Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja tez nie lubie jajecznicy :roll:
ale karkowe z grilla bym zjadla :diabloti:
to kto robi grilla? odrazu sprawdze jak mi pociagi jezdza ;)

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fenris']Ja robiam :p Na Gdynie raczej często jeżdżą hehe
A Żaba ucieszy na każdego kompana zabaw :diabloti:[/quote]

ooooo to ja mam bliziutko na dodatek :diabloti:
no by sie psy wylataly :razz:

Posted

My robimy grillllllla:diabloti:
beda steki i boczus i kielbaska:loveu:moze nawet jaka salatke machne:hmmmm:....sie nam nudzilo i skrzyklismy paru sasiadow...chodzta ludzie dla kazdego starczy....:p

Posted

[quote name='gops']ja tez nie lubie jajecznicy :roll:
ale karkowe z grilla bym zjadla :diabloti:
to kto robi grilla? odrazu sprawdze jak mi pociagi jezdza ;)[/quote]
Wezmę Cia ze sobą:diabloti:
[quote name='Fenris']Ja robiam :p Na Gdynie raczej często jeżdżą hehe
A Żaba ucieszy na każdego kompana zabaw :diabloti:[/quote]
hmmm......Gonzik właśnie śpi zbierając siły na ten wypad:diabloti:

[quote name='gops']ooooo to ja mam bliziutko na dodatek :diabloti:
no by sie psy wylataly :razz:[/quote]
Nietkórym to dobrze :obrazic:

[quote name='agbar']My robimy grillllllla:diabloti:
beda steki i boczus i kielbaska:loveu:moze nawet jaka salatke machne:hmmmm:....sie nam nudzilo i skrzyklismy paru sasiadow...chodzta ludzie dla kazdego starczy....:p[/quote]

[quote name='agbar']z glodu sie jakac zaczelam buhahhahahaha[/quote]
Jadę, do Was, jade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='gops']to ja z toba prezcie pojade :razz:
bez Ciebie ani rusz :diabloti:[/quote]
Ja nie ropatrywałam żadnej innej opcji:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:diabloti:...jestem GŁODNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ja też!!!!!!!!!!!:diabloti:
Ale ja mam snaki, które właśnie mam zamiar zjeść:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Ja też!!!!!!!!!!!:diabloti:
Ale ja mam snaki, które właśnie mam zamiar zjeść:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]poczęstuj :roll::oops:....

poczytałam że uciokłaś z blogaska Naszej Klocusiowej :roll:...nie bojaj ...bo nie ma kogo :loveu::loveu:to dobre i koffane ludzieńki są ;) ja Alicja Ci to mówie [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]poczęstuj :roll::oops:....[/B][/COLOR][/FONT]

Cisnę przez łącza do CIa:diabloti:

[B][FONT=Arial][COLOR=red]poczytałam że uciokłaś z blogaska Naszej Klocusiowej :roll:...nie bojaj ...bo nie ma kogo :loveu::loveu:to dobre i koffane ludzieńki są ;) ja Alicja Ci to mówie [/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ja uciekłam????????niee..ja tylko tak sobie pogadać poszłam ;) Ja lubiam punki :diabloti: Ale i tak się wcale nie przestraszyli, że uciekłam:placz:
A u Ciebie 4 posty napisałam i durne dogo je przestawiło :cry:

Posted

[quote name='Selket']Mówisz o mrówie23? Jak patrzyłam na stawki to ludziki biorą 40-50 zł, a ja 35 zł, chociaż fordek żre Pb95 ;) I wiem, ze mrówa się obraziła na dogo, za co jej się wcale nie dziwię, bo ją niefajnie potraktowali. Ooo..Ciebie też olali?To też miałaś fajnie. Ja to się od razu zniechęcam. I tak to mój ostatni transport, bo TZ wyjeżdża na 6 tygodni, a potem ma praktyki 4 tyg. a potem nie wiem czy jeszcze będę siedzieć na dogo, więc problem się sam załatwi... Jak się tutaj rejstrowałam to miałam wielki entuzjazm do pomocy, im dłuzej patrzę tym mi bardziej opada:shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]6 stron nadrabiałam :mad::mad:

po pierwsze selketowa masz u mnie wykład
po2. gratulki piątek i szóstki
po3 nie tak powinno być na forum dogo... gdzie wszyscy wspólnie powinni walczyć w słusznej sprawie- ja też im dłużej tu siedze tym bardziej mam dość.... a z transportem sie nie pchaj- nie to nie- niech szukają taniej... sraj to- nie wchodź w dupe- może ktoś im maluszkiem zawiezie- to wyjdzie taniej ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Ja uciekłam????????niee..ja tylko tak sobie pogadać poszłam ;) Ja lubiam punki :diabloti: Ale i tak się wcale nie przestraszyli, że uciekłam:placz:
A u Ciebie 4 posty napisałam i durne dogo je przestawiło :cry:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]właśnie je znalazłam :diabloti:.....dziś sie na Administracji znów przekomarzałam z Moderatorami w temacie o wyższosci dogo nad innymi komunikatorami :diabloti:....a w doope niech mnie cmokną bo już mam dość tej władzy ...poza tym ja dziś strajkowałam :p byłam duchem z nauczycielską bracią

