zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Doginka']To w końcu ćwiczycie z psami czy piszecie?:razz::diabloti: Ratuj, bo wpadłam w "Zmierzch" na dobre:loveu: Czy znasz jakieś antidotum:diabloti:[/quote] Jak to dobrze wiedziec ze nie jest sie osamotnionym w tym szalenstwie ...nocki z całego tygodnia zarwałam zeby wszystkie 4 czesci przeczytac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale było wartoooo .... alez mnie tu dawnoo nie było....ten kociamber to nowy nabytek? [URL]http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/2009_07_28/09-07-28-14.jpg[/URL] noooooooo genialnaaa fota buhahabiuhahahaahah...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdrawiamy kudłato :loveu: Quote
Doginka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='zuzolandia']Jak to dobrze wiedziec ze nie jest sie osamotnionym w tym szalenstwie ...nocki z całego tygodnia zarwałam zeby wszystkie 4 czesci przeczytac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale było wartoooo ...[/quote] Ja to zwariowałam po obejrzeniu filmu:diabloti: I jak te wszystkie małolatki JA TEŻ CHCĘ TAKIEGO EDWARDA!!!CHCĘ BYĆ NIEŚMIERTELNA!!!:diabloti:Dałabym Mu się zagryźć bez zastrzeżeń:evil_lol: :loveu: Ps. Aktualnie mam wersję limitowaną filmu i czekam z niecierpliwością do listopada na New moon:loveu: Quote
AngelsDream Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Kot tymczasowy. Wilczak rudy, nie żółty. ;) Ja Edzia nie kocham i ten, kto kocha, niech nie czyta moich tekstów. ;) Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Doginka']Ja to zwariowałam po obejrzeniu filmu:diabloti: I jak te wszystkie małolatki JA TEŻ CHCĘ TAKIEGO EDWARDA!!!CHCĘ BYĆ NIEŚMIERTELNA!!!:diabloti:Dałabym Mu się zagryźć bez zastrzeżeń:evil_lol: :loveu: Ps. Aktualnie mam wersję limitowaną filmu i czekam z niecierpliwością do listopada na New moon:loveu:[/quote] ...[I][B]widzialam zwiastuny NEW MOON :evil_lol: ...i pozostałych 2 czesci...i chciałabym zeby juz był listopad hihihih... i TEZ DAŁABYM SIE UKĄSIĆ :evil_lol::evil_lol:..[/B][/I] Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='AngelsDream']Kot tymczasowy. Wilczak rudy, nie żółty. ;) Ja Edzia nie kocham i ten, kto kocha, niech nie czyta moich tekstów. ;)[/quote] [I][B]Edzio jak dla mnie troche groteskowy ...filmowy Edzio naturlisz ...ksiązkowy czyli taki z mojej wyobrazni ..niczego sobie :eviltong:[/B][/I] [I][B]Za to JACOB .....mozna by sie zakochac ...a w kazdym bądz razie gdybym była nastolatką i akt:eviltong:ualnie obejrzała zwiastun 2 czesci ...ów zmiennokształtny byłby moim bóstwem :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
Doginka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Jackob ma nos jak kartofel:eviltong::diabloti: Stanowczo wolę Pattinsona:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Doginka']Jackob ma nos jak kartofel:eviltong::diabloti: Stanowczo wolę Pattinsona:loveu::loveu::loveu:[/quote] [I][B]a widziala Ona Jacoba w zwiastunie ??? tam mu ten nochal zmienili :eviltong::eviltong:....i jest ładniejszy niz Edzio :evil_lol:[/B][/I] [B][/B] Quote
Doginka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]a widziala Ona Jacoba w zwiastunie ??? tam mu ten nochal zmienili :eviltong::eviltong:....i jest ładniejszy niz Edzio :evil_lol:[/B][/I] [/quote] Ona widziała:evil_lol: I nadal twierdzę, że Rob fajniejszy:loveu: Bardziej męski:loveu: Ps. Może podebatujemy nad męską fizjonomią w mojej galerii, bo nas zaraz Angel pogoni:evil_lol::mad::diabloti: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Doginka']Ona widziała:evil_lol: I nadal twierdzę, że Rob fajniejszy:loveu: Bardziej męski:loveu: Ps. Może podebatujemy nad męską fizjonomią w mojej galerii, bo nas zaraz Angel pogoni:evil_lol::mad::diabloti:[/quote] [I][B]ta wilkołaka nasle do kompletu z musztardą[/B][/I] :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 A bójciem siem Celara [B]Zymfta[/B], bójciem. Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='AngelsDream']A bójciem siem Celara [B]Zymfta[/B], bójciem.[/quote] [I][B]bojam bojam :diabloti::diabloti:i uciekojam :evil_lol:[/B][/I] Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Kasia&Rika']Melduje przeczytanie FF :)[/quote] [I][B]a cio to to to FF i gdzie to to mozna przeczytac[/B][/I]???:evil_lol::evil_lol: Quote
