Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']To w końcu ćwiczycie z psami czy piszecie?:razz::diabloti:
Ratuj, bo wpadłam w "Zmierzch" na dobre:loveu: Czy znasz jakieś antidotum:diabloti:[/quote]

Jak to dobrze wiedziec ze nie jest sie osamotnionym w tym szalenstwie ...nocki z całego tygodnia zarwałam zeby wszystkie 4 czesci przeczytac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale było wartoooo ....

alez mnie tu dawnoo nie było....ten kociamber to nowy nabytek?

[URL]http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/2009_07_28/09-07-28-14.jpg[/URL]

noooooooo genialnaaa fota buhahabiuhahahaahah...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pozdrawiamy kudłato :loveu:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']Jak to dobrze wiedziec ze nie jest sie osamotnionym w tym szalenstwie ...nocki z całego tygodnia zarwałam zeby wszystkie 4 czesci przeczytac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale było wartoooo ...[/quote]
Ja to zwariowałam po obejrzeniu filmu:diabloti: I jak te wszystkie małolatki JA TEŻ CHCĘ TAKIEGO EDWARDA!!!CHCĘ BYĆ NIEŚMIERTELNA!!!:diabloti:Dałabym Mu się zagryźć bez zastrzeżeń:evil_lol: :loveu:

Ps. Aktualnie mam wersję limitowaną filmu i czekam z niecierpliwością do listopada na New moon:loveu:

Posted

[quote name='Doginka']Ja to zwariowałam po obejrzeniu filmu:diabloti: I jak te wszystkie małolatki JA TEŻ CHCĘ TAKIEGO EDWARDA!!!CHCĘ BYĆ NIEŚMIERTELNA!!!:diabloti:Dałabym Mu się zagryźć bez zastrzeżeń:evil_lol: :loveu:

Ps. Aktualnie mam wersję limitowaną filmu i czekam z niecierpliwością do listopada na New moon:loveu:[/quote]

...[I][B]widzialam zwiastuny NEW MOON :evil_lol: ...i pozostałych 2 czesci...i chciałabym zeby juz był listopad hihihih... i TEZ DAŁABYM SIE UKĄSIĆ :evil_lol::evil_lol:..[/B][/I]

Posted

[quote name='AngelsDream']Kot tymczasowy.

Wilczak rudy, nie żółty. ;)

Ja Edzia nie kocham i ten, kto kocha, niech nie czyta moich tekstów. ;)[/quote]

[I][B]Edzio jak dla mnie troche groteskowy ...filmowy Edzio naturlisz ...ksiązkowy czyli taki z mojej wyobrazni ..niczego sobie :eviltong:[/B][/I]
[I][B]Za to JACOB .....mozna by sie zakochac ...a w kazdym bądz razie gdybym była nastolatką i akt:eviltong:ualnie obejrzała zwiastun 2 czesci ...ów zmiennokształtny byłby moim bóstwem :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Doginka']Jackob ma nos jak kartofel:eviltong::diabloti:
Stanowczo wolę Pattinsona:loveu::loveu::loveu:[/quote]

[I][B]a widziala Ona Jacoba w zwiastunie ??? tam mu ten nochal zmienili :eviltong::eviltong:....i jest ładniejszy niz Edzio :evil_lol:[/B][/I]

[B][/B]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]a widziala Ona Jacoba w zwiastunie ??? tam mu ten nochal zmienili :eviltong::eviltong:....i jest ładniejszy niz Edzio :evil_lol:[/B][/I]

[/quote]
Ona widziała:evil_lol: I nadal twierdzę, że Rob fajniejszy:loveu: Bardziej męski:loveu:

Ps. Może podebatujemy nad męską fizjonomią w mojej galerii, bo nas zaraz Angel pogoni:evil_lol::mad::diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Ona widziała:evil_lol: I nadal twierdzę, że Rob fajniejszy:loveu: Bardziej męski:loveu:

