Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E tam, mało, duzo, ale nie piszą tylko otworzyli buźki w zdziwieniu :crazyeye:
i zachwycie, oczywiscie!
Świetny ten Pańcio z pieskiem! :p

Posted

Zmysł napisał(a):
Ja nic nie powiem, bo się rozpłynąłem

To już wracaj Wujeczku ze stanu ciekłego w stan stały i szukaj więcej takich wspaniałych domków :evil_lol: ;)

Posted

EVA2406 napisał(a):
To już wracaj Wujeczku ze stanu ciekłego w stan stały i szukaj więcej takich wspaniałych domków :evil_lol: ;)

Bo Zmysł ma złotą rękę :multi: :multi: :multi:.

Posted

Tak, oprócz serca ....:)
Trzymajcie, proszę, kciuki za operację mojej Pelasi, dziś o godz. 20. Konieczna jest sterylizacja, bo tak na starość hormony sie zbuntowały :placz:

Posted

Wrócolismy, Stan dosć dobry, bo to jednak starsza jejmość, naczynia sie nie obkurczają, dużo krwawiła. Leży teraz w kuchni na posłanku pod kocem, ledwie przytomna. Będziemy czuwać przy niej.

Posted

Cieszę sie, że nie jest źle. Nasz Montuś dwa tygodnie temu przeszedł operację i myślałam, że nie przeżyje. Ma już 12 lat, bardzo ciężko wybudzał się z narkozy i ogólnie nie mógł się pozbierać. :shake: Starsze zwierzaki ciężko przechodzą zabiegi w narkozie, ale czasem to konieczność.
Malagos, trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Twojej Pelasi.

Posted

malagos napisał(a):
Wrócolismy, Stan dosć dobry, bo to jednak starsza jejmość, naczynia sie nie obkurczają, dużo krwawiła. Leży teraz w kuchni na posłanku pod kocem, ledwie przytomna. Będziemy czuwać przy niej.

Jesteśmy cały czas z Wami, myślami i sercem. Czekamy na dobre wieści.

Muszka , Teresa i Andrzej