Goś Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Mam pytanie - czy nadal jest u pani Wandy ten spanielek, który przyjechał caly zakołtuniony?? Jeśli tak, to potrzebuję jak najwięcej informacji o nim - wiek, zachowanie w domu i co bardzo ważne do dzieci!! Przy okazji adopcji jednego z wrocławskich spanieli, zgłosiło się do mnie z 7 osób, które chcą dać domek spanielkom. No dla "mojego" bidaka wybiorę jeden, a reszcie popodrzucam informacje o innych psiakach. Tylko w większości domów niestety są dzicie i psiaki muszą być do nich sprawdzone... Quote
Martali Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Spanielek, z tego co wiem nadal jest w schronisku. Ma ok. 2 lat, nie jest jeszcze wykastrowany. Toleruje inne pieski.. Co do zachowania więcej będzie musiała napisać Weronika. ;) Odezwała się do nas Pani zainteresowana adopcją nowego Labradorka. Pani mieszka w Krakowie i nie ma możliwości przyjechania po pieska.. Czy ktoś ma jakiś pomysł? Musimy poszukać transportu.. Quote
kasimaga Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [quote name='Martali']Spanielek, z tego co wiem nadal jest w schronisku. Ma ok. 2 lat, nie jest jeszcze wykastrowany. Toleruje inne pieski. Odezwała się do nas Pani zainteresowana adopcją nowego Labradorka. Pani mieszka w Krakowie i nie ma możliwości przyjechania po pieska.. Czy ktoś ma jakiś pomysł? Musimy poszukać transportu..[/quote] Pani Wanda mowiła wczoraj - ze zadzwonił ktoś do niej - kto zna właściciela nowego labradora - mają po niego przyjechać. Spanielek - zaczyna ufać ludziom po mału, do Pani Wandy jest ok, ale do nowych osób - jeszcze nie bardzo - można go pogłaskać, ale po chwili on warczy Quote
Magdina Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Byłam w sobote u Wandy o mam fotki spaniela wiec zaraz wkleję a co do zachowania to może Gosia podaj zainteresowanym telefon do Wandy i ona powie jak się sprawa ma Quote
Magdina Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [quote name='Martali']Spanielek, z tego co wiem nadal jest w schronisku. Ma ok. 2 lat, nie jest jeszcze wykastrowany. Toleruje inne pieski.. Co do zachowania więcej będzie musiała napisać Weronika. ;) Odezwała się do nas Pani zainteresowana adopcją nowego Labradorka. Pani mieszka w Krakowie i nie ma możliwości przyjechania po pieska.. Czy ktoś ma jakiś pomysł? Musimy poszukać transportu..[/quote] Jak będzie coś wiadomo o Labladorku to wtedy bedziemy myślec o transporcie.Zobaczymy czy sie zgłosi właściciel Quote
Weronia Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 [quote name='Goś']Mam pytanie - czy nadal jest u pani Wandy ten spanielek, który przyjechał caly zakołtuniony?? Jeśli tak, to potrzebuję jak najwięcej informacji o nim - wiek, zachowanie w domu i co bardzo ważne do dzieci!! [/quote] Ten piesek w żadnym wypadku nie nadaje się do dzieci. W grę wchodziłby jedynie dom z doświadczeniem i wiedzą na temat psów z problemami. Quote
Weronia Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 [CENTER][SIZE=5][COLOR=Blue][B]******** Podaruj swój 1% psiakom z Przyborówka i z Ruśca !!!![/B][/COLOR][/SIZE] [CENTER][SIZE=4][B]Pojawiła się taka możliwość...POMÓŻ..! Więcej inf tutaj:[/B] [/SIZE][/CENTER] [SIZE=4] [URL="http://www.uwandy.schronisko.net/cnews2330.html"]Schronisko Dla Zwierząt[/URL] [/SIZE][/CENTER] Quote
Martali Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [CENTER][SIZE=5][B]Wątek nowej, uroczej owczarki:[/B][/SIZE] [B][SIZE=5][/SIZE][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/kochana-owczarka-zostala-oddana-do-schroniska-bo-nie-szczeka-przyborowko-134578/#post12047730"][SIZE=4][B]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kochana-owczarka-zostala-oddana-do-schroniska-bo-nie-szczeka-przyborowko-134578/#post12047730[/B][/SIZE][/URL] [SIZE=5][B]Prosimy o ogłoszenia!!!![/B][/SIZE][/CENTER] Quote
irysek Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 czy moja druga paczka dotarla? wyslalam ja grubo ponad miesiac i nie ma wiesci na ten temat! latwo sprawdzic, bo na nadawcy jest moja niebieska pieczatka... fajnie by bylo przeczytac juz, ze doszla i wyrzucic papierek o nadaniu. Quote
