtamcośtam. W każdym razie już podjęli decyzję i nie chcą wyżlicy w domu. Nieodwołalnie. Bo nie.

Gerda ma 4,5 roku. Łaciata, szorstkowłosa, piękna. Jest nieufna wobec obcych. Dobrze stróżuje na posesji. Lubi dzieci i koty, do innych psów odnosi się różnie. Nie miała szczeniaków. Potrzebuje dużo ruchu.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bidulka wie, że jej nie chcą. Jest smutna, przeganiana z kąta w kąt :-(
Ma na imię Gerda. Ślicznie.
I ona też jest śliczna, ale kompletnie nie pasuje do tej ponurej bajki, w której się znalazła.
Zasługuje na coś zupełnie innego!

Posted

Ulaa napisał(a):
Hanek czy na tej fotce którą pokazała nam właścicielka ona leżała z kotem? Czy mi się wydawało

A tak! Muszę je zeskanować, zapomniałam sobie. Zaraz będą.

Posted

Dziołchy skąd ten pies???????????????????
Ja mam 3 nr telefonów co mi zostały z Korka, chciałam je wysłać do tego wyżła co Hanek wkleiła na wątek ale mi sie ten link nie otwiera, żśe niby nie jestem upoważniona, więc dajcie znaka kto się opiekuje tym psiakiem i ja podam te nr, może się ktoś zdecyduje :p
a jeśli nie to Hanku podaj mi jeszcze raz ten link do tego wyżła czekoladowego :loveu:

Aleee zamieszanie z tymi łyżwami ;)

Posted

Dominika ta sunia jest w Chrzanowie, u właścicielki jeszcze.
Zorientuj się proszę wstępnie u tych ludzi, czy byliby zainteresowani sunią, a jeśli tak - to niech dzwonią do mnie lub do Hanek :)
Nie będziemy Cię fatygowac z Libiąża przecież ;)

Posted

[quote name='dominik_a']łokej!! A powiedzcie mi jeszcze taką rzecz, czy ona będzie miała sterylkę??? No i czy jest łagodna do ludzi no i mniejszych psów????

Tak, za 2 m-ce. Bo dopiero jej się cieczka skończyła.

Jest łagodna, ale nieufna i zestresowana tym jak jest teraz traktowana.

Posted

tanitka napisał(a):
ona i u właścicieli nie wyglada na szczęśliwą:shake:

Zgadza się. Wydawała się taka, hm, stłamszona.

tanitka napisał(a):
ja sunię wrzucę na wyzłowe fora

Bardzo dziękujemy za pomoc:)

Posted

[quote name='dominik_a']
a jeśli nie to Hanku podaj mi jeszcze raz ten link do tego wyżła czekoladowego :loveu:

Dominiko, trzeba było wtedy odpisać sobie, po takim czasie już usunięty jest ten wątek.

Posted

Ulaa napisał(a):
Czy ona ma w necie jakieś ogłoszenia?

Gdybym zrobiła to bym na wątku napisała, inni myślę, że też, więc chyba nie ma.

Posted

Mój tel wpadł mi do miski z wodą Kostka I Szona i wszytskie nt tel szlag jany trafił :angryy::angryy: Suszy się tel może zadziała.

Ja mam pomysła ... jak pojadę podpisać umowę adpocyjną Korka, to może wziełabym ze sobą plakaty wyżła i w tamtym terenie bym porozwieszała, bo tam lasy, myśliwi i te sprawy.

Posted

tanitka napisał(a):
co słychac u wyżlicy?:roll:

Nic:( Dzisiaj ukazało się ogłoszenie w naszej lokalnej gazecie, ale jeszcze nikt nie dzwonił.

Posted

Dzwonił o Gerdę pan, który już kiedyś dzwonił o pieska do nas.
Ma 20 arów i chciałby psa, który będzie "patrolował teren", miejsce spania w domu.
Akurat dorwał mnie w knajpie :D i poprosiłam by zadzwonił dzisiaj. Co mam mu powiedziec?