Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może i Maja jest BOKSERKO/ czyt. kundel bokserowaty/ ale dla mnie to wymarzony pies i pokochałam Ją i zostaje na zawsze u mnie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
dzwoniłam do Pani Basi do Krakowa, której jeszcze raz dziękuję za wyrozumiałość:lol:. Bokserko leży tu teraz koło mnie i gapi sie na mnie tymi swoimi oczkami i myślę, że jest jej tu dobrze i będzie na pewno szczęśliwa:loveu::loveu:
plan jest taki:
dzisiaj wyprawka
jutro godz 19.00 szczepienie p wściekliźnie
między 26.04- 03.05 umówiona sterylizacja

no i zmiana imienia tez ważna, propozycje jakieś???
/ BOKSERKO nie wchodzi w gre/:cool3:

Posted

Maja napisał(a):
może i Maja jest BOKSERKO/ czyt. kundel bokserowaty/ ale dla mnie to wymarzony pies i pokochałam Ją i zostaje na zawsze u mnie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
dzwoniłam do Pani Basi do Krakowa, której jeszcze raz dziękuję za wyrozumiałość:lol:. Bokserko leży tu teraz koło mnie i gapi sie na mnie tymi swoimi oczkami i myślę, że jest jej tu dobrze i będzie na pewno szczęśliwa:loveu::loveu:
plan jest taki:
dzisiaj wyprawka
jutro godz 19.00 szczepienie p wściekliźnie
między 26.04- 03.05 umówiona sterylizacja

no i zmiana imienia tez ważna, propozycje jakieś???
/ BOKSERKO nie wchodzi w gre/:cool3:

:lying::lying::lying::lying::lying::lying::lying::lying:
No masz....

Posted

dziekujemy pani Basi za wyrozumialosc...ze swojej strony obiecuje,ze jak tylko bede miala sunke boksiowata to sie odezwe do pani i zaproponuje...moze aurat nie bedzie pani jeszcze miala swojej boksi:)
Maju a Tobie gratuluje nowego czlonka rodziny, ze swojej strony moge powiedziec, ze jest podatna na szkolenie i nie zmarnujcie tego:)
Kinga juz sie szczerzy ze szczescia, ze jej tymczasowa pchelka ma swoj dom...moze dziewczyna wreszcie zacznie spokojnie spac, bo miala stresa ostatnio okropnego...
A Marysi zycze zeby kiedys na jakiego psa powiedziala "wyzel" i ja sie z niej bede smiac:D

Maju, czyli moge zmieniac tytul watku i przeniesc do "juz w nowym domu"????

Posted

Ale tak prawdę mówiąc to jakoś mnie wcale nie dziwi decyzja Maji ;) Cieszę się, że Maja zostanie u Mai. Wspaniale, że pani Basia wykazała się wielkiem duchem i oddała Majeczkę, bo przecież napewno taka decyzja była trudna.
Lubię jak się wszystko dobrze kończy ;)
Zyczę powodzenia Wszystkim i Mai, o którą była wielka bitwa, i Mai, która teraz będzie miała kluseczka w łóżeczku, i Basi, że jest tak wyrozumiała, i Mariee, że się ze mną kontaktowała, i dziewczynkom, które zajęły się całą sprawą ;) Wszystkie jesteście wspaniałe :loveu: :loveu:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
smiejcie sie smiejcie z glupiej Lidki...
a co z Maja?co?
moze jakies oficjalne oswiadczenie Maju?:D

z Lidki nie ma się co śmiać- Lidka wynajduje najlepsze psy pod słońcem:loveu:

tat, tak ,tak Maja w nowym domu:multi:

Posted

Nie da się opisać tego jak wielką radosć teraz czuję. Pani Basiu-dziekujemy za wyrozumiałość. MAJU jestem Ci dozgonnie (i poza zgonem też) wdzięczna za szansę jaką dałaś BOKSERKO:lol: Nie ma to jak miłość od pierwszego spojrzenia między psem i człowiekiem. Spełniło sie więcej niż moje marzenie. Na odległość czuć ciepło i miłość płynące z waszego domku:lol:

