gossia Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Ad@']Witam superasne fotki:loveu:masz piekne psiaki ,nareszcie je zobaczylam sa naprawde sliczne:loveu: wiecej fotek prosze[/quote] Twój piesek jest też bardzo piękny!:loveu: Quote
gossia Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [IMG]http://i28.tinypic.com/2gx1y50.jpg.pl[/IMG]O ty! Zjadł mojego lizaka, zostawił patyczek i ucieka!!! Quote
gossia Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [IMG]http://i30.tinypic.com/33lnz4l.jpg.pl[/IMG]W kąpieli. Zobaczcie na jego sierść hehe! Quote
gossia Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [IMG]http://i25.tinypic.com/2je1wec.jpg.pl[/IMG] No co? Zimno mi! Quote
gossia Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [IMG]http://i31.tinypic.com/nsvn6.jpg.pl[/IMG]Po umyciu ząbków! Czyste mam??? Hmm.....??? Chyba będę płakał bo nikt nie zagląda - MIKRUS. Quote
gossia Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Czy te oczy mogą kłamać? Chyba nie? Czy ona może serce złamać? Poprostu też nie!![IMG]http://i26.tinypic.com/9bkhgh.jpg.pl[/IMG] Quote
gossia Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [IMG]http://i26.tinypic.com/11imwzl.jpg.pl[/IMG]Zobaczcie jaki jęzorek! He he! Śliczna jest nie? A to w kojcu! Bo przyjechali do nas goście i mieli psa ze sobą ! Elza i Lejda chciały go gryźć a on chłopak he he! Quote
kelpie0 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='gossia']Zobaczcie jaki jęzorek! He he! Śliczna jest nie? A to w kojcu! Bo przyjechali do nas goście i mieli psa ze sobą ! Elza i Lejda chciały go gryźć a on chłopak he he![/quote] He, he [COLOR=DeepSkyBlue]10 znakow[/COLOR] Quote
gossia Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [IMG]http://i30.tinypic.com/208beol.jpg.pl[/IMG]To jest mój przyszły piesek! Trochę o nim: Jest to mieszanka Bernardyna z Kaukazem. Rodzice rodowodowi! Jest bardzo spokojny lubi zabawę i dzieci. Tylko jest trochę bojący bo ostatnio go goniła krowa :):):) [COLOR=Red]Uwaga! Tata powiedział że nie będzie trzymał takiego psa wszyscy z rodziny też każą go nam wydać a babcia mówi: Wydajcie bo bym......jak by cię zagryzł! I takie gadanie mama powiedziała że weźmiemy od Sadowskich tego psa. Bo to jest taki ciapun i przylepa! Nie będzie gryzł itd. W sam raz dla mnie ! No i widzicie! Jutro prawdopodobnie mają przywieść tego psa i od razu zabrać naszą Elze :(:(:(:(:(:(:(:(:( Będę bardzo tęsknić! Mówiłam tacie o tym zoopsychologu itd. Ale tata nie chcę słuchać! I mówi że taki pies się nie poprawi do Elzy będę jeździć! Robić jej focie itd. Ale jednym zdaniem to jej będzie tam dobrze wybiega się ! A u nas? My mieszkamy w mieście! Oczywiście mamy swój dom i podwórko! Ale.....chociaż jeździmy z nimi do lasu :(:(:( Ale ona idzie na wieś! Do rolników będzie jej tam dobrze:)! Żegnaj moja kochana :(:(:( Jutro o 17.00 po nią przyjadą aż same łzy do oczu napływają! Musze zrobić dużo fotek! Choć przychodzę ze szkoły o 15.00 to nie wiem czy w 2 godź. zdąże zrobić foci dużo! [/COLOR] Quote
Herspri Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Gosiu ten piesek po rodowodowych rodzicach nawet jeśli jest to co z tego :shake:? Po co ludzie krzyżują niepotrzebnie rasy :-( później mamy setki mieszanek w schroniskach... no ale to nie ten temat. Oddajecie swojego pieska, to przykre. Quote
gossia Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Herspri']Gosiu ten piesek po rodowodowych rodzicach nawet jeśli jest to co z tego :shake:? Po co ludzie krzyżują niepotrzebnie rasy :-( później mamy setki mieszanek w schroniskach... no ale to nie ten temat. Oddajecie swojego pieska, to przykre.[/quote] Sama nie wiem! Tak to bardzo przykre:-(:placz: ale niestety one jest bardzo agresywna!:shake: Musimy:-(:placz: Quote
