Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiak_kasia']Była grzeczna, jak zostałam pierwszego dnia sama z wszystkimi psami, a zlotowicze poszli po żarcie, to Prośka najszybciej się uspokoiła, nie powiem, który pies najgłośniej darł ryja :eviltong: [/QUOTE]

Erinio!

Prosiaczka fajna jest, nafetowana :loveu:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Erinio!

Prosiaczka fajna jest, nafetowana :loveu:[/QUOTE]

Eris był najgorszym psem na zlocie - na wszystkich się rzucał i w ogóle ZUO! :evil_lol:

Prosia ogólnie teraz wygląda jeszcze bardziej żałośnie - przeprasza, że żyje, jest smutna i nieszczęśliwa bo coś jej kapie z tyłu :shake: Jedynie jak frisbee zobaczy to jest znów sobą. Dobrze, że to nasza ostatnia cieczka :roll:

Posted

Ciągle tylko Prosiak Prosiak a tu Królowej niedługo 9lat strzeli - a nadal pstro w głowie. Ale to te typy tak mają :evil_lol:

[img]https://sphotos-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1240464_3421809360388_2056024532_n.jpg[/img]

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Karolina ona nie wygląda na 9 lat![/QUOTE]

Jak by Eri na tyle wyglądał :diabloti: Tyle, że ona się jeszcze nawet nie zachowuje na tyle a on przynajmniej jest grzeczny :evil_lol:

Posted

Ta sucz jest podobna do naszej husky'iej.Bardzo ładna.
Niestety,w wieku 9 lat musieliśmy ją uśpić,ponieważ miała zaatakowane rakiem niemal większość narządów.:shake:

Posted

[quote name='Obama']Ta sucz jest podobna do naszej husky'iej.Bardzo ładna.
Niestety,w wieku 9 lat musieliśmy ją uśpić,ponieważ miała zaatakowane rakiem niemal większość narządów.:shake:[/QUOTE]

Rak to straszne cholerstwo :shake: My jedynie z nią to ropo na początku roku przeszliśmy. I na szczęście suka ma mniej kontuzji niż Procha.

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Doczekasz się i jej grzeczności... Chyba. :lol:[/QUOTE]

Raczej nieeeee... :shake: Przyjedź z Erim na spacerek kiedyś to zobaczyć 9letniego szczeniaka (przy 'swoich' psach się tak zachowuje) :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Kelunia jest kochana i mądusia i się ladnie cieszy jak mnie widzi :loveu:

A to Białe tałatajstwo, nie dość, że brzydkie to jeszcze gupie i totalnie niewychowane-chciała mnie użreć, od razu się do gardła rzuciła. I teraz mam serio traumę, TTB budzi u mnie wstręt. Do gazu z nimi! Agresywne bestie, mordercy!!!1

Posted

[quote name='asiak_kasia']Kelunia jest kochana i mądusia i się ladnie cieszy jak mnie widzi :loveu:

A to Białe tałatajstwo, nie dość, że brzydkie to jeszcze gupie i totalnie niewychowane-chciała mnie użreć, od razu się do gardła rzuciła. I teraz mam serio traumę, TTB budzi u mnie wstręt. Do gazu z nimi! Agresywne bestie, mordercy!!!1[/QUOTE]

Ta ... tak ich nienawidzisz, że przypalasz papierosami :shake:

Posted

[quote name='Okamia']Ta ... tak ich nienawidzisz, że przypalasz papierosami :shake:[/QUOTE]

No Ty jestes jakas nienormalne, ze takie coś trzymasz w domu. Powinnaś być mi wdzięczna, że Cię chciałam uwolnić od problemu. Totalnie patologiczny pies...:shake:

Posted

[quote name='asiak_kasia']No Ty jestes jakas nienormalne, ze takie coś trzymasz w domu. Powinnaś być mi wdzięczna, że Cię chciałam uwolnić od problemu. Totalnie patologiczny pies...:shake:[/QUOTE]

Ja Cię do TOZu zgłoszę!!! Że mi pięknego pieska papierosem przypalasz a potem zdziwiona, że chcę Cie wpierdzielić :roll:

Posted

[quote name='asiak_kasia']No Ty jestes jakas nienormalne, ze takie coś trzymasz w domu. Powinnaś być mi wdzięczna, że Cię chciałam uwolnić od problemu. Totalnie patologiczny pies...:shake:[/QUOTE]
Jaki pan taki kram :razz:

Mi Proska chciała ogryźć nogie w nocy, ale Karola mnie zastraszyła, więc nic nie powiedziałam... Natomiast w obliczu kolejnej tragedyji, nie potrafię dłużej milczec :shake:

Posted

[quote name='Okamia']Ja Cię do TOZu zgłoszę!!! Że mi pięknego pieska papierosem przypalasz a potem zdziwiona, że chcę Cie wpierdzielić :roll:[/QUOTE]

No tylko, ona najpierw chciała mi zrobić krzywde, przypalanie fajeczką to była zemsta :diabloti: Przyznaj się, że mnie skrycie nienawidzisz, i specjalnie tego swojego psa na mnie szczujesz!

Posted

[quote name='Amber']Jaki pan taki kram :razz:

Mi Proska chciała ogryźć nogie w nocy, ale Karola mnie zastraszyła, więc nic nie powiedziałam... Natomiast w obliczu kolejnej tragedyji, nie potrafię dłużej milczec :shake:[/QUOTE]

Dokładnie!

Takiego psa powinno się uśpić! :shake:

Posted

[quote name='asiak_kasia']No tylko, ona najpierw chciała mi zrobić krzywde, przypalanie fajeczką to była zemsta :diabloti: Przyznaj się, że mnie skrycie nienawidzisz, i specjalnie tego swojego psa na mnie szczujesz![/QUOTE]

Wydało się :shake:
W ogóle jestem kanibalem i mój piesek poluje na jedzonko dla mnie - myślisz, że czemu Cię zapraszam. Skrycie obmyślam co by z ciebie sobie zrobić :evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']Wydało się :shake:
W ogóle jestem kanibalem i mój piesek poluje na jedzonko dla mnie - myślisz, że czemu Cię zapraszam. [B]Skrycie obmyślam co by z ciebie sobie zrobić[/B] :evil_lol:[/QUOTE]

Smalec :evil_lol: Zapas na rok co najmniej :loveu: