Dudek Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Wcześniejszy off nam zamknieto, więc zakładam nowy:cool3: [B]Mam grzywacza + off! jeszcze dodam link do starego off'a - część pierwsza [/B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2637[/URL] Dzisiaj oprócz wyników testu Wizarda: [B]Wizard Rosa Thea OptiGen prcd-PRA clear[/B] otrzymałam drugą, również bardzo pomyślną wiadomość:multi: właśne[B] FCI uznało mój przydomek[/B]:multi::multi::multi: [B]Rosa Thea FCI[/B] - fajnie:cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agama Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Gratuluje Kasiu:lol: moze mi ktos napisze co to za nagus oglaszany na alegratce ,ktory ma 7 cm w klebie-sprzedawany jako super cudenko za 1800 zl-oczywiscie jest z papierem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maga18 Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 W innych przedmiotach tego ogłoszeniodawcy podana jest nazwa hodowli. Szkoda tego maleństwa, pewnie krótkie życie przed nim. mama Magdy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agama Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 dziekuje za odpowiedz:lol: powinien zostac w hodowli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yulka Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 I co tylko tyle potraficie powiedzieć? Gdyby to było w hodowli bez papierów to byście się darły i zgłaszały gdzie trzeba. A że piesek ma papiery jest kaleką - to już nikogo nie oburza? Powinien zostać w hodowli - i tylko tyle. No nie wierzę. :shake: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
resuruss Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Aaaaaaaaaa to pewnie o Pudziana chodzi :evil_lol: Piszmy otwarcie :hodowla Guerenica ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Light of Shin-Ra Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Mnie oburza:mad:. Przede wszystkim oburza mnie cena i chęć zarobienia takiej kasy na kalekim piesku. Taki piesek powinien zostać w hodowli (ale może nie w takiej) albo zostać oddany za darmo komuś naprawdę kochającemu psy. Komuś komu - pod warunkiem , że piesek przeżyje - napewno nie wpadnie do głowy idiotyczny pomysł na założenie hodowli mini grzywaczy. Po drugie mocno bym się zastanowiła na przyszłość nad rozmnażaniem pary po której się taki piesek urodził. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Śnieżynka Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Wiecie co :) już wiem czemu mój pies jest chudy :D i tak mało je :D po prostu on jest jakiś dziwny i je w nocy :D i doszłam po tyg obserwacji do tego, że powinien jeść rano śniadanie razem z mama kolo 6 :) koło 19 obiadek i o 1 - 2 w nocy kolacje :D teraz to muszę wprowadzić w życie :D i zobaczymy za miesiąc :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miniaga Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Co do Pudziana , Yulka to zupełnie nie rozumiem twojego postu. Przecież każdemu nawet najlepszemu hodowcy może urodzić sie taki PUDZIAN. Genetyka lubi sprawiać niespodzianki, dodatkowo nie wiadomo czy jego wzrost nie został dodatkowo zaburzony przez jakąś chorobę. Hodowla z której pochodzi ten piesek nie cieszy się moim specjalnym szacunkiem, ale też będąc obiektywną muszę powiedzieć, że nie wiem z jakiego powodu chcą to maleństwo sprzedać i to za taką cenę. Może nie radzi sobie w stadzie.... Duża część hodowców uważa, że dając zaporową cenę uda się im wyselekcjonować na właścicieli ludzi poważnych. Ja mam inną politykę, ale nie znam tych ludzi i nie będe z góry zakładać, że kieruje nimi chęć zysku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Light of Shin-Ra Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 [COLOR=Green][B]usunięty link do ogłoszenia o sprzedaży psa regulamin punkt 2[/B][/COLOR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Śnieżynka Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 to Gilbert Pastoral :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaW Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 ZAGINĄŁ GRZYWACZ [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1153434_zaginal_pies_czeka_na_niego_dziecko.html[/URL] może mod nie usunie tego ogłoszenia ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiaczek Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 [quote name='AnkaW'] może mod nie usunie tego ogłoszenia ;)[/quote] [B][COLOR=Green]Dogomania nie pośredniczy w sprzedaży psów. W poszukiwaniu zaginionych jak najbardziej.Ogłoszenie zostaje ;).