KaRa_ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='gossia']Sama nie wiem! Tak to bardzo przykre:-(:placz: ale niestety one jest bardzo agresywna!:shake: Musimy:-(:placz:[/quote] Bo psa trzeba umieć wychować by nie był agresywny... i nie powiesz mi,że próbowaliście i nic. Ja powiem tak,że to co robicice to jest pozbywanie się problrmu...przepraszam,ale ja jestem szczera i mowie, to co widzę. Quote
tusia. Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='KaRa_'] [quote name='gossia']Sama nie wiem! Tak to bardzo przykre:-(:placz: ale niestety one jest bardzo agresywna!:shake: Musimy:-(:placz:[/quote] Bo psa trzeba umieć wychować by nie był agresywny... i nie powiesz mi,że próbowaliście i nic. Ja powiem tak,że to co robicice to jest pozbywanie się problrmu...przepraszam,ale ja jestem szczera i mowie, to co widzę.[/quote] A co zrobisz jeśli ten kaukaz/bernardyn też taki będzie? Też oddasz? :angryy::angryy::angryy: [IMG]http://i32.tinypic.com/s2chub.jpg.pl[/IMG] Bardzo do mojej Zuńci podobny :eviltong::eviltong: Quote
furciaczek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Psiaki naprawde piekne:loveu: Szkoda tylko ze Elza idzie do innego domu... mam nadzieje ze nie popelnicie tego bledu z malym:roll: Quote
kelpie0 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Więc jednak... Szkoda :placz: Mam nadzieję, że z młodym dacie sobie lepiej radę :p ;) Quote
gossia Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='KaRa_']Bo psa trzeba umieć wychować by nie był agresywny... i nie powiesz mi,że próbowaliście i nic. Ja powiem tak,że to co robicice to jest pozbywanie się problrmu...przepraszam,ale ja jestem szczera i mowie, to co widzę.[/quote] Psa dobrze wychowaliśmy! Tylko ona teraz się głupia zrobiła! I dostała czerwonych oczu! Każdy mnie przekonywał itd. ale ty naprawde jesteś wredna i mnie zawzięcie nielubisz więc niemusisz się na mojej......wypowiadać! PS Ja też jestem szczera i właśnie mówie czystą prawde! Quote
KaRa_ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='gossia']Psa dobrze wychowaliśmy! Tylko ona teraz się głupia zrobiła! I dostała czerwonych oczu! Każdy mnie przekonywał itd. ale ty naprawde jesteś wredna i mnie zawzięcie nielubisz więc niemusisz się na mojej......wypowiadać! PS Ja też jestem szczera i właśnie mówie czystą prawde![/quote] O kurka wodna ale się ubawiłam , pies dostaje czerwonych oczu i to powoduje agresje hahaha:lol::lol::lol:i tak nagle pies głupieje :lol::lol::lol: a pewnie właściciel nic temu nie winny:lol:ale z tymi oczmai to mnie ubawiłaś:lol::lol::lol: Jak chcę mogę się wszędzie wypowiadać jak pisze na temat i nie offuję:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
gossia Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Tam gdzie powinna mieć białe ma czerwone! I weś mnie nie wkurzaj ty chcesz wszystko tak odwrócić żeby wyszło że jestem nie dobrym właścicielem i mnie oczernić przed ludźmi! Quote
kelpie0 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='gossia']Tam gdzie powinna mieć białe ma czerwone! I weś mnie nie wkurzaj ty chcesz wszystko tak odwrócić żeby wyszło że jestem nie dobrym właścicielem i mnie oczernić przed ludźmi![/quote] GOŚKA, proszę opanuj się! Quote
kelpie0 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Musisz się zacząć zachowywać normalnie :shake: Spójrz na dziewczyny, które mają po 12-13 lat, czy ich wypowiedzi też są takie, jak Twoje, czy wszczynają one co chwilę kłótnie? Quote
