maciaszek Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Żadnych... Ale to może dobrze, bo to chyba świadczy o tym, że nie dzieje się źle. Quote
maciaszek Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Dostałam dziś takiego maila od pierwszej właścicielki Remika: "[FONT=PrimaSans BT,Verdana,sans-serif]Witam,dzwoniłam dzisiaj do czeladzi, Remik zostaje u nowych właścicieli, uspokoił sie, ma się dobrze. mozna wycofać ogłoszenia. dziekuje i pozdrawiam :)" Chyba możemy się cieszyć! :) :) :) [/FONT] Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='maciaszek']Dostałam dziś takiego maila od pierwszej właścicielki Remika: "[FONT=PrimaSans BT,Verdana,sans-serif]Witam,dzwoniłam dzisiaj do czeladzi, Remik zostaje u nowych właścicieli, uspokoił sie, ma się dobrze. mozna wycofać ogłoszenia. dziekuje i pozdrawiam :)" Chyba możemy się cieszyć! :) :) :) [/FONT] O kurcze jak fajnie, jasne że można, nawet trzeba się cieszyć Quote
gossia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Super wiadomość trzeba się cieszyć i balangować!!! Quote
Isadora7 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Zmieńcie tytuł bo weszłam z duszą na ramieniu :diabloti: Quote
maciaszek Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Isadora7 napisał(a):Zmieńcie tytuł bo weszłam z duszą na ramieniu :diabloti:O matko... przepraszam... już zmieniam :oops:. Quote
Recommended Posts