Melanka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Łapeczka jest warta najlepszego domku i najwspanialszych opiekunów,oni z pewnością gdzieś są tylko o tym jeszcze nie wiedzą. Quote
akucha Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Łapka poruszyła wiele serc... ale zakoconych po uszy. Jaki pech... Quote
centauri22 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 napiszcie więcej o kici, gdzie dokładnie jest kto się nią opiekuje, że np. transport pomożecie zorganizowac itp. może ktoś kto ma wątpliwości się skusi jak poczyta- nawet z daleka. Grunt to dobra reklama...:) a gdzie teraz kicia jest tzn. w jakim mieście? Quote
Agnie Koty Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja mam w tej chwili 5 kocich futer, w tym jeden tymczas, którego końca nie widać... Ale ci co mają dwa powinni się na łapkę zdecydować! Ludzie, 3 to boska liczba! Trzy koty to optymalna ilość! Quote
Isabel Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Miałam do niedawna trzy, został tymczasik i są cztery! Quote
centauri22 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=73760 Quote
Agnie Koty Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Genialnie.:p Tylko, że łapka nie jest ani syjamska, ani rosyjska ani tym bardziej brytyjska. Ani w typie żadnych z tych ras. Jest po prostu szarą, polską kociną. Najukochańszą. A tak naprawdę to zawsze marzyłam o rosyjskim kocie. I co mam? Eeeech. Quote
Melanka Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Robi się ciemno,wszyscy już wyszli a maleńka Łapka siedzi przy płocie-może zdarzy się cud i ktoś po nią wróci......Jest mi coraz trudniej,ale ciągle wierzę..... Quote
Agnie Koty Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 łapka się przypomina! Sorry, łapko, że piszę Cię z małej litery ale po remoncie kompa zginęło mi duże ł Quote
akucha Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Cioteczki, aż strach się cieszyć, ale Łapka chyba bedzie miała dom :lol: Dostałam dziś takiego maila z allegro: Treść wiadomości: Dziendobry,przeczytalem Pani opis dotyczacy latki i mam pare pytan,aktualnie mam male mieszkanie(kawalerke) ale co najgorsze na 8 pietrze wiec na razie pozostaja mi 2 mozliwosci albo postawie jej kuwetke w domu albo bede wychodzil na spacery.Niewiem czy kot przyzwyczajony jest w specjalny sposob do jakis zachowan?oraz jak bedzie reagowal na smycz..Wiem jak dbac o koty,cale zycie czlowiek spedzil z kotami wiec napewno bedzie miala u mnie dobrze.Jeszcze informacja na temat transportu,przyjade samochodem ale niewiem w co mam go zabrac?moze mozna od panstwa pozyczyc jakas klatke(oczywiscie zastaw finansowy zostawie).Na kiedy mogla by Pani przygotowac kotka do transportu. Z powazaniem .... Andrzej Pan kontaktował się już z Brązową, maja porozumiec się jeszcze w sprawie przygotowania Łapki do podróży samochodem. Trzymamy mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Isabel Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nie rozumiem tylko co pan miał na myśli mówiąc, że albo postawi jej kuwetę w domu albo będzie wychodził na spacery. Przecież kot to nie pies! Ale Brązowa rozmawiała, więc na pewno wszystko jest OK. Quote
akucha Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Isabel napisał(a):Nie rozumiem tylko co pan miał na myśli mówiąc, że albo postawi jej kuwetę w domu albo będzie wychodził na spacery. Przecież kot to nie pies! Ale Brązowa rozmawiała, więc na pewno wszystko jest OK. Bo Pan nie wie, gdzie kotka się załatwia. Isabel, u Was ludzie nie wychodzą z kotami na dwór? Bo u nas to się zdarza. Quote
Isabel Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 U nas też to się zdarza, ale rzadko. Ja próbowałam, ale moje koty nie chcą, są przerażone, poza tym koło domu chodzi dużo psów, często biegają bez smyczy, więc się boję. Quote
Melanka Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Cioteczki,boję się myśleć-czyżby moje prośby u GÓRY zostały wysłuchane?...Oby wszystko się udało! Quote
akucha Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ja mieszkam na wsi, ale rodzice w małym miasteczku. Sporo ludzi spaceruje z kotami wokół domów. Tylko fakt, spokojnie tam i zieleni duzo. Melanko :lol: - tak!!!! Quote
Melanka Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Wiem ,że jestem okropnie namolna-ale nadal nic nie wiadomo?????:shake: Quote
Recommended Posts