Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny czy wplacac kase na konto z 1 postu?? Bo są ludki ktore nie musza koniecznie na jakies konto fundacyjne...
Jakies konto trzeba podawac.. Bo jak teraz wszyscy beda wpalcac na Fundacje to potem moze byc problem z obrotem tych faktur i tak dalej..

Nie wiem, ale trzeba cos postanowic jak mamy zbierac kaskę!!

Posted

Na konto, które podałam w pierwszym poście można bez problemu wpłacać pieniążki na leczenie Tili.

P.Michalski to wspaniały człowiek i weterynarz.. Bardzo się cieszę, że wybrałyśmy właśnie tą klinikę.

Zaraz powstawiam zdjęcia Tili z lecznicy.

Posted

słuchajcie ja zapomniałam cholerka konto wziąć od weta ale dzwoniłam już w tej sprawie i on mówi, że nie ma problemu i można wpłacać na lecznicę i jutro mi wszystko poda...jutro będzie konto lecznicy!

Posted

gdyby był problem z DT to dajcie znać. z Bydgoszczy do Opola jest kawał drogi, nie wiem czy taka podróż nie będzie obciążeniem dla małej i też nic nie obiecuję na 100%, ale w razie czego odezwijcie się do mnie na maila najlepiej [email][email protected][/email]

Posted

[quote name='Madziek']gdyby był problem z DT to dajcie znać. z Bydgoszczy do Opola jest kawał drogi, nie wiem czy taka podróż nie będzie obciążeniem dla małej i też nic nie obiecuję na 100%, ale w razie czego odezwijcie się do mnie na maila najlepiej [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote]
madziek kochana my tu chyba mamy sentyment;)...ja do Twoich psiurów Ty do moich;) prosze Cię zrób co się da...odległość problemu nie stanowi, za kilka dni jadę daleko z pieskiem do rzeszowa..do opola jak trzeba będzie to też dojadę:cool3:

Posted

Tak, ta jedna operacja i po ok 4 tygodniach może już będzie chodziła o własnych siłach:multi: Sunia i tak cały czas leży, czasami zmienia tylko bok, na którym leży.

Posted

[quote name='Angel_']Dziewczyny czy wiecie mowil wet ile po operacji musi polezec, czy cos? I czy ta jedna operacja wystarczy??[/quote]
wszystkiego się jutro dowiemy, wet powiedział, że ta 1 operacja wystarczy a raczej 2, bo powiedziano, że praktycznie to będą 2 operacje w jednym

Guest ursa81
Posted

bannerek

[IMG]http://images33.fotosik.pl/184/4d8fcf436b97dfc6.gif[/IMG]

Posted

[quote name='martik b']madziek kochana my tu chyba mamy sentyment;)...ja do Twoich psiurów Ty do moich;) prosze Cię zrób co się da...odległość problemu nie stanowi, za kilka dni jadę daleko z pieskiem do rzeszowa..do opola jak trzeba będzie to też dojadę:cool3:[/QUOTE]

to samo martik pomyślałam ;-) mam jeszcze małego szczyla na tymczasie, ale myślę, że szybko znajdę dla niej dom.
Angel pisała wyżej że coś też w Warszawie jest.

Posted

Ursa idealny super dzieki! :multi:

A ja musze sie zabrac za oprogramowanie tego kompa bo zwariuję :mad:

Jutro albo wczesniej bede wiedziec co z tym domkiem!

Posted

[quote name='ursa81']bannerek

[IMG]http://images33.fotosik.pl/184/4d8fcf436b97dfc6.gif[/IMG][/quote]
dziękujemy :loveu:ja teraz tylko muszę to gdzieś upchnąć w podpisie:roll:

Posted

nie przeczytalam calego watku ale az mi krew zabuzowala:angryy::angryy:jakie konsekwencje poniesie wlasciciel?
czy DT w koncu bedzie w Wawie?