sacred PIRANHA Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 smiejcie sie smiejcie z glupiej Lidki... a co z Maja?co? moze jakies oficjalne oswiadczenie Maju?:D Quote
Selket Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Właśnie, powiedzcie mi coś, bo strasznie tajemnicze jesteście :placz: Quote
Maja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 może i Maja jest BOKSERKO/ czyt. kundel bokserowaty/ ale dla mnie to wymarzony pies i pokochałam Ją i zostaje na zawsze u mnie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dzwoniłam do Pani Basi do Krakowa, której jeszcze raz dziękuję za wyrozumiałość:lol:. Bokserko leży tu teraz koło mnie i gapi sie na mnie tymi swoimi oczkami i myślę, że jest jej tu dobrze i będzie na pewno szczęśliwa:loveu::loveu: plan jest taki: dzisiaj wyprawka jutro godz 19.00 szczepienie p wściekliźnie między 26.04- 03.05 umówiona sterylizacja no i zmiana imienia tez ważna, propozycje jakieś??? / BOKSERKO nie wchodzi w gre/:cool3: Quote
Selket Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Maja napisał(a):może i Maja jest BOKSERKO/ czyt. kundel bokserowaty/ ale dla mnie to wymarzony pies i pokochałam Ją i zostaje na zawsze u mnie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dzwoniłam do Pani Basi do Krakowa, której jeszcze raz dziękuję za wyrozumiałość:lol:. Bokserko leży tu teraz koło mnie i gapi sie na mnie tymi swoimi oczkami i myślę, że jest jej tu dobrze i będzie na pewno szczęśliwa:loveu::loveu: plan jest taki: dzisiaj wyprawka jutro godz 19.00 szczepienie p wściekliźnie między 26.04- 03.05 umówiona sterylizacja no i zmiana imienia tez ważna, propozycje jakieś??? / BOKSERKO nie wchodzi w gre/:cool3: :lying::lying::lying::lying::lying::lying::lying::lying: No masz.... Quote
sacred PIRANHA Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 dziekujemy pani Basi za wyrozumialosc...ze swojej strony obiecuje,ze jak tylko bede miala sunke boksiowata to sie odezwe do pani i zaproponuje...moze aurat nie bedzie pani jeszcze miala swojej boksi:) Maju a Tobie gratuluje nowego czlonka rodziny, ze swojej strony moge powiedziec, ze jest podatna na szkolenie i nie zmarnujcie tego:) Kinga juz sie szczerzy ze szczescia, ze jej tymczasowa pchelka ma swoj dom...moze dziewczyna wreszcie zacznie spokojnie spac, bo miala stresa ostatnio okropnego... A Marysi zycze zeby kiedys na jakiego psa powiedziala "wyzel" i ja sie z niej bede smiac:D Maju, czyli moge zmieniac tytul watku i przeniesc do "juz w nowym domu"???? Quote
Selket Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No piknie, wszyscy mnie olewają :placz: :placz: Zepsułyście mi sobotę :obrazic: :obrazic: Quote
Selket Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ale tak prawdę mówiąc to jakoś mnie wcale nie dziwi decyzja Maji ;) Cieszę się, że Maja zostanie u Mai. Wspaniale, że pani Basia wykazała się wielkiem duchem i oddała Majeczkę, bo przecież napewno taka decyzja była trudna. Lubię jak się wszystko dobrze kończy ;) Zyczę powodzenia Wszystkim i Mai, o którą była wielka bitwa, i Mai, która teraz będzie miała kluseczka w łóżeczku, i Basi, że jest tak wyrozumiała, i Mariee, że się ze mną kontaktowała, i dziewczynkom, które zajęły się całą sprawą ;) Wszystkie jesteście wspaniałe :loveu: :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Selket...pozyjemy zobaczymy...ja cos znajde i do Krakowa wysle przez ciebie nie martw sie:D Quote
Maja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Niki-lidka napisał(a):smiejcie sie smiejcie z glupiej Lidki... a co z Maja?co? moze jakies oficjalne oswiadczenie Maju?:D z Lidki nie ma się co śmiać- Lidka wynajduje najlepsze psy pod słońcem:loveu: tat, tak ,tak Maja w nowym domu:multi: Quote
Selket Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Trzymam Cię za słowo, ze coś mi znajdziesz ;) Ale może gdzieś bliżej niż Krakau? ;) Quote
sacred PIRANHA Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 no to ja zmieniam tutul watku, poprosze moda i przeniesienie watku... a Ty Selket gdzie chcesz jechac?:D moze do zamoscia i z powrotem do Lublina co?:):):) Quote
Selket Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Może być ;) Ja tam tylko jako pasażer jeżdżem, bo bez prawka jestem :D Za to mam autko, a kierowiec to TZ ;) Quote
Terhenetar Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nie da się opisać tego jak wielką radosć teraz czuję. Pani Basiu-dziekujemy za wyrozumiałość. MAJU jestem Ci dozgonnie (i poza zgonem też) wdzięczna za szansę jaką dałaś BOKSERKO:lol: Nie ma to jak miłość od pierwszego spojrzenia między psem i człowiekiem. Spełniło sie więcej niż moje marzenie. Na odległość czuć ciepło i miłość płynące z waszego domku:lol: Quote
