Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ad@']Witam superasne fotki:loveu:masz piekne psiaki ,nareszcie je zobaczylam
sa naprawde sliczne:loveu:
wiecej fotek prosze[/quote] Twój piesek jest też bardzo piękny!:loveu:

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://i31.tinypic.com/nsvn6.jpg.pl[/IMG]Po umyciu ząbków! Czyste mam??? Hmm.....??? Chyba będę płakał bo nikt nie zagląda -
MIKRUS.

Posted

[IMG]http://i26.tinypic.com/11imwzl.jpg.pl[/IMG]Zobaczcie jaki jęzorek! He he! Śliczna jest nie? A to w kojcu! Bo przyjechali do nas goście i mieli psa ze sobą ! Elza i Lejda chciały go gryźć a on chłopak he he!

Posted

[quote name='gossia']Zobaczcie jaki jęzorek! He he! Śliczna jest nie? A to w kojcu! Bo przyjechali do nas goście i mieli psa ze sobą ! Elza i Lejda chciały go gryźć a on chłopak he he![/quote]

He, he

[COLOR=DeepSkyBlue]10 znakow[/COLOR]

Posted

[IMG]http://i30.tinypic.com/208beol.jpg.pl[/IMG]To jest mój przyszły piesek! Trochę o nim: Jest to mieszanka Bernardyna z Kaukazem. Rodzice rodowodowi! Jest bardzo spokojny lubi zabawę i dzieci. Tylko jest trochę bojący bo ostatnio go goniła krowa :):):) [COLOR=Red]Uwaga! Tata powiedział że nie będzie trzymał takiego psa wszyscy z rodziny też każą go nam wydać a babcia mówi: Wydajcie bo bym......jak by cię zagryzł! I takie gadanie mama powiedziała że weźmiemy od Sadowskich tego psa. Bo to jest taki ciapun i przylepa! Nie będzie gryzł itd. W sam raz dla mnie ! No i widzicie! Jutro prawdopodobnie mają przywieść tego psa i od razu zabrać naszą Elze :(:(:(:(:(:(:(:(:( Będę bardzo tęsknić! Mówiłam tacie o tym zoopsychologu itd. Ale tata nie chcę słuchać! I mówi że taki pies się nie poprawi do Elzy będę jeździć! Robić jej focie itd. Ale jednym zdaniem to jej będzie tam dobrze wybiega się ! A u nas? My mieszkamy w mieście! Oczywiście mamy swój dom i podwórko! Ale.....chociaż jeździmy z nimi do lasu :(:(:( Ale ona idzie na wieś! Do rolników będzie jej tam dobrze:)! Żegnaj moja kochana :(:(:( Jutro o 17.00 po nią przyjadą aż same łzy do oczu napływają! Musze zrobić dużo fotek! Choć przychodzę ze szkoły o 15.00 to nie wiem czy w 2 godź. zdąże zrobić foci dużo!
[/COLOR]

Posted

Gosiu ten piesek po rodowodowych rodzicach nawet jeśli jest to co z tego :shake:?
Po co ludzie krzyżują niepotrzebnie rasy :-( później mamy setki mieszanek w schroniskach... no ale to nie ten temat.
Oddajecie swojego pieska, to przykre.

Posted

[quote name='Herspri']Gosiu ten piesek po rodowodowych rodzicach nawet jeśli jest to co z tego :shake:?
Po co ludzie krzyżują niepotrzebnie rasy :-( później mamy setki mieszanek w schroniskach... no ale to nie ten temat.
Oddajecie swojego pieska, to przykre.[/quote]
Sama nie wiem! Tak to bardzo przykre:-(:placz: ale niestety one jest bardzo agresywna!:shake: Musimy:-(:placz:

Posted

[quote name='gossia']Sama nie wiem! Tak to bardzo przykre:-(:placz: ale niestety one jest bardzo agresywna!:shake: Musimy:-(:placz:[/quote]
Bo psa trzeba umieć wychować by nie był agresywny... i nie powiesz mi,że próbowaliście i nic.
Ja powiem tak,że to co robicice to jest pozbywanie się problrmu...przepraszam,ale ja jestem szczera i mowie, to co widzę.

Posted

[quote name='KaRa_']
[quote name='gossia']Sama nie wiem! Tak to bardzo przykre:-(:placz: ale niestety one jest bardzo agresywna!:shake: Musimy:-(:placz:[/quote]
Bo psa trzeba umieć wychować by nie był agresywny... i nie powiesz mi,że próbowaliście i nic.
Ja powiem tak,że to co robicice to jest pozbywanie się problrmu...przepraszam,ale ja jestem szczera i mowie, to co widzę.[/quote]
A co zrobisz jeśli ten kaukaz/bernardyn też taki będzie? Też oddasz? :angryy::angryy::angryy:

[IMG]http://i32.tinypic.com/s2chub.jpg.pl[/IMG]
Bardzo do mojej Zuńci podobny :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='KaRa_']Bo psa trzeba umieć wychować by nie był agresywny... i nie powiesz mi,że próbowaliście i nic.
Ja powiem tak,że to co robicice to jest pozbywanie się problrmu...przepraszam,ale ja jestem szczera i mowie, to co widzę.[/quote]
Psa dobrze wychowaliśmy! Tylko ona teraz się głupia zrobiła! I dostała czerwonych oczu! Każdy mnie przekonywał itd. ale ty naprawde jesteś wredna i mnie zawzięcie nielubisz więc niemusisz się na mojej......wypowiadać! PS Ja też jestem szczera i właśnie mówie czystą prawde!