Magdina Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='irysek']czy moja druga paczka dotarla? wyslalam ja grubo ponad miesiac i nie ma wiesci na ten temat! latwo sprawdzic, bo na nadawcy jest moja niebieska pieczatka... fajnie by bylo przeczytac juz, ze doszla i wyrzucic papierek o nadaniu.[/quote] Przekręce do Wandy i zapytam,Tydzien temu mówiła ,ze przyszła jakas paczka ale nie mogła odczytac od kogo Quote
irysek Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 na mojej jest pieczatka wiec latwo odczytac od kogo. Quote
xxxx52 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 zastanawiam sie co znaczy slowo "elektryczny pies":hmmmm: moze otrzymam informacje za ktora serdecznie dziekuje:lol: Quote
Weronia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 irysku, może zadzwoń do P.Wandy i zapytaj o tę paczkę? Bo tu nikt o niej nic nie wie jak widzę.. xxxx52 - Chodzi o elektrycznego sznaucerka? P.Wanda go tak nazwała, ze względu na nadmiar energii i nerwowość (nie mylić z agresją;) ). Jest po prostu wybitnie żywiołowym psiakiem. Quote
Charly Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 kochani pomózcie na Krakvecie- bo przegrywamy:-( sorry Quote
xxxx52 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 mile wolontariuszki poszukuje suczki 40-45cm,kastrowana,o krotkim wlosie od 2-4 lat ,kochajaca ludzi ,zwierzeta, spokojna,nie bardzo szczekajaca z powodu kazdego dzwieku ,gdyz rodzina pragnaca pieska nigdy nie miala psiaka.Malzenstwo jest w wieku ca.40 lat mieszkaja w 2-rodzinnym domu,z malym ogrodkiem.Pani nie pracuje,piesek tylko 2x w tygodniu bylby 2 godziny sam w domu.Piesek musilalby byc zyczliwy do osob odwiezajacych przyszlych opiekunow.Piesek mialby zagwarantowana psia szkole. Quote
malawaszka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Weronia']xxxx52 - Chodzi o elektrycznego sznaucerka? P.Wanda go tak nazwała, ze względu na nadmiar energii i nerwowość (nie mylić z agresją;) ). Jest po prostu wybitnie żywiołowym psiakiem.[/quote] ale to ten sam, o którym wcześniej na wątku dziewczyny pisały, że nieobliczalny i nerwowy i coś jeszcze, ale generalnie niepozytywnie? :shake: czekam na więcej fotek Quote
irysek Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 wybaczcie, ale nie bede nigdzie dzwonic. inne paczki jakos dochodzily i nawet zdjecia byly ich z pania wanda, a czy ta ode mnie doszla nikt nie wie. trudno. zlota w niej nie bylo. wazne, ze chociaz wiem, ze ta do rusca doszla. Quote
Weronia Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='malawaszka']ale to ten sam, o którym wcześniej na wątku dziewczyny pisały, że nieobliczalny i nerwowy i coś jeszcze, ale generalnie niepozytywnie? :shake: czekam na więcej fotek[/quote] Możliwe, że to ten sam. Nie powiedziałabym, że jest nieobliczalny. Krzywdy nie zrobi, ale jest rzeczywiście nerwowy. Straszny szczekacz, ale śmieszny :) Postaram się zrobić więcej zdjęć :) Quote
Weronia Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='irysek']wybaczcie, ale nie bede nigdzie dzwonic. inne paczki jakos dochodzily i nawet zdjecia byly ich z pania wanda, a czy ta ode mnie doszla nikt nie wie. trudno. zlota w niej nie bylo. wazne, ze chociaz wiem, ze ta do rusca doszla.[/quote] Nie chcesz się dowiedzieć, Twoja sprawa. Jesli ktokolwiek odbierałby paczkę, to tą osobą byłaby P.Wanda i to do niej należy kierować tego typu pytania. Ja nie byłam przy tym, jak paczka od Ciebie doszła, wybacz. Nie robiłam też żadnych zdjęć z innymi paczkami...:roll: W Przyborówku raczej nie ma czasu na takie rzeczy. Quote
xxxx52 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Schronisko w Ruscu ma byc zlikwidowane:crazyeye:,a to z jakiego powodu?:angryy: Quote
Magdina Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 a kto mówi ,że ma byc likwidowane?pierwsze słysze Quote
xxxx52 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Prosze przeczytac wzor listu do wojta z Wapna .Umieszczony jest na pierwszej stronie. Quote
Magdina Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 nieee, to ja pisałam dawno temu jak Rusiec powstawał i wójt się nie chciał zgodzic,to juz nieaktualne.Była komisja z wydziału weterynarii i kazała zrobic rzeczy aby wszystko było tak jak trzeba i wtedy będzie zgoda.Prace posuwają się do przodu:) Quote
Recommended Posts