mru Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ja też ide spac! słodkich snow o domku, ktory na pewno bedziesz mial... Quote
mru Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 tłoczno się zrobiło :D nareszcie! to i ja z rana :) Quote
GoskaGoska Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 i nasz Raflik z rana zapany :cool3: a kochane cioteczki czeka na foto onkow, one szybciutko powinny znaleść domki tylko ludzie się muszą o nich dowiedziec. Aty KOperku znalazlasc telefon? Quote
sleepingbyday Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='GoskaGoska']i nasz Raflik z rana zapany :cool3: to zdjęcie jest czadowe. taki zmanierowany, znudzony ralf :razz:. Quote
Koperek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Goska niestety telefonu nie znalazłam :shake: Tak sobie myślę, że jednak musialam w tym zakichanym hotelu zostawić...:-( Powieszę się! Wszystkich kontaktów nie uda mi się odnowić- najgorzej, że miałam pozapisywanych ludzi, co chcą psy zabierać!!! :placz::placz::placz: Ostatnio jakieś fatum mnie prześladuje:placz: RALFIK dzisiaj niczego sobie, siedzi chlopak jak zwykle przy samej furtce, więc ciężko go nie zauważyć :) Quote
Korenia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Napisz/zadzwoń do tego hotelu! że najprawdopodobniej zostawiłaś tel.kom. u nich! Quote
Koperek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Korenia']Napisz/zadzwoń do tego hotelu! że najprawdopodobniej zostawiłaś tel.kom. u nich! Do Berlina? :razz: Zresztą mój promotor już rozmawiał na ten temat ze swoim kolegą, który tam jeszcze został i miał sie dowiedziec, co i jak. Muszę czekać... A TERAZ CICHO JUŻ O TYM MOIM PIER******* TELEFONIE! TUTAJ RALFIK CZEKA NA ADOPCJĘ JUŻ TAAAAAAK DŁUGO!:placz: Quote
Neczka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 A gdzie foty psiaka w kropasy, Koperku ? :razz: Quote
GoskaGoska Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ja nie wiem ... duze psy tez majá przekichane, a duze psy sá najfajniesze na swiecie :p. Wlasnie moją Fibia prawie zrzuca mnie z lozka - haha to chyba minus duzych psiakow, ze się bardzo rozwalają. Tak bym chciala zeby Raflik mogl się u kogos porozwalac na posłaniu. Ps, ciotki gdzie foto owczarkow? Quote
Korenia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Koperek']Do Berlina? :razz: Zresztą mój promotor już rozmawiał na ten temat ze swoim kolegą, który tam jeszcze został i miał sie dowiedziec, co i jak. Muszę czekać... A TERAZ CICHO JUŻ O TYM MOIM PIER******* TELEFONIE! Tak, czemu nie ? Chyba, że ci nie zależy :evil_lol: Tym sposobem rozmawiania o twoim super telefonie Ralf jest na górze :cool3: Quote
elmira Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 W końcu ktos Ralfa wypatrzy. Taki z niego przystojniak :) Quote
Koperek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Neczka napisał(a):A gdzie foty psiaka w kropasy, Koperku ? :razz: Będą jutro, tak samo jak foty owczarków, bo dzisiaj już zasypiam... A tak na marginesie to Kropek pojechał dzisiaj na tymczas :eviltong: Quote
Neczka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 A my mamy w Orzechowcach takiego szczeniaczka Nini - Ralfika :roll: Kolory bardzo podobne, no może troszkę ciemniejsze i te oczka :loveu: Jedno niebieskie, drugie brązowe :roll: Quote
Neczka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Zapraszam na wątek Jerrego. Psiaka, który leżał przez kilka dni obok swojego zmarłego pana... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10799944 Quote
mru Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 uwaga, robię :offtopic: Zapraszamy na aukcję na rzecz psiaków z Krężela... http://allegro.pl/item429245907_wyscig_o_zycie_200_psow_bestia_i_jej_pupile.html Quote
Recommended Posts