Erazm Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Mam nadzieję, że nie wygryzie krat w klatce, bo jak towarzystwo skoczy sobie do gardeł:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
danka1234 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Erazm']Beza trafiła do środy:shake: do mojej znajomej, Calineczka byc może dziś urodzi. Filip pakuj ogon, bo juz niedługo do domu, farciarzu[/quote] Ico z nia bedzie jak urodzi, ma jakis tymczas? Quote
Erazm Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Bezie udało mi się wyprosić tymczas u znajomej, trochę się obawiałam bo tam jedno małe dziecko, ale okazuje się, że psiakowi w to graj, nie odstępuje małej, a dzieciak robi awnturki, że psiak[B] musi [/B]siedzieć na drugim kolanku, cyrk jest na kółkach bedą fotki, ale dopiero w przyszłym tygodniu. Quote
danka1234 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Fortuna']Filip do domu, Filip do domu, Filip do domu, hurra, hura, hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] O ho ho, widze że ktoś tu już cały w skowronkach. :lol: A psinka ma super tymczasik, szybko zapomni o tej schorowanej rodzince. Quote
Erazm Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nawet nie obejrzała się za nimi, jakby ich nie było w jej życiu, ale niestety to bardzo krótki tymczas Quote
Isadora7 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ...berek Byłam tego pewna oczywiscie, ale każdy dzień utwierdza mnie w tym że Filip to świetny Pan Jamnik. Musiał mieć ciężkie życie jednak. Ale jednak chyba mogę potwierdzić, ze powoli te puste przestrzenie międzyżebrowe wypełniają mu się. Nie słychać już gruchotu kości jak idziemy na spacer. Widać żebra owszem, bo to potrwa. ale mają łagodnieszą linię :). Usiłuję go nauczyć zabawy. Porażające jest dla mnie że ten psiak nie wie co to kostka, aporterki i inne. Rambo wiecznie coś "międli", na coś poluje. Sisi jak była u mnie też. A Filip zero reakcji. Omija zabawki jakby ich nie było. Ale zaczął reagować na polecenie "fuj". Praktycznie to nie zna żadnych poleceń. Nie był uczony niczego. Niemniej jednak bardzo szybko sie uczy i jest wdzięcznym uczniem. CDN Quote
taxelina Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Dodam ze Niunia jak do nas przyjechala nie wiedziala co to zabawki, kosci, ucha itp... nikt jej nie nauczyl.. a patyka /(pisalam to juz gdzies) sie bala ze ktos ja uderzy.. musielismy ja nauczyc ze patyk to aport ;) Quote
Fortuna Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Czesc kochani, zycze milego dnia Wam i wszystkim waszym podopiecznym i duzo szczescia w szukaniu domkow. Quote
danka1234 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='deer_1987']Dodam ze Niunia jak do nas przyjechala nie wiedziala co to zabawki, kosci, ucha itp... nikt jej nie nauczyl.. a patyka /(pisalam to juz gdzies) sie bala ze ktos ja uderzy.. musielismy ja nauczyc ze patyk to aport ;)[/quote] O Jestes ,fajnie bo sporo nowych jamolów nam doszło,idz naszym tropem;) Quote
Erazm Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Beza okazala sie psem bardzo pojetnym, dzis wszystko na dworze, z dzieciaczkiem delikatna i chetna do zabawy. Jak wroce musze zalozyc jej oddzielny watek. Quote
taxelina Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jestem i patrze na nowe jamniki i podrzucam i dodaje Quote
Isadora7 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Erazm']Beza okazala sie psem bardzo pojetnym, dzis wszystko na dworze, z dzieciaczkiem delikatna i chetna do zabawy. Jak wroce musze zalozyc jej oddzielny watek.[/quote] [B]Tylko wrodzona nieśmiałość;) powstrzymała mnie od zadania pytania [/B][I][B]"dlaczego Beza nie ma wątku?"[/B] [/I][CENTER][SIZE=2][U][B]czas na off'a[/B][/U][/SIZE] [SIZE=2][SIZE=5][B][FONT=Arial Black]Danusiu DZIĘKUJĘ BARDZO[/FONT] [SIZE=2]w odpowiednim czasie zrobię to osobiście[/SIZE] [/B][/SIZE][/SIZE][/CENTER] Quote
Erazm Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Beza to ta co wrocila z adopcji:shake:, a watku jej wczesniej nie robilam bo byl odzew na ogloszenia, a ja nie ogarniam wszystkich psiakow z Klembowa:oops:. Tu kombinuje na kompie tz i nie moge odnalezc jak przeklejac zdjecia:oops::oops::oops: Quote
Fortuna Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Erazm']Czekamy na porod...[/quote] Napisz jak bedzie po wszystkim. A co z nia dalej, po porodzie. Quote
Fortuna Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Calusy dla Filipka od domku stalego i oczywiscie od nas z Lenka Quote
Erazm Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Szukamy domku, szczeniaki zostaná uspione:-(, bo to jedyne rozsadne wyjscie Quote
Tiger Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Erazm']Szukamy domku, szczeniaki zostaná uspione:-(, bo to jedyne rozsadne wyjscie[/quote] Zostawcie jej jednego ....... Ona jak już urodzi , to będzie wiedziała, że ma dzieci .....automatycznie włącza się silny instynkt macierzyński .... POza tym laktacja ..... Ona będzie bardzo cierpiała ....BARDZO !!!!:placz: Proszę .....zastanówcie się nad tym ...... Quote
Isadora7 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='Tiger']Zostawcie jej jednego ....... Ona jak już urodzi , to będzie wiedziała, że ma dzieci .....automatycznie włącza się silny instynkt macierzyński .... POza tym laktacja ..... Ona będzie bardzo cierpiała ....BARDZO !!!!:placz: Proszę .....zastanówcie się nad tym ......[/quote] Jest w dobrej klinice, dostanie leki na zatrzymanie laktacji. Filipek wita, nie było nas od wczoraj bo mi internet padł. A teraz nie wiem w co ręce włożyć. Ogłoszenia do roboty, co miałam wczoraj zrobić i nowe jeszcze... sajgon :) Quote
danka1234 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Witam wszystkich,kurcze czemu tak daleko mieszkam bo wziełabym jaka psine na tymczas a tak to każdemu za daleko a miejcse w domu wolne. Ci z Fundacji Medor tez nic nie piszą to nie bede czekac tylko wezme co sie trafi i juz. Od nas jezdżą ludzie do Warszawy po towar na stadion to jak coś to bedzie można mysleć tym tropem. Quote
Recommended Posts