FredziaFredzia Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='asiak_kasia']Była grzeczna, jak zostałam pierwszego dnia sama z wszystkimi psami, a zlotowicze poszli po żarcie, to Prośka najszybciej się uspokoiła, nie powiem, który pies najgłośniej darł ryja :eviltong: [/QUOTE] Erinio! Prosiaczka fajna jest, nafetowana :loveu: Quote
Okamia Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Erinio! Prosiaczka fajna jest, nafetowana :loveu:[/QUOTE] Eris był najgorszym psem na zlocie - na wszystkich się rzucał i w ogóle ZUO! :evil_lol: Prosia ogólnie teraz wygląda jeszcze bardziej żałośnie - przeprasza, że żyje, jest smutna i nieszczęśliwa bo coś jej kapie z tyłu :shake: Jedynie jak frisbee zobaczy to jest znów sobą. Dobrze, że to nasza ostatnia cieczka :roll: Quote
Okamia Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Ciągle tylko Prosiak Prosiak a tu Królowej niedługo 9lat strzeli - a nadal pstro w głowie. Ale to te typy tak mają :evil_lol: [img]https://sphotos-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1240464_3421809360388_2056024532_n.jpg[/img] Quote
FredziaFredzia Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Karolina ona nie wygląda na 9 lat! Quote
Okamia Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Karolina ona nie wygląda na 9 lat![/QUOTE] Jak by Eri na tyle wyglądał :diabloti: Tyle, że ona się jeszcze nawet nie zachowuje na tyle a on przynajmniej jest grzeczny :evil_lol: Quote
Obama Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Ta sucz jest podobna do naszej husky'iej.Bardzo ładna. Niestety,w wieku 9 lat musieliśmy ją uśpić,ponieważ miała zaatakowane rakiem niemal większość narządów.:shake: Quote
Okamia Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='Obama']Ta sucz jest podobna do naszej husky'iej.Bardzo ładna. Niestety,w wieku 9 lat musieliśmy ją uśpić,ponieważ miała zaatakowane rakiem niemal większość narządów.:shake:[/QUOTE] Rak to straszne cholerstwo :shake: My jedynie z nią to ropo na początku roku przeszliśmy. I na szczęście suka ma mniej kontuzji niż Procha. Quote
FredziaFredzia Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='Okamia']Jak by Eri na tyle wyglądał :diabloti: Tyle, że ona się jeszcze nawet nie zachowuje na tyle a on przynajmniej jest grzeczny :evil_lol:[/QUOTE] Doczekasz się i jej grzeczności... Chyba. :lol: Quote
Okamia Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Doczekasz się i jej grzeczności... Chyba. :lol:[/QUOTE] Raczej nieeeee... :shake: Przyjedź z Erim na spacerek kiedyś to zobaczyć 9letniego szczeniaka (przy 'swoich' psach się tak zachowuje) :evil_lol: Quote
Okamia Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 [url]http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2013/257/6/7/kelly_by_okamiaamaterasu-d6m9xi6.jpg[/url] kolejny raz królowa :) Quote
asiak_kasia Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Kelunia jest kochana i mądusia i się ladnie cieszy jak mnie widzi :loveu: A to Białe tałatajstwo, nie dość, że brzydkie to jeszcze gupie i totalnie niewychowane-chciała mnie użreć, od razu się do gardła rzuciła. I teraz mam serio traumę, TTB budzi u mnie wstręt. Do gazu z nimi! Agresywne bestie, mordercy!!!1 Quote
Okamia Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='asiak_kasia']Kelunia jest kochana i mądusia i się ladnie cieszy jak mnie widzi :loveu: A to Białe tałatajstwo, nie dość, że brzydkie to jeszcze gupie i totalnie niewychowane-chciała mnie użreć, od razu się do gardła rzuciła. I teraz mam serio traumę, TTB budzi u mnie wstręt. Do gazu z nimi! Agresywne bestie, mordercy!!!1[/QUOTE] Ta ... tak ich nienawidzisz, że przypalasz papierosami :shake: Quote