Posted

no Bokserko;)obkupiona już we wszystkie potrzebne rzeczy.
Jeszcze nie widziałam tak cierpliwego psa-w sklepie dość długo mierzyłyśmy szelki a Ona stała sobie grzeczniutko/ trudno bylo wybrać rozmiar a liczę, że jeszcze trochę przytyje/
kotów to już wiem ,że absolutnie nie toleruje. Wsklepie przycupnął taki jeden to jak ząbki pokazała:roll: aż furczało. od dzisiaj zaczęliśmy w naszym domu zupełnie nowe/ lepsze/ życie:loveu::loveu::loveu:

Posted

Maja napisał(a):
no Bokserko;)obkupiona już we wszystkie potrzebne rzeczy.
Jeszcze nie widziałam tak cierpliwego psa-w sklepie dość długo mierzyłyśmy szelki a Ona stała sobie grzeczniutko/ trudno bylo wybrać rozmiar a liczę, że jeszcze trochę przytyje/
kotów to już wiem ,że absolutnie nie toleruje. Wsklepie przycupnął taki jeden to jak ząbki pokazała:roll: aż furczało. od dzisiaj zaczęliśmy w naszym domu zupełnie nowe/ lepsze/ życie:loveu::loveu::loveu:

no widzę, że mała szaleje pełną parą, nabroiła w domu(efekt przywiązania do ludzi;)), kota atakuje:oops: nie poznaję tej zastraszonej psiny:roll: W końcu czuje się pewnie, bezpiecznie,ma stabilnosć, dochodzi do siebie łobuzica, mam nadzieję, że nie wylezie z niej zbytni diabełek:lol:

Posted

ja sie do diabelka nie przyznaje...ja oddalam aniolka:D
a tak powaznie to uwazaj Maju zebyscie jej na wstępie nie rozpiescili bo jest bystra a bystre psy sa diabelsko inteligentnie wykorzystuja jak sie ma do nich slabosc:D

Posted

jesteśmy bardzo szczęśliwe,że maja zakliamtyzowała się u was,i jak na zdjęciach widać jest jej bardzo dobrze ;)
mamy nadzieję,że dalej będziecie wklejać jej fotki i ciekawostki z jej psiego życia ;)...chociaż powiemy szczerze,że ciężko było podjąć decyzję :placz:,ale dla jej dobra, na wszystko byśmy się zgodzili ;)

jeśli chodzi o zmianę imienia,to może zaproponujemy: Bryzejda,Orfa lub Sonia :lol:

pozdrowienia dla nowych właścicieli i ucałowania dla przekochanej psinki Majusi :loveu::p

Posted

Selket jest takie powiedzenie:"gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta" :razz:

ale jest dobrze, jeśli Maja ma nową rodzinę,która kocha ją z całego serduszka i jest jej tam dobrze...to my również jesteśmy szczęśliwe :loveu::lol:

Posted

Też o tym powiedzonku myślałam ;)
Jesteście wspaniałe, że potrafiłyście podjąć taką decyzję, która na pewno była dla Was trudna :loveu:
mam nadzieję, że Maja się dorobi swego fotobloga, zebyśmy mogli na bieżąco śledzić co u niej słychać ;)

Posted

Selket napisał(a):
Też o tym powiedzonku myślałam ;)
Jesteście wspaniałe, że potrafiłyście podjąć taką decyzję, która na pewno była dla Was trudna :loveu:
mam nadzieję, że Maja się dorobi swego fotobloga, zebyśmy mogli na bieżąco śledzić co u niej słychać ;)

dobrze powiedziane:eviltong:,my również mamy nadzieję,że owy blog powstanie ;) ... tym bardziej,że nawet jeśli nie jest z nami- to dalej chcemy wiedzieć co u niej słychać i może jakieś foteczki z jej udziałem obejrzeć :)

a decyzja rzeczywiście była trudna,ale w końcu co sięnie robi dla dobra takiej słodziuteńkiej psinki i nowych włąścicieli,którzy ją również bardzo pokochali :lol:

Posted

Mania, Mańka, Maniusia :loveu:

brzmi prawie jak Maja:lol:

w sobotę będę robić zdjęcia i chcę w końcu nauczyć się je wstawiać:oops:

jeszcze raz dziękuję Wszystkim, że Ona jest u mnie
pozdrawiam