Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo fajne...cóż, niech ciotka Anata wychowuje, bo jeszcze chwilka, i nie będzie opcji... mały rośnie jak szalony... a z takim charakterkiem to będzie ciekawie... :diabloti:

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy, jesteśmy...tylko cały poniedziałek poświęciłam na wiosenne porządki. Wyjazd bardzo udany, a bandyta powyżej oczekiwań. Nic w pokoju nie obgryzł, grzecznie sam zostawał, nie licząc kilku małych plam na wykładzinie...idealny pies. No i wyszalał się, biegał po plaży, podrywał studentki (niestety pies z niego na baby, jak tylko usłyszy, że ktoś mówi "o jaki piękny" staje i czeka na pieszczoty :evil_lol: ). Po powrocie do Warszawy stwierdzam, że przydałby się jednak dom pod miastem ;). Odpoczęliśmy dwa dni od noszenia małego na piąte piętro, a teraz znowu się zaczęło wdrapywanie na 5 z psem na ramieniu, a on coraz większy i cięższy...:placz:, już ponad 10 kg. Ciekawe jak długo jeszcze dam radę. Ale czego się nie dobi, żeby pies miał zdrowe stawy, najwyżej pani będzie miała 4 operację ;), już i tak popsuta.

Posted

Nie ukrywam, ze troszke wam pozazdoscilismy tego wyjazdu ;) Ale u nas spacerek w niedziele tez sie udal. W ten weekend na pewno nas nie ma, ale za dwa tygodnie mam nadzieje, ze uda sie zapoznac blizej :)

A teraz poprosimy o -> ZDJĘCIA!!! :multi: duzo ZDJĘĆ!!!

Posted

Spotkaliśmy małą labko-podobną sunię, Milkę... Taishi oczywiście musiał pokazać, że choć jest przyjezdny, Sielpia jest już jego... :diabloti:

Aż się boje, co będzie jak bandyta podrośnie...

Posted

Marta i Łukasz, super zdjęcia!! Jednak wyjazd na łono natury to jest to. My ruszamy na weekend majowy na mazury i już liczę dni do wyjazdu :). A teraz komunikat!! KOCHANI UWAZAJCIE NA KLESZCZE!! Kolejny znajomy piesek chory :(. Ja to chyba dajuta zapakuję w jakiś worek foliowy i dopiero puszcze w pole ;). Te wstrętne kleszcze spędzaja mi sen z powiek :placz:.

Posted

Piękne zdjęcia :loveu: mały Bandyta wyszalał się pewnie za wszystkie czasy :)
A ta postawa, gdy stoi nad suczką :D dumny Akita :cool1:

A co do kleszczy, to niestety prawda. Strasznie ich teraz dużo :angryy: Maluchy przechodzą kilka razy dziennie dokładne oględziny, żeby sprawdzić czy żaden wstręciuch sie nie ukrył :mad: . Nam też spędzają sen z powiek :-(

Posted

Taishi napisał(a):
jak się zrobi cieplej i bardziej słonecznie to może pojedziemy z ciocią Anatą nad Zalew?

bardzo chętnie :)))

jej chciało Wam się w taką pogode na pola iść???:roll:

Posted

oooo to szkoda że się nie spotkaliśmy bo my z chłopakami też na PM byliśmy :). Pogoda faktycznie nienajlepsza ale Daichi już taki niewybiegany przez te deszcze był , że musiałam się poświęcić:). Czego się nie robi z miłości :loveu:.

Posted

...NIe chciało nam się iść... ale nie było wyjścia, bo o 17.00 mieliśmy przedszkole. Więc w nagrodę za wyniki w nauce ;) poszliśmy później trochę pobiegać.

Posted

sesja Anaty

lewy profil

prawy profil

Anata udająca mopsa

ciotka w chmurach

niby kobieta...a ta łapa w górze.... (kobieta dominująca:evil_lol: )