kasia14 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ADEPT - Przebywa w DT w WARSZAWIE I PILNIE SZUKA DOMU! INFORMACJE Z DT -KILK Adept jest grzecznym i spokojnym psem. Jest towarzyski, lubi ludzi i bardzo za nimi tęskni. Ma ok. 4 lat. Dobrze radzi sobie na smyczy. Bumerang - od 5 lat w schronisku! Bumerang trafił do schroniska w wieku 2 lat. Jest bardzo podobny do sznaucera. Gdy przywieziono go do schroniska był młody, w typie rasy, powinien bardzo szybko trafić do nowego domu. Jednak Bumerang nie ma szczęścia w życiu. W schronisku jest od ponad 5 lat. Bumerang był kilka razy adoptowany, jednak zawsze uciekał z nowego domu i sam wracał do schroniska. Nigdy nie trafił na ludzi, którzy okazali by mu miłość i cierpliwość. Bumerang za swój dom, uważa schronisko. Jednak ono nie może być jego domem! Nie ma tu miłości, spacerów, dobrych posiłków, nie ma nic... Czy możesz pokazać Bumerangowi, co to PRAWDZIWY dom? Bumerang ma 7 lat. Jest towarzyski i sympatyczny. Lubi kontakt z człowiekiem. Bumerang jest wykastrowany i zaszczepiony. Zgadza się z innymi psami. Nie potrafi chodzić na smyczy. Najchętniej zamieszkał by w domu z ogrodem i wysokim płotem, którego nie da rady przeskoczyć;) Kontakt w sprawie adopcji tel. 793-046-770 [email protected] cd. post 5 i 6 [SIZE=2] Quote
bagira@sara Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Adept ma allegro :lol: wystawiony przeze mnie Quote
kasia14 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [SIZE=5] Sznaucerek staruszek pojechał do Niemiec! DIno - pojechał do Niemiec Frotka - pojechała do Niemiec Quote
kasia14 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 OGŁOSZENIA : Adept Wyszukiwanie Polska Strefa - Ogłoszenia, darmowe ogłoszenia internetowe Ogłoszenia - - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki Adept- przepiękny sznaucer szuka domu! / Psy > Sznaucery - Pabianice Ogłoszenie nie zostało znalezione - otoPies.pl - psy, ogłoszenia Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Strona przedmiotu - Aukcje internetowe Allegro Giełda zwierząt - Merlin - czarodziejski pies - trafił do schronisk Bumerang Polska Strefa - Ogłoszenia, darmowe ogłoszenia internetowe Bumerang sznaucer, nie wie co to prawdziwy dom! Ogłoszenia - - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki eOferty.com.pl Ogłoszenie nie zostało znalezione - otoPies.pl - psy, ogłoszenia Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Strona przedmiotu - Aukcje internetowe Allegro Giełda zwierząt - Merlin - czarodziejski pies - trafił do schronisk Prosimy o pomoc w ogłoszeniach! Dane kontakotowe : tel 793046770 po godz. 17 [email protected] Quote
ada_1994 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 kasia14 napisał(a):dzięki:loveu: jak będe miała miejsce to wylądują u mnie w podpisie;) nie ma za co;) podnoszę... Quote
kasia14 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 czy mógł by ktoś zrobić allegro dla Bumeranga? ja chwilowo już mam limit wyczerpany...:roll: mogę wkleić tekst i fotki...;) Quote
bagira@sara Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Kasiu wklej tekst zezdjęciami wezme go ;) Quote
kasia14 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Dziękuje bardzo:loveu: Bumerang to pies wyjątkowy. Nie tylko dlatego, że prawie całe swoje życie spędził w schronisku, ale także dlatego, że jest psem niezwykle mądrym i oddanym. Bumerang ma ok 7 lat, w schronisku przebywa od marca 2003 roku... Jest bardzo sympatycznym psem-mieszańcem sznaucera lub wyżła. Bumerang mimo tego, że nie trafił nigdy na odpowiedzialnych ludzi, wciąż jest ufny i prosi o zainteresowanie. Bumerang był 2 razy adoptowany. Nie było mu jednak dobrze w nowych domach, ludzie nie traktowali go odpowiednio. Bumerang za każdym razem uciekał więc i sam wracał do schroniska. Dlatego jest psem wyjątkowym i niezwykłym. Nie chciał być w nowym domu przypięty do łańcucha przy budzie... dlatego wracał do schroniska. Uznawał, że tu jest jego dom. Bumerang nigdy nie zaznał domowego ciepła ani nie miał kochającego właściciela. Schronisko, zamknięcie w boksie 1,5x1,5 m uważa za swój dom... bo nie zna innego. Proszę, otwórz serce przed Bumerangiem, to jest kochany, wspaniały i łagodny pies. Czy nie zasłużył na to, aby wreszcie mieć swój prawdziwy DOM ... ? Bumerang jest łagodny, zgadza się z innymi psami, panicznie boi się strzałów (co rok w sylwestra przeżywa prawdziwą traumę....). Jest wykastrowany i zaszczepiony. Bumerang od lat nie czuł trawy pod łapkami, nie był na żadnym spacerze… Czy Bumerang kolejny rok spędzi samotnie w klatce.....? Quote
aneta_zyleta Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 podnosze!!! A psiaki zaraz ląduja w moim podpisie Quote
ada_1994 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 aneta_zyleta napisał(a):podnosze!!! A psiaki zaraz ląduja w moim podpisie chyba jednak się nie zmieszczą;) Quote
modliszka84 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 piękny bannerek Bumerang nadaje sie raczej do domu z ogrodem i bardzo wysokim płotem. Raczej niezbyt dobrze chodzi na smyczy. Za to Adept sobie radzi ładnie. Potem poszukam zdjęcia Bumeranga. Quote
modliszka84 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 trzeba podac watek do malawaszki - ona sie zajmuje sznaucerami Quote
kasia14 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 oki dopisze zaraz w pierwszym poście ;) Czy mam napisać do malawaszki czy modliszko już napisałaś? :) Quote
modliszka84 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 nie pisałam, dopiero co wróciłam do domu Quote
malawaszka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 obydwa chłopaki juz dawno są na mojej stronie :placz: ale coś takie psiaki nie budzą zainteresowania... tym bardziej, ze Bumerang to niełatwy piechol... ehhhh serce się kraja... zapiszę sobie nowe zdjęcia bo tych Adepta nie mam i zamienię Quote
kasia14 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 dziękuje;) mam nadzieję, że wkoncu im sie uda:roll: Quote
modliszka84 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 zdjęcia Bumeranga które znalazłam na kompie, niestety mało ciekawe Quote
malawaszka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ja je wszystkkie już dawno mam :eviltong: nowe by sięprzydały :lol: Quote
modliszka84 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 no popróbujemy go wyprowadzić jak będzie ciepło... a ze złych wieści, to trafił do schronu nowy sznaucerowaty pies w wieku 5 lat. Oddany przez właścicielke, która z powodu choroby nie radziła sobie z nim. Pies jest bardzo grzeczny w domu, nie niszczy, jest czysty, ale ma ogromny temperament, potrzebuje dużo ruchu, spacerów itp - a tego ponad 60-letnia babka nie była w stanie mu zapewnic. Psiak zdezorientowany troche... potem zrzuce zdjęcia. Quote
Recommended Posts