AngelsDream Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [url=http://chomikuj.pl/AngelsDream/Teksty/FF-y]FF-y - Chomikuj.pl[/url] Smacznego. Quote
Doginka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 No dobra, ja czytałam i nadal nie wiem co znaczy FF:oops: Wiem tylko, że nie chcę się wypowiadać, bo za bardzo "lubię" Edwarda:diabloti:, ale jeśli chodzi o "pióro", to podziwiam Cię Aniołku:siara: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='AngelsDream'][URL="http://chomikuj.pl/AngelsDream/Teksty/FF-y"]FF-y - Chomikuj.pl[/URL] Smacznego.[/quote] [I][B]aaaaaaaaaaa takie buty...i znowu jakies skomplikowane rzeczy do zrobienia :evil_lol::evil_lol:....no nic ..moj neuronek tego dzisiaj juz nie przetworzy :evil_lol:[/B][/I] Quote
Kasia&Rika Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Doginka']No dobra, ja czytałam i nadal nie wiem co znaczy FF:oops: Wiem tylko, że nie chcę się wypowiadać, bo za bardzo "lubię" Edwarda:diabloti:, ale jeśli chodzi o "pióro", to podziwiam Cię Aniołku:siara:[/quote] dokładnie zgadzam się z Twoją opinią:loveu: Ale styl pisania wspaniały, przeczytane jednym tchem. Quote
AngelsDream Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Fan Fiction - Czyli twórczość fanowska do kanonu. Kanonu Pottera, Zmierzchu, Władcy, czy czegokolwiek innego. Jak ktoś lubi takie trochę bardziej mroczne historie, polecam Nienasycenie. Edward jest bardzo Edwardowy. Quote
Doginka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Wracaj Angel, bo Cię tu chwalą:diabloti::razz: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='AngelsDream']Fan Fiction - Czyli twórczość fanowska do kanonu. Kanonu Pottera, Zmierzchu, Władcy, czy czegokolwiek innego. Jak ktoś lubi takie trochę bardziej mroczne historie, polecam Nienasycenie. Edward jest bardzo Edwardowy.[/quote] [I][B]Nienasycenie to ksiązka czy Twój FF????[/B][/I] [B][/B] [B][I]jesooo ja jakas ograniczona chyba jestem :evil_lol:[/I][/B] Quote
Doginka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='AngelsDream']Fan Fiction - Czyli twórczość fanowska do kanonu. Kanonu Pottera, Zmierzchu, Władcy, czy czegokolwiek innego. Jak ktoś lubi takie trochę bardziej mroczne historie, polecam Nienasycenie. Edward jest bardzo Edwardowy.[/quote] Czy dobrze rozumiem, że Nienasycenie jest o Edwardzie? Czy coś pogmatwałam?:evil_lol: Quote
AngelsDream Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Nienasycenie to mój FF - 20 rozdziałów. Nie jest o Edwardzie. A przynajmniej nie tylko o nim. To Zmierzch dla bardziej niegrzecznych dzieci. Z krwią, intrygą i wieloma odcieniami szarości. Ale Edward jest i Bella nawet też. Myślę, że jak ktoś się wczyta, to wsiąknie, chociaż nie ukrywam - historia dość rozbudowana i na dodatek ponad 60 stron lektury. Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='AngelsDream']Nienasycenie to mój FF - 20 rozdziałów. Nie jest o Edwardzie. A przynajmniej nie tylko o nim. To Zmierzch dla bardziej niegrzecznych dzieci. Z krwią, intrygą i wieloma odcieniami szarości. Ale Edward jest i Bella nawet też. Myślę, że jak ktoś się wczyta, to wsiąknie, chociaż nie ukrywam - historia dość rozbudowana i na dodatek ponad 60 stron lektury.[/quote] [I][B]OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:multi::multi:[/B][/I] [I][B]jak nic trzeba tam wleżc ..chyba ze mozesz swoją twórczosc przesłac /:eviltong:[/B][/I] Quote
Doginka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:multi::multi:[/B][/I] [I][B]jak nic trzeba tam wleżc ..chyba ze mozesz swoją twórczosc przesłac /:eviltong:[/B][/I][/quote] No właśnie Żanetko, możesz na emilka przesłać? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_132_6.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts