wandul 66 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 jak pójdzie Kruszynka , wezme to cosik - trzymajcie kciukasy!!! Quote
Mysia_ Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 myślę, że kontakt można dać na lecznicę....? Quote
czarna_hancza Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Tak...mysle ze kontakt na lecznice bedzie najlepszym wyjsciem... Ja jestem w lecznicy tylko 6h,nie wiem co sie dzieje pozniej i czy ktos malej nie przygarnal np.przez weekend ;) Zaraz poszukam numeru tel ;) Quote
czarna_hancza Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 tel do przychodni : 370-10-72 :) Oczywiscie 0-32 ;) Quote
Mysia_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 w takim razie prosimy o ogłoszenia dla małej :cool3: Quote
czarna_hancza Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Mała w weekend bawila sie z dziecmi p.Małgosi - reakcje na 3 i 6cio latka bez komplikacji, mała nadaje sie do domu z dziecmi ;) Quote
wandul 66 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 moja Kruszynka niestety nadal u mnie !!! Nie moge narazie pomoc!~!! Quote
halbina Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 ponoc byli ze schroniska... ale wzięli tylko dorosłego psa, mała nadal w lecznicy... Justynko, odezwij się! Quote
Mysia_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 my tam jesteśmy prawie codziennie :cool1: Szczeniaka nie braliśmy i nic dorosłego, no chyba, że po 17 ;) Dzisiaj spytam Pani Gosia co z małą, czy dalej w lecznicy ;) Quote
halbina Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Zapytaj, Mysiu, bo cos Czarna Chańcza się nie odzywa... Quote
czarna_hancza Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Tak jest...mała dalej w lecznicy i ma sie super ;) Ale domku szuka nadal!!! Lecznica to nie miejsce dla takiej slodkiej dziewuszki. Ja praktyke dzis skonczylam :( Wracam do legnicy wiec nie bede mogla nadzorowac malutkiej...ale rozejze sie za domkiem na dolnym slasku ;) Mysiu...braliscie braliscie... Tą przekochaną suczke z tartaku ;) Quote
halbina Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Mysiu, Ty masz kontakty z kimś z lecznicy... i aparat... małej trzeba zdjęć dobrych do ogłoszeń... no i kogoś, kto będzie pilotował sprawę, zgodziłabyś się?... prosimy! a ja zapraszam na 'czekoladkę z karteczką "zaopiekuj się mną" ' http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9865206#post9865206 Quote
Mysia_ Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 czarna_hancza napisał(a):Tak jest...mała dalej w lecznicy i ma sie super ;) Ale domku szuka nadal!!! Lecznica to nie miejsce dla takiej slodkiej dziewuszki. Ja praktyke dzis skonczylam :( Wracam do legnicy wiec nie bede mogla nadzorowac malutkiej...ale rozejze sie za domkiem na dolnym slasku ;) Mysiu...braliscie braliscie... Tą przekochaną suczke z tartaku ;) aha, o nią chodziło, ale one na tartak prosto jechała i nie nasza jest ;) Halbinko, ja ostatnio jestem tak zabiegana, że cięzko mi tego pilnować :roll: Oczywiście postaram się ;) Quote
halbina Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Podałam Jaadze namiary na wątek i małą, prosiła o telefon bezpośredni, ja go nei mam... do Jaagi zgłasza się teraz wielu chetnych na małe suczki, więc dajcie mi jakieś namiary na Mlynarskich lub lecznicę! Quote
Mysia_ Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 już wczesniej był tu napisany numer telefonu na lecznice ;) ale przypomne: (032) 370 10 72 ;) Quote
Recommended Posts