[/COLOR][/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Light of Shin-Ra Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 [quote name='Han Sharn'][COLOR=Green][B]usunięty link do ogłoszenia o sprzedaży psa regulamin punkt 2[/B][/COLOR][/quote] Nie miałam zamiaru "pośredniczyć w sprzedaży" link został podany ponieważ jestem mocno zaniepokojona sytuację kiedy sprzedaje się nagle dorosłego, reproduktora. :mad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Śnieżynka Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Han pisak jest bezpieczny... Hodowczyni wie i szukają tylko BARDZO BARDZO dobrego domku, właścicielka nie odda psa byle komu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalunia Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Han ja mam grzywka z "odzysku" kupiłam go jak miał 2,5 roku bo był nieznośny w poprzednim domku u mnie zmienił sie kąpletnie i jest wspaniałym psem i dlatego nie potępiajmy bo potępiać można jak się psa wyrzuca z domku albo wiąże do drzewa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miniaga Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Dla mnie to zwykła sprzedaż... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Light of Shin-Ra Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Nie potępiam. Potępiłabym gdybym miała sprawdzone , złe wieści. Poprostu psy w tej konkretnie hodowli są mi bliższe z tej prostej przyczyny, że od Romki mam Emi:loveu: i dlatego chciałabym żeby takie sytuacje nie miały miejsca. Oczywiście różnie w życiu bywa i daleka jestem od wkładania wszystkich do jednego "worka", bo nie wiadomo co mnie kiedyś spotka ale mimo to rozstanie w tym wieku będzie dla psa ciężkim przeżyciem. Wierzę, że znajdzie naprawdę super domek , który mu to wynagrodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agama Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 napisze i na tym forum- przyjaciela sie nie sprzedaje mialam sytuacje kiedy zwracano mi psa z jakis tam powodow-zawsze zostawal u mnie i szukalam mu domku wsrod znajomych ,czesto byli to znajomi znajomych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miniaga Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 [quote name='Agama']napisze i na tym forum- przyjaciela sie nie sprzedaje mialam sytuacje kiedy zwracano mi psa z jakis tam powodow-zawsze zostawal u mnie i szukalam mu domku wsrod znajomych ,czesto byli to znajomi znajomych[/quote] Gosiu zgadzam się z Tobą w 100%. Jeżeli ma się ciężką sytuację to się psu szuka kochającego domu a nie sprzedaje się go. Zresztą nie będę zabierać więcej głosu w tej sprawie nie mój ogródek i nie moje sumienie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Śnieżynka Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Aga pies nie będzie sprzedany byle komu Hodowczyni jak i właścicielka szukają domu właśnie wśród znajomych... Możecie być pewne, że byle komu go nie sprzedadzą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miniaga Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Na przyjacielu się nie zarabia- koniec i kropka. Takie jest moje zdanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilka21 Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 A ja z innej beczki Słuchajcie nie chce mi sie tracić czasu i łazić po waszych stronach [IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/moose.gif[/IMG] mimo tego,że fajnie je się ogląda ale koleżanka mnie poprosiła o pomoc w znalezieniu grzywka tj pisałam wcześniej albo takiego kto już go nie chce albo oni zdecydowali się zakupić ale nie mogą wydać za dużo kaski a bez papierowego nie chcą kupować. Interesuje ich pies/suka powder puff nie wystawowy,najlepiej starszy/a nie taki malusieńki szczenior(żeby mniej więcej był nauczony czystości a jak będa jakieś problemy to douczą ale żeby piesek jednak wiedział gdzie powinno się robić). Proszę o info na pw. jeżeli jakieś takie cudo szuka domku. Domek odpowiedzialny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meta Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 a ja z jeszcze innej beczki czy slyszal ktos o sedzinie [B]Krystynie Jasielskiej[/B]??? bo sie spotkalam z tym nazwiskiem pierwszy raz, a ma sedziowac IX w gdyni a w lesznie grzywki ma p. Junikiewicz :cool3: :placz: dobrze ze chociaz nie Zasada :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Light of Shin-Ra Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Ja też już wypatrzyłam , że pani Junikiewicz w Lesznie grzywki sędziuje. A moja Oki nie będzie mieć jeszcze wieku, żeby w młodzieży wystartować :placz:a tak bym chciała z nią do tej pani właśnie jechać. Cóż może się uda , że gdzieś bliżej i później będzie sędziowała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts