Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamila_s napisał(a):
Dziewczyny ma domek dla Ralfika!!!!!!!!!!!!:multi:
prosze o pilny kontakt na priv!!!!:multi:

Hura :multi: hura, czulam cos w kosciach :cool3:

Posted

Dziewczyny wyslalam juz do Kingi-Negri na dogo wiadomosc od tej Pani,ktora do mnie napisala....probowalam wyslac Koperkowi tez wiadomosc,ale ma zapchana skrzynke....:cool3::cool3:

Posted

uwaga Dostalam maila od Neri nie ma za bardzo czasu teraz pisac na dogo , ale sprawy majá sie tak ze Pani by wziéla Ralfkia, ale potrzeby jest po 1 listopada transport do GDYNI. Ktos ma jakies pomysly na trnasport, kurcze moze ktos na 1 listopada tam jedzie??

Posted

Z tego co się orientuję , to Ralf jest we Wrocławiu . Mogę go przewieźć na odcinku Grudziądz - Gdynia . Niewykluczone , że udałoby się poprosić osobę , która przewiozłaby go z Wrocławia do Łodzi , ale pozostaje odcinek Łódź - Grudziądz .

Posted

dzieki toyota, a ty kiedy jedziesz ? Moze uda sié jakos cos wymysle.
Bo teraz to Wroclaw - Lodz, lub Wroclaw - Grudziądz. No chyba , zeby ktos z Wroclawia do Gdyni jechal odrazu?
A czy ktos wiem, ktore wolontariuszki sá z Gdyni?Moze on by jechal na 1.11 do Wroclawia i zabraly psiaka po 1.11?

Posted

No niezupełnie , ja mówię tylko o odcinku Grudziądz - Gdynia , a pozostaje jeszcze kawał drogi z Wrocławia do Grudziądza .
Ja szczerze mówiąc myślę o innym terminie niż 1. 11 , ponieważ drogi są wtedy zapchane .

Posted

no nic zobaczymy, Kamila S a ty nie wiesz gdzie jest ktos z Gdanska, Gdyni? Do Warszawy latwo by bylo mozna go dac, ale najlepiej z Warszawy do Gdyni by bylo.
Toyota jak cos zobaczymy jakie bédé kursy, do láczenia
:roll: