Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ćwiczenia z Patrycją przed bisem.
Taishi uwielbia wystawy z racji towarzystwa innych psiaków, ale to bieganie w kółko i ustawianie się już średnio mu leżą...

Posted

Pati pierwszy raz wystawiala w ogole nie swojego psa :) ale jak ladny model to wiadomo, ze super wyglada :)
jakbys mieszkala blizej to bym Ci go "wyszkolila" do wystaw :evil_lol:

Posted

każda ciotka z doświadczeniem mile widziana :) :loveu:
i obie ciotki bardzo pomocne :) tyle, że z tego co pamiętam jedna ma poprawki we wrześniu...a kolejna wystawa 12.09.

Pati mam jeszcze pytanie o smyczkę, na której prowadziłąś Taszika, gdzie można taką kupić? jest strasznie fajna, bo prawie jej nie widać i nie majta się przy bieganiu.

Posted

Taishi napisał(a):
każda ciotka z doświadczeniem mile widziana :) :loveu:
i obie ciotki bardzo pomocne :) tyle, że z tego co pamiętam jedna ma poprawki we wrześniu...a kolejna wystawa 12.09.

usprawiedliwienie przyjete ;)

Posted

jak masz ochote dojezdzac- jak najbardziej zapraszam- bedziemy cwiczyc :)
co do smyczki- w Polsce niestety tych z karabinczykami nie ma, ale mozna zrobic taka bez (taka mam przypieta do mojego dlawika- moze widzialas) wiec pokaze Ci jak zrobic :)

Posted

Agappe napisał(a):
usprawiedliwienie przyjete ;)

ha ha mam nadzieję ;)

Pati bardzo chętnie wpadnę kilka razy przed wystawą, przywiozłabym Ci od razu płytkę ze zdjęciami, musimy się tylko zdzwonić co do terminu lekcji :)

Posted

czarne a na pewno jakies bardzo ciemne wlosy widzialam.. tylko nie pamietam gdzie:roll:

moze wstawisz ewolucje Martowej fryzury?:cool3:

w moim wypadku bylyby to moze ze 4 zdjecia :evil_lol: a gdyby brac kolor pod uwage to tylko 1:lol:

a tymczasem ide zapic swoj katar ;)

Posted

jakoś 2006/07 znowu były krótkie...
no i ciemne przez che chwilkę :)

a to liceum...czyli bardzo dawno ;) (rude)

koniec koszmarków...teraz już tylko Taishi.
Mam świetne zdjęcia z wyjazdu, ale Łukasz uparł się, że on wybierze i obrobi i tak czekam tydzień, bo nie ma czasu.

Posted

Agappe napisał(a):
Ewelina, zebys Ty widziala zdjecia slubne Marty lub jeszcze kilka lat wczesniej.. zupelnie bys nie poznala (wlasnie przez fryzury i kolory ;) )

na gronie widzialam... i fakt, prawie nie poznalam ;)

Posted

nasza nowa miłość, która pojechała ze znajomymi letnikami do Wrocławia do nowego domku...cudo max 3mieięczne podrzucone w tym roku do garażu gospodarzy, u których spędzaliśmy urlop

zdjęcia z zabawy "maluchów" u nas w pokoju.

boski, niezwykle towarzyski i bardzo odważy psiak :)

będę podgyzał, aż w końcu rudy się podda...;)