Posted

[quote name='gossia']Psa dobrze wychowaliśmy! Tylko ona teraz się głupia zrobiła! I dostała czerwonych oczu! Każdy mnie przekonywał itd. ale ty naprawde jesteś wredna i mnie zawzięcie nielubisz więc niemusisz się na mojej......wypowiadać! PS Ja też jestem szczera i właśnie mówie czystą prawde![/quote]
O kurka wodna ale się ubawiłam , pies dostaje czerwonych oczu i to powoduje agresje hahaha:lol::lol::lol:i tak nagle pies głupieje :lol::lol::lol: a pewnie właściciel nic temu nie winny:lol:ale z tymi oczmai to mnie ubawiłaś:lol::lol::lol: Jak chcę mogę się wszędzie wypowiadać jak pisze na temat i nie offuję:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Tam gdzie powinna mieć białe ma czerwone! I weś mnie nie wkurzaj ty chcesz wszystko tak odwrócić żeby wyszło że jestem nie dobrym właścicielem i mnie oczernić przed ludźmi!

Posted

[quote name='gossia']Tam gdzie powinna mieć białe ma czerwone! I weś mnie nie wkurzaj ty chcesz wszystko tak odwrócić żeby wyszło że jestem nie dobrym właścicielem i mnie oczernić przed ludźmi![/quote]

GOŚKA, proszę opanuj się!

Posted

Musisz się zacząć zachowywać normalnie :shake: Spójrz na dziewczyny, które mają po 12-13 lat, czy ich wypowiedzi też są takie, jak Twoje, czy wszczynają one co chwilę kłótnie?

Posted

[quote name='kelpie0']Musisz się zacząć zachowywać normalnie :shake: Spójrz na dziewczyny, które mają po 12-13 lat, czy ich wypowiedzi też są takie, jak Twoje, czy wszczynają one co chwilę kłótnie?[/quote]
Dokłądnie;)

A wiesz,że psom żyki w oczach żadko pękają?:diabloti::diabloti::diabloti: domyślam się,że Tobiue już pękają, przez to że nie umisz z wszystkim wyjść z honorem;) A i rozmowy na gg nic nie pomogą bo ja i tak zadzonię wypytac Twoich rodziców o zlot bo i tak u wszystkich tak robimy nieletnich, wiec sorr vinetu ja spęłniam swój obowiazek.

Posted

[quote name='KaRa_']Dokłądnie;)

A wiesz,że psom żyki w oczach żadko pękają?:diabloti::diabloti::diabloti: domyślam się,że Tobiue już pękają, przez to że nie umisz z wszystkim wyjść z honorem;) A i rozmowy na gg nic nie pomogą bo ja i tak zadzonię wypytac Twoich rodziców o zlot bo i tak u wszystkich tak robimy nieletnich, wiec sorr vinetu ja spęłniam swój obowiazek.[/QUOTE]

O nie, naprawdę dzwonicie, do rodziców każedego nieletniego, to straszne, przecież moja mama miała się dowiedzieć o zlocie dopiero po fakcie :evil_lol:

Posted

Nie byłam zbyt mądra, gdy podawałam Ci adres tego forum, ponieważ tutaj są ludzie, którzy znają się na psach i wszystkie buble typu "zrobiły się jej czerowne oczy, czyli jest agresywna" oni zdementują. A Ty niestety nie potrafisz przyjąć do wiadomości tego, że inni mają rację...

Gdy pierwszy raz do mnie pisałaś, uważałam, że mnogość błędów ort. interpunkcyjnych, fleksyjnych i innych występuje tam tylko dlatego, że jesteś zdenerwowana, ale widzę, że się myliłam...

Twoje wypowiedzi są strasznie INFANTYLNE! («o człowieku dorosłym: zachowujący się jak dziecko; świadczący o czyjejś niedojrzałości; naiwny, niepoważny») Nie potrafisz powiedzieć nic mądrego - lepiej nic nie mów!

Ta wypowiedź:
[B]Tam gdzie powinna mieć białe ma czerwone! I weś mnie nie wkurzaj ty chcesz wszystko tak odwrócić żeby wyszło że jestem nie dobrym właścicielem i mnie oczernić przed ludźmi![/B]

Powinna wyglądać tak:
[B]Lejdi miała zaczerwienione oczy![/B] (wyjątkowo pozwalam na wykrzyknik, tak naprawdę, to czerwone białka nie oznaczają stopnia agresji psa, świadczą tylko o podrażnieniu oka, lub rozpoczynającej się chorobie oczu)
[B]
A ja uważam, że nie masz racji, jestem dobrym i odpowiedzialnym właścicielem, opiekuję się moim zwierzyńcem z należytą troską, więc proszę nie oczerniaj mnie przed innymi. (Czy nie lepiej?)

[/B]

Gosiu mam dla CIEBIE propzycję nie do odrzucenia. Przeczytaj przynajmniej jedną dobrą książkę o psychologi psów, lub ich zachowaniu, a dopiero później pisz, że Twoj mieszaniec boksera z kaukazem jest łagodny i leciutki, a Lejdi jest agresywna, bo ma czerwone oczy.

Poczytaj o Kaukazach, może jego mieszaniec nie jest dobrą decyzją, jest większa prawdopodobność, że to on Cię ugryzie, niż, że ugryzłaby cię Lejdi.

I jeszcze jedno. Mój negatywny komentarz znajdziesz pod każdym postem, który będzie nie do przyjęcia, ponieważ widzę, że dobre rady nie pomagają.

Chyba, że mnie przekonasz o słuszności swojego postepowania, lub zimienisz styl wypowiedzi i poczytasz trochę o psach!

NIE MOGŁAM SIĘ POWSTRZYMAĆ :oops: