orpha Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ralf cudnosci dwuokie , cóz Ty robisz za tymi kratami ?? :crazyeye: , to nie jest miejsce dla Ciebie Cześć mru :evil_lol: Quote
orpha Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 a boa ja tak za Toba łaże ;) to co szukamy domu panie Ralfie ?? :) Quote
GoskaGoska Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 hm szukamy szukamy, tylko cos nikt go pochac nie chce :( Quote
orpha Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Dobrze będzie , ten domek napewno gdzies jest tylko trzeba go znaleźć , wszytsko ma sówj czas i miejsce Quote
mru Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 dziwi mnie to - młody i piękny pies! eeeh :shake: orpha, i bardzo dobrze, że za mną łazisz ;) Quote
orpha Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 mam ustawionego autopilota na Ciebie w moim szwędaczu ;) Ralfik szukaj domku piesku szukaj Quote
Korenia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 orpha napisał(a):Dobrze będzie , ten domek napewno gdzies jest tylko trzeba go znaleźć , wszytsko ma sówj czas i miejsce Tylko żeby sybciej domek się znalazł niż strzykawa... Quote
Koperek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Korenia']Tylko żeby sybciej domek się znalazł niż strzykawa... Prędzej to ja swoje koty poświęcę :cool1: W każdym razie RALFIK dzisiaj wydrapany pod szyjką;) Quote
orpha Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Korenia napisał(a):Tylko żeby sybciej domek się znalazł niż strzykawa... znajdzie sie domek , znajdzie , strzykawka wykluczona juz w eliminacjach Quote
gosikf & dogs Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Piękny jest, naprawdę atrakcyjny pies, charakter miły... Ralf czy ty chcesz dostac lanie? Do domku!:mad:Schron to nie jest miejcse dla ciebie, już mi do domu. Quote
orpha Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 helołka Ralfuś słodziaku :loveu: , masz pozdrowienia od niszczarki Amona ;) i wyskakuj mi tu migusiem na sama góre Quote
orpha Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 no ładnie a do Ralfa nikt nie zaglada ?????:mad: Quote
mru Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 orpha zagląda ;) Ralf, przystojniaku, pokaż się... Quote
orpha Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 mru napisał(a):orpha zagląda ;) Ralf, przystojniaku, pokaż się... no pewnie ze zagladam czy ralf to ma gdzies jakies ogłoszonka ??? Quote
orpha Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ralfik biedulku , samiusienki tu siedzisz i nikt o Tobie nie pamieta :shake: Quote
rufusowa Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Witajcie Cioteczki! Moi znajomi (rodzice TZ-tki mojego brata) niedawno musieli uśpić kilkunastoletniego psa i teraz szukają pieska do domku z działką.... podsyłałam im różne wątki z dogo i wygląda na to, ze Ralf wpadł im w oko i są nim zainteresowani :loveu: mieszkają pod Warszawą napiszcie proszę na wątku albo na pw jakieś namiary na osobę, z którą mogliby porozmawiać :cool3: czy Ralf jest wykastrowany? czy byłaby możliwość transportu do Warszawy? Quote
GoskaGoska Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 transport kochana to się jakoś załatwi juz ci podaje nr telefonow , wysle ci na privat:loveu: Quote
Kamila_s Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ;)lojoj co za wiadomosc...trzymam kicuki i nie zapeszam!!!!;) Quote
rufusowa Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 dziękuję Gosia za kontakt :loveu: przekażę go osobom zainteresowanym i będę mocno trzymać kciuki :p Quote
Recommended Posts