Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
e tam :shake: to niedługo każdemu psu będą ludzie zakładać po 5 wątków? bo wtedy większa szansa?

czy Muszka ma jakieś ogłoszenia? ja ją dałam na sznaucerową stronę, ale ma coś jeszcze?

poproszę Anouk92, żeby zrobiła suni allegro

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomcug napisał(a):
Dzisiaj wyjeżdżam, będę dopiero wieczorkiem, ale gdyby Anouk nie miała czzasu to ja mogę zrobić jutro suni Allegro.

To byłoby super! Dzięki:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']tomcug dopisz, że mała jest wysterylizowana :razz: i że jest mixem sznaucera mini
Dopisałam, że sunia wysterylizowana a jesli chodzi o "rasowość" to skopiowałam dosłowniw ze strony na dogo, bo ja się nie znam za bardzo "Z wyglądu przypomina miks zarośniętego sznaucera miniaturkę i black teriera". Czy tak jest źle? Jeśli źle to zmienię.

Ktoś obserwuje maleńką.

Posted

malawaszka napisał(a):
ja za bardzo nie wiem co to black terier :niewiem:

Czarny terier? :evil_lol: To co, zmienić? Doradź proszę, chcę żeby było jak najlepiej.

Posted

no ja bym tego black teriera wywaliła i zostawiła mix sznaucerka mini - w tytule też można dać - to ludzi przyciąga; może ten Black terier to faktycznie chodzi o CTRa ale ta małą nijak niepodobna ;-)

Posted

taaaa obserwatorzy na allegro to jakiś odrębny gatunek "nieludzki" - niemal każdą aukcję ktoś obserwuje i nie pisze i nie dzwoni tylko OBSERWUJE :-o:mad: mimo tego, że jasno prosimy o nie obserwowanie dla zabawy to oni OBSERWUJĄ :angryy:

:roll::lol:

Posted

EVA2406 napisał(a):
A może Muszkę ostrzyc na sznaucera i wtedy będzie jeszcze większa pięknota ;)

Tak też pomyślałam - dodać potem foteczki na Allegro. Byłoby widać całą jej urodę, bo niestety dużo ludzi zwraca na to uwagę.

Posted

tomcug napisał(a):
Tak też pomyślałam - dodać potem foteczki na Allegro. Byłoby widać całą jej urodę, bo niestety dużo ludzi zwraca na to uwagę.

Tak, to prawda, że wiele osób ocenia drugą istotę według przysłowia: jak cię widzą, tak cię piszą.