Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedna bullterierka.
Dobrze że trafiła na p.Wandę :)

"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Łukasz C. lub żona Ewa z Krzywinia koło Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... Uprzedź znajome schroniska !"

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']jak się dziadziu czuje?

Andzia, sory, że to tyle trwało... ale w końcu wstawiam zdjęcia Twojego ulubieńca z Przyborówka. Czuje się już o wiele lepiej, merda ogonem i obszczekuje. Pomocy w każdej postaci potrzebuje nadal...:( Najbardziej domu, ale cienko to widzę..

• 2 weeks later...
Posted

witajcie mam kilka zdjec psiaków bylam wczoraj lecz nikogo nie zastałam podaj email moli to ci wysle widziałam boskie szczeniaki na koncu kolo owiec siedziały z mamą bajeczne ale niestety mam 5 juz w tym 2 kota i psa które miały isc do pani wandy ale zostały bo nie miałąm serca ich oddac

Posted

Pola17 napisał(a):
witajcie mam kilka zdjec psiaków bylam wczoraj lecz nikogo nie zastałam podaj email moli to ci wysle widziałam boskie szczeniaki na koncu kolo owiec siedziały z mamą bajeczne ale niestety mam 5 juz w tym 2 kota i psa które miały isc do pani wandy ale zostały bo nie miałąm serca ich oddac

[email protected]

Posted

Dzięki Ewunian za linka- wydawało mi się, że zamieszczałam na wątku info o akcji, ale chyba mi się przyśniło...
Ja też zapraszam do klikania (akcję organizuje portal MEGAMOTY)

Posted

Zdjęcia dodawałam już na forum przytulisk, ale nie zaszkodzi i tutaj - były robione 20 kwietnia w Ruścu :)

W typie syberian husky/alaskan malamute(wydaje mi się, że bardziej wcina w malamuta), piękny, spory psiak, który był trochę nieśmiały i jak to na psa przystało musiał być "stróżem" terenu i obszczekać obcych jednocześnie upominając się o głaski i kość.

Posted

ParecePeligroso!!! Dzięki za wklejenie fotek na wątek:)) Fajnie, że się pojawiłaś na dogo!

Niestety rusieckich psów nie ogłasza nikt (psiaki z Przyborówka ogłoszeniami wspomaga chyba już tylko jedna osoba...) a wszystkie czekają- prawie 400:(

Posted

Gdyby ktoś zechciał mnie ciut nakierować jak i gdzie robić ogłoszenia to teraz, z racji wolnego czasu, mogłabym się za to zabrać, tylko nie mam informacji na temat psów, mogę jedynie napisać co zdołałam zaobserwować przez króciutki pobyt w schronisku, a to niestety niewiele..

Posted

[quote name='ParecePeligroso']Gdyby ktoś zechciał mnie ciut nakierować jak i gdzie robić ogłoszenia to teraz, z racji wolnego czasu, mogłabym się za to zabrać, tylko nie mam informacji na temat psów, mogę jedynie napisać co zdołałam zaobserwować przez króciutki pobyt w schronisku, a to niestety niewiele..[/QUOTE]

No to jak Molli przyjdzie na wątek, na pewno Ci poradzi.
A może i ktoś inny, kto robi ogłoszenia pomoże PerecePeligroso???

Posted

Czy ktoś może mi pomóc i rozesłać wiadomość o naszej Białej- wspominałam kiedyś o niej na wątku bullowatych z Przyborówka (na który mało kto wchodzi), ale nie mogę tego wątku znaleźć, gdzieś zaginął- tam też możnaby ją wkleić.
To kochana, ok 3 letnia suczka, niestety ma problemy dość duże z uszkami. Przyjazna dla ludzi i łagodna. Jakby ktoś się zainteresował suczką- mam więcej zdjęć.

Posted

Przesympatyczne dwa młode pieski, średniej wielkości, łagodne i kochane. Może ktoś chce poogłaszać? Mam więcej fotek...

Wróbelek

Karol większy

Starszy Misiek- tylko do przytulania!!!

Posted

Spanielek Walentynek, dla fanów rasy (chyba dziewczyny od spanieli nie wiedzą o nim...)

Kaukaz Przecinek- przybył do schroniska dosłownie - chudy jak przecinek. Młody, nie wykazuje agresji. Z ulicy (ale chyba wyrzucony z auta).

Posted

Suczka, która z pewnością minimum rok jest w Przytulisku, sympatyczna, choć według mnie trochę bojaźliwa.

Prześliczna, energiczna, przytulaśna panienka. Piszczy dopominając się o człowieka, taki psiak nakolankowy charakterem, choć średniej wielkości. Zauroczyła mnie pozytywną energią, która biła od niej z daleka. Byłaby świetną towarzyszką długich spacerów. :)

Posted

Piękny, dorodny, wielki psiak o "ciapciowatym" charakterku - przynajmniej takie sprawia wrażenie. Uwielbia głaskanie i chyba nie zdaje sobie sprawy ze swoich rozmiarów. Wydaje mi się, że może być mieszanką mastifa tybetańskiego albo berneńczyka :)

Posted

Wera - podeślij mi jakiś opis do tych psiaków wyżej.
Wakacje się zaczęły i co po chwile ktoś mnie prosi o ogłoszenia :roll:
Ja tego wszystkiego nie ogarniam, gdyby ktoś był taki miły i pomógł mi w ogłaszaniu chociaż tych "przytuliskowych" zwierzaków to byłabym bardzo wdzięczna.
Mam nadzieję, że już jutro wracam do ogłaszania "naszych" przytuliskowych zwierzaków, muszę tylko skończyć ogłaszanie 7-tygodniowego kociaka, który ma kilka dni na znalezienie domu, jego opiekunowie wyjeżdżają, kociak nie ma się gdzie podziać...

Posted

Kochany Hasio uszatek- był bardzo pogryziony przez kaukazy, nie ma połowy uszu. Bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem, żal na niego patrzeć jak nawołuje z boksu:( Młodziutki..

Mała suczynka z pogruchotaną miednicą (po wypadku) powoli dochodzi do siebie... Jest oazą łagodności, grzeczna, spokojna

Terek Terierek- terierkowaty, uwielbiający ludzi psiaczek. Ostatnio zaliczył niezły niewypał- został adoptowany przez nienormalną osobę (która oczywiście z pozoru była normalna:/ ) po czym został z hukiem oddany, bo okazał się nierasowym terierem :| i powodował uczulenie. Kobieta wygrażała się, że poda nas (lub psa?) do sądu :| Ręce opadają... a pies czeka..

[SIZE="4"][SIZE="3"]Wszystkie psiaki (kilka z bardzo wielu) czekają. Można zakładać im wątki oddzielne, szukać domów... mam więcej zdjęć, jakby co, służę informacjami..

Posted

Psiak, który chyba jest na stronie schroniska (Wodnik), ciągle z michą w pyszczku.

Pięknooki szałaput, mieszaniec husky(?), z pewnością potrzebuje sporo ruchu, lubi pieszczoty, ale takie chwilowe, bo ma 100 pomysłów na minutę i bardziej opłaca mu się przebiec wzdłuż i wszerz cały kojec, chwilka przy człowieku i znów rundka.