gossia Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 A te oczy co zrobiły jej się czerwone prosze o to spytać mamę:) Quote
kelpie0 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='gossia']A te oczy co zrobiły jej się czerwone prosze o to spytać mamę:)[/QUOTE] Oczywiście, że jej oczy mogły zrobić się czerwone, mogło to być podrażnienie. Quote
furciaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='gossia']Psa dobrze wychowaliśmy! Tylko ona teraz się głupia zrobiła! I dostała czerwonych oczu! Każdy mnie przekonywał itd. ale ty naprawde jesteś wredna i mnie zawzięcie nielubisz więc niemusisz się na mojej......wypowiadać! PS Ja też jestem szczera i właśnie mówie czystą prawde![/quote] Buhaha w zyciu nie slyszalam podobnej glupoty:evil_lol: Dobrze wychowany pies nie jest agresywny...i pies nie robi sie glupi z dnia na dzien...powiedzialabym wrecz ze jest w takiej sytuacji bardziej inteligentny od wlasciciela:lol: [quote name='gossia']Tam gdzie powinna mieć białe ma czerwone! I weś mnie nie wkurzaj ty chcesz wszystko tak odwrócić żeby wyszło że jestem nie dobrym właścicielem i mnie oczernić przed ludźmi![/quote] Piszac rzeczy w stylu "pies agresywny bo ma czerwone oczy" sama sie oczerniasz, Kara nie ma w tym zaslugi:p Spora nieodpowiedzialnoscia jest posiadanie kilku psow bie majac podstawowej wiedzy na ich temat...bo widze ze podstaw nawe nie masz... poczytaj troche ksiazek, poszperaj na necie...to nie boli;) Quote
sacred PIRANHA Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 aaaa....nie wiem czy sie smiac,czy plakac...hahaha (jednak sie posmieje) Gosiu...moja rada...najpierw pochodz sobie jeszcze troche do szkoly, poczytaj troche ksiazek o psach; przy okazji mozesz zahaczyc o jakis slownik ortograficzny... z twoim podejsciem mam nadzieje, ze na zlot przyjedziesz z Mikrusem... a i jeszcze jedno moj pies jest agresywny i nie ma czerownych oczu:) nie ma nawet czarnego podniebienia:D ale za to zostal niewlasciwie zsocjalizowany...i nie ma co sie tutaj oburzac,ze ktos napisze ze pies agresywny jest zle wychowany bo to prawda...pogodz sie z prawda...skoro wasza suka jest agreswyna do tego stopnia ze ją oddajecie tz ze popelniliscie bledy, ze zawiniliscie... branie nastepnego psa na jej miejsce nie jest dobrym rozwiazaniem i bardzo zle o Was swiadczy...nie chce nikogo tutaj podsumowwywac...bo sytuacje znamy jedynie z opisow Gosi...jak dla mnie osoby zdecydowanie jeszcze malo rozgarnietej/rozwinietej/dojrzalej (i zeby nie bylo, ze mowie ze jestes glupia czy cos tym stylu bo wiem ze dzieci w tym wieku zwykle tak to by odebraly) a swiadczy o tym reakcja na krytyke... moje zdziwienie kierowalabym jednak bardziej w strone jej rodzicow? oddaja jednego psa a biora drugiego? co to? wymiana na lepszy model? zabawki? gratuluje podejscia naprawde... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Dzień dobry gaduły :) Widziałam zdjęcia (choć zdecydowanie ich za mało! :mad:), masz świetną, wesołą gromadkę! :loveu: Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia :) Quote
rose Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dzięki za zablokowanie mnie bez powodu:p teraz zaczynam się zgadzać z innymi.. Quote
kelpie0 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Rose, ja też jestem zablokowana :roll: przez naszą kochaną gossię :roll: Quote
Recommended Posts