Maja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 no Bokserko;)obkupiona już we wszystkie potrzebne rzeczy. Jeszcze nie widziałam tak cierpliwego psa-w sklepie dość długo mierzyłyśmy szelki a Ona stała sobie grzeczniutko/ trudno bylo wybrać rozmiar a liczę, że jeszcze trochę przytyje/ kotów to już wiem ,że absolutnie nie toleruje. Wsklepie przycupnął taki jeden to jak ząbki pokazała:roll: aż furczało. od dzisiaj zaczęliśmy w naszym domu zupełnie nowe/ lepsze/ życie:loveu::loveu::loveu: Quote
Terhenetar Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Maja napisał(a):no Bokserko;)obkupiona już we wszystkie potrzebne rzeczy. Jeszcze nie widziałam tak cierpliwego psa-w sklepie dość długo mierzyłyśmy szelki a Ona stała sobie grzeczniutko/ trudno bylo wybrać rozmiar a liczę, że jeszcze trochę przytyje/ kotów to już wiem ,że absolutnie nie toleruje. Wsklepie przycupnął taki jeden to jak ząbki pokazała:roll: aż furczało. od dzisiaj zaczęliśmy w naszym domu zupełnie nowe/ lepsze/ życie:loveu::loveu::loveu: no widzę, że mała szaleje pełną parą, nabroiła w domu(efekt przywiązania do ludzi;)), kota atakuje:oops: nie poznaję tej zastraszonej psiny:roll: W końcu czuje się pewnie, bezpiecznie,ma stabilnosć, dochodzi do siebie łobuzica, mam nadzieję, że nie wylezie z niej zbytni diabełek:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 ja sie do diabelka nie przyznaje...ja oddalam aniolka:D a tak powaznie to uwazaj Maju zebyscie jej na wstępie nie rozpiescili bo jest bystra a bystre psy sa diabelsko inteligentnie wykorzystuja jak sie ma do nich slabosc:D Quote
wampirzyca Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 jesteśmy bardzo szczęśliwe,że maja zakliamtyzowała się u was,i jak na zdjęciach widać jest jej bardzo dobrze ;) mamy nadzieję,że dalej będziecie wklejać jej fotki i ciekawostki z jej psiego życia ;)...chociaż powiemy szczerze,że ciężko było podjąć decyzję :placz:,ale dla jej dobra, na wszystko byśmy się zgodzili ;) jeśli chodzi o zmianę imienia,to może zaproponujemy: Bryzejda,Orfa lub Sonia :lol: pozdrowienia dla nowych właścicieli i ucałowania dla przekochanej psinki Majusi :loveu::p Quote
Selket Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Wampirzyca i widzisz, tak żeśmy wlaczyły i co? I Majeczka jest u kogoś innego ;) Quote
sacred PIRANHA Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 wampirzyca jak jestescie nadal chetni to my wam znajdziemy boksie:) Quote
wampirzyca Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Selket jest takie powiedzenie:"gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta" :razz: ale jest dobrze, jeśli Maja ma nową rodzinę,która kocha ją z całego serduszka i jest jej tam dobrze...to my również jesteśmy szczęśliwe :loveu::lol: Quote
Selket Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Też o tym powiedzonku myślałam ;) Jesteście wspaniałe, że potrafiłyście podjąć taką decyzję, która na pewno była dla Was trudna :loveu: mam nadzieję, że Maja się dorobi swego fotobloga, zebyśmy mogli na bieżąco śledzić co u niej słychać ;) Quote
wampirzyca Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Selket napisał(a):Też o tym powiedzonku myślałam ;) Jesteście wspaniałe, że potrafiłyście podjąć taką decyzję, która na pewno była dla Was trudna :loveu: mam nadzieję, że Maja się dorobi swego fotobloga, zebyśmy mogli na bieżąco śledzić co u niej słychać ;) dobrze powiedziane:eviltong:,my również mamy nadzieję,że owy blog powstanie ;) ... tym bardziej,że nawet jeśli nie jest z nami- to dalej chcemy wiedzieć co u niej słychać i może jakieś foteczki z jej udziałem obejrzeć :) a decyzja rzeczywiście była trudna,ale w końcu co sięnie robi dla dobra takiej słodziuteńkiej psinki i nowych włąścicieli,którzy ją również bardzo pokochali :lol: Quote
Maja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Mania, Mańka, Maniusia :loveu: brzmi prawie jak Maja:lol: w sobotę będę robić zdjęcia i chcę w końcu nauczyć się je wstawiać:oops: jeszcze raz dziękuję Wszystkim, że Ona jest u mnie pozdrawiam Quote
wampirzyca Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Niki-lidka napisał(a):wampirzyca jak jestescie nadal chetni to my wam znajdziemy boksie:) jasne,że jesteśmy chętne ;) Quote
Terhenetar Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 W takim razie wybieramy się do schronu po boksię lub BOKSERKO chetnego na domek w Krakowie tak?:knuje: Quote
Recommended Posts