Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanie - czy nadal jest u pani Wandy ten spanielek, który przyjechał caly zakołtuniony??
Jeśli tak, to potrzebuję jak najwięcej informacji o nim - wiek, zachowanie w domu i co bardzo ważne do dzieci!!
Przy okazji adopcji jednego z wrocławskich spanieli, zgłosiło się do mnie z 7 osób, które chcą dać domek spanielkom. No dla "mojego" bidaka wybiorę jeden, a reszcie popodrzucam informacje o innych psiakach. Tylko w większości domów niestety są dzicie i psiaki muszą być do nich sprawdzone...

Posted

Spanielek, z tego co wiem nadal jest w schronisku. Ma ok. 2 lat, nie jest jeszcze wykastrowany. Toleruje inne pieski.. Co do zachowania więcej będzie musiała napisać Weronika. ;)

Odezwała się do nas Pani zainteresowana adopcją nowego Labradorka. Pani mieszka w Krakowie i nie ma możliwości przyjechania po pieska.. Czy ktoś ma jakiś pomysł? Musimy poszukać transportu..

Posted

[quote name='Martali']Spanielek, z tego co wiem nadal jest w schronisku. Ma ok. 2 lat, nie jest jeszcze wykastrowany. Toleruje inne pieski.

Odezwała się do nas Pani zainteresowana adopcją nowego Labradorka. Pani mieszka w Krakowie i nie ma możliwości przyjechania po pieska.. Czy ktoś ma jakiś pomysł? Musimy poszukać transportu..[/quote]

Pani Wanda mowiła wczoraj - ze zadzwonił ktoś do niej - kto zna właściciela nowego labradora - mają po niego przyjechać.

Spanielek - zaczyna ufać ludziom po mału, do Pani Wandy jest ok, ale do nowych osób - jeszcze nie bardzo - można go pogłaskać, ale po chwili on warczy

Posted

Byłam w sobote u Wandy o mam fotki spaniela wiec zaraz wkleję a co do zachowania to może Gosia podaj zainteresowanym telefon do Wandy i ona powie jak się sprawa ma

Posted

[quote name='Martali']Spanielek, z tego co wiem nadal jest w schronisku. Ma ok. 2 lat, nie jest jeszcze wykastrowany. Toleruje inne pieski.. Co do zachowania więcej będzie musiała napisać Weronika. ;)

Odezwała się do nas Pani zainteresowana adopcją nowego Labradorka. Pani mieszka w Krakowie i nie ma możliwości przyjechania po pieska.. Czy ktoś ma jakiś pomysł? Musimy poszukać transportu..[/quote]

Jak będzie coś wiadomo o Labladorku to wtedy bedziemy myślec o transporcie.Zobaczymy czy sie zgłosi właściciel

Posted

[quote name='Goś']Mam pytanie - czy nadal jest u pani Wandy ten spanielek, który przyjechał caly zakołtuniony??
Jeśli tak, to potrzebuję jak najwięcej informacji o nim - wiek, zachowanie w domu i co bardzo ważne do dzieci!!
[/quote]

Ten piesek w żadnym wypadku nie nadaje się do dzieci. W grę wchodziłby jedynie dom z doświadczeniem i wiedzą na temat psów z problemami.

Posted

[CENTER][SIZE=5][COLOR=Blue][B]********
Podaruj swój 1% psiakom z Przyborówka i z Ruśca !!!![/B][/COLOR][/SIZE]

[CENTER][SIZE=4][B]Pojawiła się taka możliwość...POMÓŻ..!
Więcej inf tutaj:[/B]
[/SIZE][/CENTER]
[SIZE=4] [URL="http://www.uwandy.schronisko.net/cnews2330.html"]Schronisko Dla Zwierząt[/URL]
[/SIZE][/CENTER]

Posted

[CENTER][SIZE=5][B]Wątek nowej, uroczej owczarki:[/B][/SIZE]
[B][SIZE=5][/SIZE][/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/kochana-owczarka-zostala-oddana-do-schroniska-bo-nie-szczeka-przyborowko-134578/#post12047730"][SIZE=4][B]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kochana-owczarka-zostala-oddana-do-schroniska-bo-nie-szczeka-przyborowko-134578/#post12047730[/B][/SIZE][/URL]

[SIZE=5][B]Prosimy o ogłoszenia!!!![/B][/SIZE][/CENTER]

Posted

czy moja druga paczka dotarla?
wyslalam ja grubo ponad miesiac i nie ma wiesci na ten temat! latwo sprawdzic, bo na nadawcy jest moja niebieska pieczatka...
fajnie by bylo przeczytac juz, ze doszla i wyrzucic papierek o nadaniu.

