Ada-jeje Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 To lepiej na PW podaj mi jego nr. tel. bo wole w takiej sprawie rozmawiac osobiscie. A jak domek w Lodzi czy bedzie mial kto isc sprawdzic? Quote
toyota Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Ulaa']Napisałam do nowego domku smsa z zapowiedzią o kastracji. Wówczas domek oddzwonił z informacją, że rezygnuje z Kazana :-([/quote] Czy mogłabym dostać namiary na ten dom ? Z tego co zrozumiałam , to nie jest to wcale zły dom. Mam dużego psa , nad którym wisi wyrok śmierci . Pies do tej pory przebywał na łańcuchu , jest bardzo ładny ,trochę podobny do Kazana, ma 4 lata. Jeśli do końca kwietnia nie znajdą się chętni na niego , to obecny właściciel go zastrzeli. :placz: Quote
Ulaa Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='toyota']Czy mogłabym dostać namiary na ten dom ? Z tego co zrozumiałam , to nie jest to wcale zły dom. Mam dużego psa , nad którym wisi wyrok śmierci . Pies do tej pory przebywał na łańcuchu , jest bardzo ładny ,trochę podobny do Kazana, ma 4 lata. Jeśli do końca kwietnia nie znajdą się chętni na niego , to obecny właściciel go zastrzeli. :placz:[/quote] Raczej nie ma sensu, bo chcą młodszego niż Kazan, a on ma 2 lata. Quote
Ulaa Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Kazan nie był na kastracji. Trzeba najpierw poczekać na wizytę przedadopcyjną w nowym domu. Poprosiłam Katyę, może dzisiaj jej się uda. Jeśli wizyta będzie ok, to zabrać Kazana zaraz po kastracji. Państwo zwrócą koszt dowozu, może do Częstochowy by go dowieźć chociaż, a dalej sami by sobie odebrali... Quote
toyota Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Jeśli mielibyście dom dla psa w typie Kazana , który byłby nieodpowiedni dla niego , ale przyzwoity , to bardzo chętnie skorzystam z adresu . Nie mam dużych wymagań, ponieważ jakikolwiek dom oznacza życie dla tego psa. Pies jest łańcuchowy , więc ciężko jest znaleźć dom dla niego. W dodatku wcale go nie znam, opieram się tylko na opinii właściciela ( prostego chłopa ). Pies ma 4 lata , obecny właściciel jest jego drugim . Pies zaakceptował rodzinę bez problemu mimo ,że był dorosły gdy do nich trafił (ok. 1,5 roku temu). Postaram się dowieźć psa we własnym zakresie (zależy jaka odległość).Nie chodzi mi o koszty , ale o trudność w przewozie obcego dla mnie , dużego psa . Przepraszam ,że się wcinam w wątek , ale sytuacja tego psa jest beznadziejna. Quote
Ulaa Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Hanek masz jeszcze te plakaciki? Jednak się przydadzą. Quote
hanek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Ulaa']Hanek masz jeszcze te plakaciki? Jednak się przydadzą.[/quote] Mam, dzisiaj powieszę w lecznicy jeden. Quote
katya Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote] Ps. Ten pies był prezentem i miał być o połowę mniejszy niż jest obecnie.[/quote] :angryy: ... Quote
Ulaa Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Jedna pani pojedzie zobaczyć pieska. Troche źle to zorganizowałam, mam nadzieję, że nie wyjdzie coś głupiego. Quote
sucha Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108924"][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/1232/banerkazi001yk0.jpg[/IMG][/URL] wys 100; szer 80 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108924"][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/4250/banermay001pe3.jpg[/IMG][/URL] wys 80, szer 50 [U][B]podlinkowane[/B][/U] mam nadzieje że domek szybko się znajdzie i jednak te banerki nie będą zbytnio potrzebne :loveu: przy okazji podnosze;) Quote
sucha Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 proszę bardzo ;) jak cos to do usług, dla mnie to sama przyjemność:loveu: Quote
Ada-jeje Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ulka a co z domkiem w Lodzi, tez zrezygnowali z Kazana?:angryy: Quote
Ulaa Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Tak. Wzięli innego psa i nie raczyli o tym powiadomić. Quote
Ulaa Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Daga & Maks']podnoszę Kazana[/quote] Dziękuję. Ciekawe jak tam wizyta pani chętnej na Kazana. Cholera nawet nie mogę zadzwonić. Quote
Ada-jeje Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ulka cos wspominalas ze dla Kazana w nastepnym tygodniu mozna zrobic termin na kastracje. Quote
Ulaa Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Tak, w tym tygodniu obojętne w jaki dzień, byle do południa, bo pan pracuje na 2 zmiane. Quote
Ada-jeje Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Nie wolno nam zapomniec :shake: dzis jak bedziemy w lecznicy zrobic termin kastracji dla Kazana. Quote
Ulaa Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Kazan miał dzisiaj kastrację. Teraz trzeba dograć dalszy ciąg - adopcję. Quote
Ada-jeje Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Tak, za kastracje Kazana zaplacilam [SIZE=4][B]160 zl. [/B][/SIZE][SIZE=2]Teraz juz spokojni o jego pokrycie ktorejs suni mozna mu domku intensywnie szukac.[/SIZE] Quote
Weronikaa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Ulaa']Kazan miał dzisiaj kastrację. Teraz trzeba dograć dalszy ciąg - adopcję.[/quote] Ja go ogłaszałam w necie, ale jak widać na razie nie przyniosło to rezultatów... :shake: Czemu nikt nie chce tak pięknego psa? Domku, szukamy Cię, ....:-( Quote
Ulaa Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Weronika13']Ja go ogłaszałam w necie, ale jak widać na razie nie przyniosło to rezultatów... :shake: Czemu nikt nie chce tak pięknego psa? Domku, szukamy Cię, ....:-([/quote] Kazan jest już zamówiony przecież :) Quote
Recommended Posts