Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taishi napisał(a):
nasza nowa miłość, która pojechała ze znajomymi letnikami do Wrocławia do nowego domku...cudo max 3mieięczne podrzucone w tym roku do garażu gospodarzy, u których spędzaliśmy urlop

zdjęcia z zabawy "maluchów" u nas w pokoju.
http://img79.imageshack.us/img79/9904/75273637mu4.jpg

słodzik!!!!

Taishi napisał(a):

nosek w nosek:loveu::loveu:

Taishi napisał(a):

jaki sfochowany:evil_lol::evil_lol:

Taishi napisał(a):

oo prawie jak Anatka :cool3:

Posted

co roku podrzucja zwierzaki i co roku, któryś znajduje dom. # lata temu kocur- (śliczny jakby mieszanka z norweskim leśnym, albo ze żbikem)został u gospodarzy, rok temu sunia - pojechała do Suwałk no i teraz Bąbel :)

• 2 weeks later...
Posted

norweski leśny cudo ale dzikus podobno...najcudowniejsze syberyjskie...koto-psy...

znalazłam dzisiaj zdjęcia Taszika z początku czerwca...jak on strasznie urósł przez wakacje...:crazyeye:

Posted

[quote name='Taishi']i pierwsza kąpiel :diabloti:

idziemy do łazienki...:evil_lol:

Super zdjęcie :p. Też tak "chodziliśmy" do kąpieli. Teraz jak chwycę tak bestię, to ntylnymi łapami do podłogi sięga :diabloti:.

Posted

Taishi napisał(a):
norweski leśny cudo ale dzikus podobno...najcudowniejsze syberyjskie...koto-psy...

Ja sie na kotach za dobrze nie znam, jesli chodzi o ich charakterki - bardziej skupiam sie na ich wygladzie ;) Piekne sa tez Maine Coony (Pani Norris z Harrego Pottera :p) i Brytyjskie Blekitne - w szczegolnosci mojego brata ;)

Taishi napisał(a):

znalazłam dzisiaj zdjęcia Taszika z początku czerwca...jak on strasznie urósł przez wakacje...:crazyeye:

To wrzuc jakies nowe zdjecia... :lol:

Posted

pati1033 napisał(a):
no nareszcie nowe fotki :)
super Taishi wyglada :loveu: juz coraz powazniejszy facet z niego :)

większy to on może jest...ale poważniejszy...ni cholery...

dowód...najlepiej smakują nie swoje zabawki ( w roli ofiary- koci drapak)

Posted

Zdjęcia z dzisiejszego spacerku, za który wszystkim bardzo dziękujemy :).Pogoda dopisała, towarzystwo też. Zdjęcia niestety przede wszystkim "męskie".