Zmysł Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 malawaszka napisał(a):e tam :shake: to niedługo każdemu psu będą ludzie zakładać po 5 wątków? bo wtedy większa szansa? czy Muszka ma jakieś ogłoszenia? ja ją dałam na sznaucerową stronę, ale ma coś jeszcze? poproszę Anouk92, żeby zrobiła suni allegro Quote
tomcug Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dzisiaj wyjeżdżam, będę dopiero wieczorkiem, ale gdyby Anouk nie miała czzasu to ja mogę zrobić jutro suni Allegro. Quote
Zmysł Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 tomcug napisał(a):Dzisiaj wyjeżdżam, będę dopiero wieczorkiem, ale gdyby Anouk nie miała czzasu to ja mogę zrobić jutro suni Allegro. To byłoby super! Dzięki:loveu: Quote
tomcug Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Muszka na Allegro :thumbs:. Może być, czy coś pozmieniać? Doradźcie, dopiero się uczę. Quote
Zmysł Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 tomcug napisał(a):Muszka na Allegro :thumbs:. Może być, czy coś pozmieniać? Doradźcie, dopiero się uczę. Dzięki. A jeszcze podaj link Quote
tomcug Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Zmysł']Dzięki. A jeszcze podaj link No tak :oops: http://www.allegro.pl/item342681470_muszka_porzucona_potracona_przez_auto_szuka_domu.html Quote
Zmysł Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='tomcug']No tak :oops: http://www.allegro.pl/item342681470_muszka_porzucona_potracona_przez_auto_szuka_domu.html rewelacja:loveu: Quote
tomcug Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Zmysł napisał(a):rewelacja:loveu: Dziękuję :oops:. A teraz pora, żeby domki zaczęły się bić o malutką ;). Quote
malawaszka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 tomcug dopisz, że mała jest wysterylizowana :razz: i że jest mixem sznaucera mini Quote
tomcug Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='malawaszka']tomcug dopisz, że mała jest wysterylizowana :razz: i że jest mixem sznaucera mini Dopisałam, że sunia wysterylizowana a jesli chodzi o "rasowość" to skopiowałam dosłowniw ze strony na dogo, bo ja się nie znam za bardzo "Z wyglądu przypomina miks zarośniętego sznaucera miniaturkę i black teriera". Czy tak jest źle? Jeśli źle to zmienię. Ktoś obserwuje maleńką. Quote
malawaszka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ja za bardzo nie wiem co to black terier :niewiem: Quote
tomcug Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 malawaszka napisał(a):ja za bardzo nie wiem co to black terier :niewiem: Czarny terier? :evil_lol: To co, zmienić? Doradź proszę, chcę żeby było jak najlepiej. Quote
malawaszka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 no ja bym tego black teriera wywaliła i zostawiła mix sznaucerka mini - w tytule też można dać - to ludzi przyciąga; może ten Black terier to faktycznie chodzi o CTRa ale ta małą nijak niepodobna ;-) Quote
Zmysł Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 tomcug napisał(a):Zrobione :lol:. Jeszcze raz wielkie dzięki! Quote
tomcug Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Zmysł napisał(a):Ciekawe, co z tym obserwatorem Właśnie, mam nadzieję, że to ktoś poważnie zainteresowany. Quote
malawaszka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 taaaa obserwatorzy na allegro to jakiś odrębny gatunek "nieludzki" - niemal każdą aukcję ktoś obserwuje i nie pisze i nie dzwoni tylko OBSERWUJE :-o:mad: mimo tego, że jasno prosimy o nie obserwowanie dla zabawy to oni OBSERWUJĄ :angryy: :roll::lol: Quote
EVA2406 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 A może Muszkę ostrzyc na sznaucera i wtedy będzie jeszcze większa pięknota ;) Quote
tomcug Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 EVA2406 napisał(a):A może Muszkę ostrzyc na sznaucera i wtedy będzie jeszcze większa pięknota ;) Tak też pomyślałam - dodać potem foteczki na Allegro. Byłoby widać całą jej urodę, bo niestety dużo ludzi zwraca na to uwagę. Quote
EVA2406 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 tomcug napisał(a):Tak też pomyślałam - dodać potem foteczki na Allegro. Byłoby widać całą jej urodę, bo niestety dużo ludzi zwraca na to uwagę. Tak, to prawda, że wiele osób ocenia drugą istotę według przysłowia: jak cię widzą, tak cię piszą. Quote
Recommended Posts