Ps. Może podebatujemy nad męską fizjonomią w mojej galerii, bo nas zaraz Angel pogoni:evil_lol::mad::diabloti:[/quote]

[I][B]ta wilkołaka nasle do kompletu z musztardą[/B][/I] :evil_lol:

Posted

No dobra, ja czytałam i nadal nie wiem co znaczy FF:oops:

Wiem tylko, że nie chcę się wypowiadać, bo za bardzo "lubię" Edwarda:diabloti:, ale jeśli chodzi o "pióro", to podziwiam Cię Aniołku:siara:

Posted

[quote name='AngelsDream'][URL="http://chomikuj.pl/AngelsDream/Teksty/FF-y"]FF-y - Chomikuj.pl[/URL]

Smacznego.[/quote]

[I][B]aaaaaaaaaaa takie buty...i znowu jakies skomplikowane rzeczy do zrobienia :evil_lol::evil_lol:....no nic ..moj neuronek tego dzisiaj juz nie przetworzy :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Doginka']No dobra, ja czytałam i nadal nie wiem co znaczy FF:oops:

Wiem tylko, że nie chcę się wypowiadać, bo za bardzo "lubię" Edwarda:diabloti:, ale jeśli chodzi o "pióro", to podziwiam Cię Aniołku:siara:[/quote]

dokładnie zgadzam się z Twoją opinią:loveu:

Ale styl pisania wspaniały, przeczytane jednym tchem.

Posted

Fan Fiction - Czyli twórczość fanowska do kanonu.

Kanonu Pottera, Zmierzchu, Władcy, czy czegokolwiek innego.

Jak ktoś lubi takie trochę bardziej mroczne historie, polecam Nienasycenie. Edward jest bardzo Edwardowy.

Posted

[quote name='AngelsDream']Fan Fiction - Czyli twórczość fanowska do kanonu.

Jak ktoś lubi takie trochę bardziej mroczne historie, polecam Nienasycenie. Edward jest bardzo Edwardowy.[/quote]

[I][B]Nienasycenie to ksiązka czy Twój FF????[/B][/I]
[B][/B]
[B][I]jesooo ja jakas ograniczona chyba jestem :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='AngelsDream']Fan Fiction - Czyli twórczość fanowska do kanonu.

Jak ktoś lubi takie trochę bardziej mroczne historie, polecam Nienasycenie. Edward jest bardzo Edwardowy.[/quote]
Czy dobrze rozumiem, że Nienasycenie jest o Edwardzie? Czy coś pogmatwałam?:evil_lol:

Posted

Nienasycenie to mój FF - 20 rozdziałów. Nie jest o Edwardzie. A przynajmniej nie tylko o nim. To Zmierzch dla bardziej niegrzecznych dzieci. Z krwią, intrygą i wieloma odcieniami szarości. Ale Edward jest i Bella nawet też. Myślę, że jak ktoś się wczyta, to wsiąknie, chociaż nie ukrywam - historia dość rozbudowana i na dodatek ponad 60 stron lektury.

Posted

[quote name='AngelsDream']Nienasycenie to mój FF - 20 rozdziałów. Nie jest o Edwardzie. A przynajmniej nie tylko o nim. To Zmierzch dla bardziej niegrzecznych dzieci. Z krwią, intrygą i wieloma odcieniami szarości. Ale Edward jest i Bella nawet też. Myślę, że jak ktoś się wczyta, to wsiąknie, chociaż nie ukrywam - historia dość rozbudowana i na dodatek ponad 60 stron lektury.[/quote]

[I][B]OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:multi::multi:[/B][/I]

[I][B]jak nic trzeba tam wleżc ..chyba ze mozesz swoją twórczosc przesłac /:eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:multi::multi:[/B][/I]

[I][B]jak nic trzeba tam wleżc ..chyba ze mozesz swoją twórczosc przesłac /:eviltong:[/B][/I][/quote]
No właśnie Żanetko, możesz na emilka przesłać? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_132_6.gif[/IMG]