asiak_kasia Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='Okamia']Ta ... tak ich nienawidzisz, że przypalasz papierosami :shake:[/QUOTE] No Ty jestes jakas nienormalne, ze takie coś trzymasz w domu. Powinnaś być mi wdzięczna, że Cię chciałam uwolnić od problemu. Totalnie patologiczny pies...:shake: Quote
Okamia Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='asiak_kasia']No Ty jestes jakas nienormalne, ze takie coś trzymasz w domu. Powinnaś być mi wdzięczna, że Cię chciałam uwolnić od problemu. Totalnie patologiczny pies...:shake:[/QUOTE] Ja Cię do TOZu zgłoszę!!! Że mi pięknego pieska papierosem przypalasz a potem zdziwiona, że chcę Cie wpierdzielić :roll: Quote
Amber Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='asiak_kasia']No Ty jestes jakas nienormalne, ze takie coś trzymasz w domu. Powinnaś być mi wdzięczna, że Cię chciałam uwolnić od problemu. Totalnie patologiczny pies...:shake:[/QUOTE] Jaki pan taki kram :razz: Mi Proska chciała ogryźć nogie w nocy, ale Karola mnie zastraszyła, więc nic nie powiedziałam... Natomiast w obliczu kolejnej tragedyji, nie potrafię dłużej milczec :shake: Quote
asiak_kasia Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='Okamia']Ja Cię do TOZu zgłoszę!!! Że mi pięknego pieska papierosem przypalasz a potem zdziwiona, że chcę Cie wpierdzielić :roll:[/QUOTE] No tylko, ona najpierw chciała mi zrobić krzywde, przypalanie fajeczką to była zemsta :diabloti: Przyznaj się, że mnie skrycie nienawidzisz, i specjalnie tego swojego psa na mnie szczujesz! Quote
asiak_kasia Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='Amber']Jaki pan taki kram :razz: Mi Proska chciała ogryźć nogie w nocy, ale Karola mnie zastraszyła, więc nic nie powiedziałam... Natomiast w obliczu kolejnej tragedyji, nie potrafię dłużej milczec :shake:[/QUOTE] Dokładnie! Takiego psa powinno się uśpić! :shake: Quote
Okamia Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='asiak_kasia']No tylko, ona najpierw chciała mi zrobić krzywde, przypalanie fajeczką to była zemsta :diabloti: Przyznaj się, że mnie skrycie nienawidzisz, i specjalnie tego swojego psa na mnie szczujesz![/QUOTE] Wydało się :shake: W ogóle jestem kanibalem i mój piesek poluje na jedzonko dla mnie - myślisz, że czemu Cię zapraszam. Skrycie obmyślam co by z ciebie sobie zrobić :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='Okamia']Wydało się :shake: W ogóle jestem kanibalem i mój piesek poluje na jedzonko dla mnie - myślisz, że czemu Cię zapraszam. [B]Skrycie obmyślam co by z ciebie sobie zrobić[/B] :evil_lol:[/QUOTE] Smalec :evil_lol: Zapas na rok co najmniej :loveu: Quote
Vectra Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='asiak_kasia']Smalec :evil_lol: Zapas na rok co najmniej :loveu:[/QUOTE] ino żeby był taki z jabłuszkiem i cebulką :eating: Quote
Okamia Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='Vectra']ino żeby był taki z jabłuszkiem i cebulką :eating:[/QUOTE] takiego jeszcze nie jadłam ino ze skwareczkami :oops: Quote
Vectra Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 z Amber , to można zrobić wino-mszalne :diabloti: Quote
Okamia Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='Vectra']z Amber , to można zrobić wino-mszalne :diabloti:[/QUOTE] no zwłaszcza ale po takim winie z jej osoby to by było wesoło :evil_lol: Quote
Recommended Posts