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]6 stron nadrabiałam :mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT]
Więcej nie będę:oops:
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]po pierwsze selketowa masz u mnie wykład[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial][COLOR=black]Za co mam wykład?:oops::oops::oops:[/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]po2. gratulki piątek i szóstki[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial][COLOR=#0000ff][COLOR=black]Dziękuję[/COLOR][B]:oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]po3 nie tak powinno być na forum dogo... gdzie wszyscy wspólnie powinni walczyć w słusznej sprawie- ja też im dłużej tu siedze tym bardziej mam dość.... a z transportem sie nie pchaj- nie to nie- niech szukają taniej... sraj to- nie wchodź w dupe- może ktoś im maluszkiem zawiezie- to wyjdzie taniej ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Zgadzam się z Tobą:multi: Narazie to im piesek uciekł, więc nie mają transportu, bo nie mają co wieźć. A i dostałam PW, też mnie posadziło w zwiążku z tym transportem, ze oni mi grzecznie podziękowali a ja tak na innym wątku napisałam. Może niech idą piechotką, dłużej ale jak tanio:diabloti:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]właśnie je znalazłam :diabloti:.....dziś sie na Administracji znów przekomarzałam z Moderatorami w temacie o wyższosci dogo nad innymi komunikatorami :diabloti:....a w doope niech mnie cmokną bo już mam dość tej władzy ...poza tym ja dziś strajkowałam :p byłam duchem z nauczycielską bracią [/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]
I przyprowadziłaś do mnie? Kochana ti ti ti :loveu: Idę sobie poczytać o tej wyższości ;) JA tyż mam dość wszelkej władzy wszelkiego typu i maści:angryy: Ale Twoja duchowaśc nie uciekła?

Posted

[quote name='Selket']Zgadzam się z Tobą:multi: Narazie to im piesek uciekł, więc nie mają transportu, bo nie mają co wieźć. A i dostałam PW, też mnie posadziło w zwiążku z tym transportem, ze oni mi grzecznie podziękowali a ja tak na innym wątku napisałam. Może niech idą piechotką, dłużej ale jak tanio:diabloti:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]abo tu som szpiegi wszędzie :diabloti:....macki osmiornicy :diabloti:....donosicielstwo :diabloti:takich co czytają a nie ujawniają się jest w kij i trochę :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

I przyprowadziłaś do mnie? Kochana ti ti ti :loveu: Idę sobie poczytać o tej wyższości ;) JA tyż mam dość wszelkej władzy wszelkiego typu i maści:angryy: Ale Twoja duchowaśc nie uciekła?[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no so ty duch mój pozostał :evil_lol::evil_lol:....i nie odpuści nawet po śmierci :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no so ty duch mój pozostał :evil_lol::evil_lol:....i nie odpuści nawet po śmierci :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Wiesz, że masz rację...Gdzie się czegoś nie napiszę to już zaraz wiedzą co i jak:angryy:

Oo.....to będziesz niegrzeczne dzieci straszyła:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:multi::multi:tak tak .....dzieci neostrady :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ja mam neostradę w domciu....Mam się Ciebie bać??:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Wiesz, że masz rację...Gdzie się czegoś nie napiszę to już zaraz wiedzą co i jak:angryy:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo tak jak o kolczatkach np :p[/B][/COLOR][/FONT]

Oo.....to będziesz niegrzeczne dzieci straszyła:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:multi::multi:tak tak .....dzieci neostrady :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Dobranoc Wszystkim :sleep2: :loveu:
I jutro będę, o ile będę około 22 na dogo, więc nie płaczcie, że mnie Niunio zjadł :evil_lol:
Słodkich snów :sleep2:

Posted

[quote name='Selket']Dobranoc Wszystkim :sleep2: :loveu:
I jutro będę, o ile będę około 22 na dogo, więc nie płaczcie, że mnie Niunio zjadł :evil_lol:
Słodkich snów :sleep2:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak długo będziesz śpiochać :razz::razz:

DOGOBRANOC [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-161.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]"Łubu dubu, łubu dubu......" To byłam ja Japkowa:grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: a poza tym wszyscy zdrowi :grins:[/B][/COLOR][/FONT]