Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gossia']A te oczy co zrobiły jej się czerwone prosze o to spytać mamę:)[/QUOTE]

Oczywiście, że jej oczy mogły zrobić się czerwone, mogło to być podrażnienie.

Posted

[quote name='gossia']Psa dobrze wychowaliśmy! Tylko ona teraz się głupia zrobiła! I dostała czerwonych oczu! Każdy mnie przekonywał itd. ale ty naprawde jesteś wredna i mnie zawzięcie nielubisz więc niemusisz się na mojej......wypowiadać! PS Ja też jestem szczera i właśnie mówie czystą prawde![/quote]

Buhaha w zyciu nie slyszalam podobnej glupoty:evil_lol:

Dobrze wychowany pies nie jest agresywny...i pies nie robi sie glupi z dnia na dzien...powiedzialabym wrecz ze jest w takiej sytuacji bardziej inteligentny od wlasciciela:lol:

[quote name='gossia']Tam gdzie powinna mieć białe ma czerwone! I weś mnie nie wkurzaj ty chcesz wszystko tak odwrócić żeby wyszło że jestem nie dobrym właścicielem i mnie oczernić przed ludźmi![/quote]

Piszac rzeczy w stylu "pies agresywny bo ma czerwone oczy" sama sie oczerniasz, Kara nie ma w tym zaslugi:p

Spora nieodpowiedzialnoscia jest posiadanie kilku psow bie majac podstawowej wiedzy na ich temat...bo widze ze podstaw nawe nie masz...
poczytaj troche ksiazek, poszperaj na necie...to nie boli;)

Posted

aaaa....nie wiem czy sie smiac,czy plakac...hahaha (jednak sie posmieje)
Gosiu...moja rada...najpierw pochodz sobie jeszcze troche do szkoly, poczytaj troche ksiazek o psach; przy okazji mozesz zahaczyc o jakis slownik ortograficzny...
z twoim podejsciem mam nadzieje, ze na zlot przyjedziesz z Mikrusem...
a i jeszcze jedno moj pies jest agresywny i nie ma czerownych oczu:)
nie ma nawet czarnego podniebienia:D
ale za to zostal niewlasciwie zsocjalizowany...i nie ma co sie tutaj oburzac,ze ktos napisze ze pies agresywny jest zle wychowany bo to prawda...pogodz sie z prawda...skoro wasza suka jest agreswyna do tego stopnia ze ją oddajecie tz ze popelniliscie bledy, ze zawiniliscie...
branie nastepnego psa na jej miejsce nie jest dobrym rozwiazaniem i bardzo zle o Was swiadczy...nie chce nikogo tutaj podsumowwywac...bo sytuacje znamy jedynie z opisow Gosi...jak dla mnie osoby zdecydowanie jeszcze malo rozgarnietej/rozwinietej/dojrzalej (i zeby nie bylo, ze mowie ze jestes glupia czy cos tym stylu bo wiem ze dzieci w tym wieku zwykle tak to by odebraly) a swiadczy o tym reakcja na krytyke...
moje zdziwienie kierowalabym jednak bardziej w strone jej rodzicow?
oddaja jednego psa a biora drugiego? co to? wymiana na lepszy model? zabawki?
gratuluje podejscia naprawde...

• 3 weeks later...