KaRa_ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='kelpie0']Musisz się zacząć zachowywać normalnie :shake: Spójrz na dziewczyny, które mają po 12-13 lat, czy ich wypowiedzi też są takie, jak Twoje, czy wszczynają one co chwilę kłótnie?[/quote] Dokłądnie;) A wiesz,że psom żyki w oczach żadko pękają?:diabloti::diabloti::diabloti: domyślam się,że Tobiue już pękają, przez to że nie umisz z wszystkim wyjść z honorem;) A i rozmowy na gg nic nie pomogą bo ja i tak zadzonię wypytac Twoich rodziców o zlot bo i tak u wszystkich tak robimy nieletnich, wiec sorr vinetu ja spęłniam swój obowiazek. Quote
kelpie0 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='KaRa_']Dokłądnie;) A wiesz,że psom żyki w oczach żadko pękają?:diabloti::diabloti::diabloti: domyślam się,że Tobiue już pękają, przez to że nie umisz z wszystkim wyjść z honorem;) A i rozmowy na gg nic nie pomogą bo ja i tak zadzonię wypytac Twoich rodziców o zlot bo i tak u wszystkich tak robimy nieletnich, wiec sorr vinetu ja spęłniam swój obowiazek.[/QUOTE] O nie, naprawdę dzwonicie, do rodziców każedego nieletniego, to straszne, przecież moja mama miała się dowiedzieć o zlocie dopiero po fakcie :evil_lol: Quote
kelpie0 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Nie byłam zbyt mądra, gdy podawałam Ci adres tego forum, ponieważ tutaj są ludzie, którzy znają się na psach i wszystkie buble typu "zrobiły się jej czerowne oczy, czyli jest agresywna" oni zdementują. A Ty niestety nie potrafisz przyjąć do wiadomości tego, że inni mają rację... Gdy pierwszy raz do mnie pisałaś, uważałam, że mnogość błędów ort. interpunkcyjnych, fleksyjnych i innych występuje tam tylko dlatego, że jesteś zdenerwowana, ale widzę, że się myliłam... Twoje wypowiedzi są strasznie INFANTYLNE! («o człowieku dorosłym: zachowujący się jak dziecko; świadczący o czyjejś niedojrzałości; naiwny, niepoważny») Nie potrafisz powiedzieć nic mądrego - lepiej nic nie mów! Ta wypowiedź: [B]Tam gdzie powinna mieć białe ma czerwone! I weś mnie nie wkurzaj ty chcesz wszystko tak odwrócić żeby wyszło że jestem nie dobrym właścicielem i mnie oczernić przed ludźmi![/B] Powinna wyglądać tak: [B]Lejdi miała zaczerwienione oczy![/B] (wyjątkowo pozwalam na wykrzyknik, tak naprawdę, to czerwone białka nie oznaczają stopnia agresji psa, świadczą tylko o podrażnieniu oka, lub rozpoczynającej się chorobie oczu) [B] A ja uważam, że nie masz racji, jestem dobrym i odpowiedzialnym właścicielem, opiekuję się moim zwierzyńcem z należytą troską, więc proszę nie oczerniaj mnie przed innymi. (Czy nie lepiej?) [/B] Gosiu mam dla CIEBIE propzycję nie do odrzucenia. Przeczytaj przynajmniej jedną dobrą książkę o psychologi psów, lub ich zachowaniu, a dopiero później pisz, że Twoj mieszaniec boksera z kaukazem jest łagodny i leciutki, a Lejdi jest agresywna, bo ma czerwone oczy. Poczytaj o Kaukazach, może jego mieszaniec nie jest dobrą decyzją, jest większa prawdopodobność, że to on Cię ugryzie, niż, że ugryzłaby cię Lejdi. I jeszcze jedno. Mój negatywny komentarz znajdziesz pod każdym postem, który będzie nie do przyjęcia, ponieważ widzę, że dobre rady nie pomagają. Chyba, że mnie przekonasz o słuszności swojego postepowania, lub zimienisz styl wypowiedzi i poczytasz trochę o psach! NIE MOGŁAM SIĘ POWSTRZYMAĆ :oops: Quote
KaRa_ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [url]http://www.youtube.com/watch?v=GIUwTdLhq9I[/url] obejrzyj sobie to i pomyś do czego moglabys doprowadzic rozmnazajac swoja suke. Quote
gossia Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Przepraszam! Myślcie co chcecie ale byłam głupia obrażając KaRe dopiero się przekonałam! Quote
Recommended Posts