Posted

[quote name='irysek']czy moja druga paczka dotarla?
wyslalam ja grubo ponad miesiac i nie ma wiesci na ten temat! latwo sprawdzic, bo na nadawcy jest moja niebieska pieczatka...
fajnie by bylo przeczytac juz, ze doszla i wyrzucic papierek o nadaniu.[/quote]

Przekręce do Wandy i zapytam,Tydzien temu mówiła ,ze przyszła jakas paczka ale nie mogła odczytac od kogo

Posted

irysku, może zadzwoń do P.Wandy i zapytaj o tę paczkę? Bo tu nikt o niej nic nie wie jak widzę..

xxxx52 - Chodzi o elektrycznego sznaucerka? P.Wanda go tak nazwała, ze względu na nadmiar energii i nerwowość (nie mylić z agresją;) ). Jest po prostu wybitnie żywiołowym psiakiem.

Posted

mile wolontariuszki poszukuje suczki 40-45cm,kastrowana,o krotkim wlosie od 2-4 lat ,kochajaca ludzi ,zwierzeta, spokojna,nie bardzo szczekajaca z powodu kazdego dzwieku ,gdyz rodzina pragnaca pieska nigdy nie miala psiaka.Malzenstwo jest w wieku ca.40 lat mieszkaja w 2-rodzinnym domu,z malym ogrodkiem.Pani nie pracuje,piesek tylko 2x w tygodniu bylby 2 godziny sam w domu.Piesek musilalby byc zyczliwy do osob odwiezajacych przyszlych opiekunow.Piesek mialby zagwarantowana psia szkole.

Posted

[quote name='Weronia']xxxx52 - Chodzi o elektrycznego sznaucerka? P.Wanda go tak nazwała, ze względu na nadmiar energii i nerwowość (nie mylić z agresją;) ). Jest po prostu wybitnie żywiołowym psiakiem.[/quote]

ale to ten sam, o którym wcześniej na wątku dziewczyny pisały, że nieobliczalny i nerwowy i coś jeszcze, ale generalnie niepozytywnie? :shake: czekam na więcej fotek

Posted

wybaczcie, ale nie bede nigdzie dzwonic. inne paczki jakos dochodzily i nawet zdjecia byly ich z pania wanda, a czy ta ode mnie doszla nikt nie wie. trudno. zlota w niej nie bylo. wazne, ze chociaz wiem, ze ta do rusca doszla.

Posted

[quote name='malawaszka']ale to ten sam, o którym wcześniej na wątku dziewczyny pisały, że nieobliczalny i nerwowy i coś jeszcze, ale generalnie niepozytywnie? :shake: czekam na więcej fotek[/quote]

Możliwe, że to ten sam. Nie powiedziałabym, że jest nieobliczalny. Krzywdy nie zrobi, ale jest rzeczywiście nerwowy. Straszny szczekacz, ale śmieszny :)
Postaram się zrobić więcej zdjęć :)

Posted

[quote name='irysek']wybaczcie, ale nie bede nigdzie dzwonic. inne paczki jakos dochodzily i nawet zdjecia byly ich z pania wanda, a czy ta ode mnie doszla nikt nie wie. trudno. zlota w niej nie bylo. wazne, ze chociaz wiem, ze ta do rusca doszla.[/quote]

Nie chcesz się dowiedzieć, Twoja sprawa. Jesli ktokolwiek odbierałby paczkę, to tą osobą byłaby P.Wanda i to do niej należy kierować tego typu pytania.
Ja nie byłam przy tym, jak paczka od Ciebie doszła, wybacz. Nie robiłam też żadnych zdjęć z innymi paczkami...:roll: W Przyborówku raczej nie ma czasu na takie rzeczy.

Posted

nieee, to ja pisałam dawno temu jak Rusiec powstawał i wójt się nie chciał zgodzic,to juz nieaktualne.Była komisja z wydziału weterynarii i kazała zrobic rzeczy aby wszystko było tak jak trzeba i wtedy będzie zgoda.Prace posuwają się do przodu:)