Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

napiszcie więcej o kici, gdzie dokładnie jest kto się nią opiekuje, że np. transport pomożecie zorganizowac itp. może ktoś kto ma wątpliwości się skusi jak poczyta- nawet z daleka. Grunt to dobra reklama...:)

a gdzie teraz kicia jest tzn. w jakim mieście?

Posted

Ja mam w tej chwili 5 kocich futer, w tym jeden tymczas, którego końca nie widać... Ale ci co mają dwa powinni się na łapkę zdecydować! Ludzie, 3 to boska liczba! Trzy koty to optymalna ilość!

Posted

Genialnie.:p Tylko, że łapka nie jest ani syjamska, ani rosyjska ani tym bardziej brytyjska. Ani w typie żadnych z tych ras.
Jest po prostu szarą, polską kociną. Najukochańszą. A tak naprawdę to zawsze marzyłam o rosyjskim kocie. I co mam? Eeeech.

Posted

Robi się ciemno,wszyscy już wyszli a maleńka Łapka siedzi przy płocie-może zdarzy się cud i ktoś po nią wróci......Jest mi coraz trudniej,ale ciągle wierzę.....

Posted

Cioteczki, aż strach się cieszyć, ale Łapka chyba bedzie miała dom :lol:
Dostałam dziś takiego maila z allegro:

Treść wiadomości:
Dziendobry,przeczytalem Pani opis dotyczacy latki i mam pare
pytan,aktualnie mam male mieszkanie(kawalerke) ale co najgorsze na
8 pietrze wiec na razie pozostaja mi 2 mozliwosci albo postawie jej
kuwetke w domu albo bede wychodzil na spacery.Niewiem czy kot
przyzwyczajony jest w specjalny sposob do jakis zachowan?oraz jak
bedzie reagowal na smycz..Wiem jak dbac o koty,cale zycie czlowiek
spedzil z kotami wiec napewno bedzie miala u mnie dobrze.Jeszcze
informacja na temat transportu,przyjade samochodem ale niewiem w co
mam go zabrac?moze mozna od panstwa pozyczyc jakas
klatke(oczywiscie zastaw finansowy zostawie).Na kiedy mogla by Pani
przygotowac kotka do transportu.

Z powazaniem .... Andrzej

Pan kontaktował się już z Brązową, maja porozumiec się jeszcze w sprawie przygotowania Łapki do podróży samochodem.
Trzymamy mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Nie rozumiem tylko co pan miał na myśli mówiąc, że albo postawi jej kuwetę w domu albo będzie wychodził na spacery. Przecież kot to nie pies! Ale Brązowa rozmawiała, więc na pewno wszystko jest OK.

Posted

Isabel napisał(a):
Nie rozumiem tylko co pan miał na myśli mówiąc, że albo postawi jej kuwetę w domu albo będzie wychodził na spacery. Przecież kot to nie pies! Ale Brązowa rozmawiała, więc na pewno wszystko jest OK.

Bo Pan nie wie, gdzie kotka się załatwia. Isabel, u Was ludzie nie wychodzą z kotami na dwór? Bo u nas to się zdarza.

Posted

U nas też to się zdarza, ale rzadko. Ja próbowałam, ale moje koty nie chcą, są przerażone, poza tym koło domu chodzi dużo psów, często biegają bez smyczy, więc się boję.

Posted

Ja mieszkam na wsi, ale rodzice w małym miasteczku. Sporo ludzi spaceruje z kotami wokół domów. Tylko fakt, spokojnie tam i zieleni duzo.

Melanko :lol: - tak!!!!