jonQuilla Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dobranoc podglądaczu :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dobranoc podglądaczu :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] branoc podglądana:diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Selket']Oo...Ale cały czas jestem i mi się światełko zielone pali ;) Bo czytałam cały atke ze zrozumieniem i się utwierdziłam w przekonaniu, że jedna taka fundacja na A... mi wcale, a wcale nie podoba.... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111470[/URL] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] wąteczek czytałam .... czy to TA fundacja :razz::razz:....z głosowania ??[/B][/COLOR][/FONT] A i też czytałam wątek pewnego bazarku i też się zastanawiałam jak się ustosunkować do jego założycielki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111505[/URL] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]powiem szczerze że szukałabym kogoś kto tam jest na miejscu by sprawdzić fakty , taki przypadek był w Bielsku Białej i jaksie potem okazało bardzo ktoś starający się być wiarygodnym , nie pojawił się na spotkanku i taki pies nie zaistniał w lecznicy :shake:[/B][/COLOR][/FONT] A poza tym to jeszczy byłam w mieście i na małym spacerku nad Wisłą z NIuniem. Teraz jeszcze próbuję gdzieś Odiego wcisnąć, i znalazłam wątek o transporcie do Jastrzębia Zdroju, i miałam się uczyć,a le jak zwykle nie wyszło,zresztą po co, skoro nauka jest nieważne tylko ćwierkanie prowadzacemu i oglónie czuję się zniechęcona do całokształtu mego żywota... :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:przyjedziesz na Ślask :multi:do Jebia ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Idę do Cię ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]widziałam że byłaś ;) Dobereczek :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Selket']Oo...Ale cały czas jestem i mi się światełko zielone pali ;) Bo czytałam cały atke ze zrozumieniem i się utwierdziłam w przekonaniu, że jedna taka fundacja na A... mi wcale, a wcale nie podoba.... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111470[/URL] A i też czytałam wątek pewnego bazarku i też się zastanawiałam jak się ustosunkować do jego założycielki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111505[/URL] A poza tym to jeszczy byłam w mieście i na małym spacerku nad Wisłą z NIuniem. Teraz jeszcze próbuję gdzieś Odiego wcisnąć, i znalazłam wątek o transporcie do Jastrzębia Zdroju, i miałam się uczyć,a le jak zwykle nie wyszło,zresztą po co, skoro nauka jest nieważne tylko ćwierkanie prowadzacemu i oglónie czuję się zniechęcona do całokształtu mego żywota... Idę do Cię ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]eee czemu ja wczoraj nie doczytałam :roll: poka jaki pies przyjedzie do Jastrzębia??? z Tobą??? :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dobranoc było więc czas na dzień dobry ;) :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Jagoda1 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Witaj, u nas pochmurno, ale jest ciepło, niebo przeciera się... Quote
Selket Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]widziałam że byłaś ;)[/B][/COLOR][/FONT] Fajnie, że widziałaś ;) Zanczy, nie jestem taka malutka, że mnie nie widać:diabloti: [B][FONT=Arial][COLOR=red]Dobereczek :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Cześć:multi: A, ta fundacja nie jest chyba z głosowania, nie wiem. Generalnie to mi chodziło o ARKĘ.....A bazarek wsadzili na czarne kwiatki...I jest nowy regulamin zabraniający wystawiania bazarków na swoje psy:shake::shake: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]eee czemu ja wczoraj nie doczytałam :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Nie wiem :niewiem: Boś gapa zapewne:diabloti: [B][FONT=Arial][COLOR=blue]poka jaki pies przyjedzie do Jastrzębia??? z Tobą??? :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ALe ja powiedziałam, że znalazłam tylko. A poza tym już piesek pojechał..do Wawy:diabloti: Ale zamotany wąteczek byłz tym wyjazdem. Nie martw się kofana, poszukam innego transportu na Ślunsk:diabloti: [quote name='Asia&gordonisko']Witanchy :loveu::loveu:[/quote] Cześć:multi::multi: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dobranoc było więc czas na dzień dobry ;) :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dzień dobry kochana;) [quote name='Cimi']Heloł Selket :)[/quote] Cześć:multi: [quote name='Jagoda*']Witaj, u nas pochmurno, ale jest ciepło, niebo przeciera się...[/quote] Hejka:multi: U nas jest lodowate zimno i chmurki:placz: Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaa to ja TEJ na A.R.K.A to już dawno nie lubiam :diabloti:......szczególnie teraz naraziła się mi na wątku Fobosa :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]aaaa to ja TEJ na A.R.K.A to już dawno nie lubiam :diabloti:......szczególnie teraz naraziła się mi na wątku Fobosa :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A tego nie czytałam... Mnie dobiła na wątku o Zamojskich schronie, tym o 49 szkieletach, jednym postem w wątku skopanego boksia i ogólnie, gdzie się na nią nie natknę tam:shake::shake::mad::mad: Idę poszukac tego wąteczku to sobie troszki krwi napsuję ;) Quote
Fenris Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Tiaaa mi też jakoś ta osoba do gustu nie przypadła ... Quote
clockwork Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Selket']To jest nas więcej:razz::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wpiszę sie też na liste :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: a ja sie wqrzam na wątku z psiego piekła szkielecików :mad: bo to że pani jest chora- upoważnia ją do tego żeby kolekcjonować psy które umierają z głodu i syfu .... tej pani nie nalezy leczyć- jestem zła podła i niehumanitarna :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='Fenris']Tiaaa mi też jakoś ta osoba do gustu nie przypadła ...[/quote] To jest nas więcej:razz::diabloti: Quote
Selket Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='Tengusia']witam witam Gonzika i jego pancie :loveu:[/quote] Witanko:multi: Przyniosłaś mi słoneczko?:diabloti: Quote
Tengusia Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Selket']Witanko:multi: Przyniosłaś mi słoneczko?:diabloti:[/quote] mialam je przez chwilke ale mi zwialo :mad: Quote
Selket Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='Tengusia']mialam je przez chwilke ale mi zwialo :mad:[/quote] Zgubiłaś je...:placz::placz::placz: Moje słoneczko zgubiałaś:placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wpiszę sie też na liste :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: a ja sie wqrzam na wątku z psiego piekła szkielecików :mad: bo to że pani jest chora- upoważnia ją do tego żeby kolekcjonować psy które umierają z głodu i syfu .... tej pani nie nalezy leczyć- jestem zła podła i niehumanitarna :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :siara::siara::siara: [CENTER][IMG]http://www.cosgan.de/images/more/schilder/044.gif[/IMG] [/CENTER] Quote
Selket Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='clockwork']:siara::siara::siara: [CENTER][IMG]http://www.cosgan.de/images/more/schilder/044.gif[/IMG] [/CENTER] [/quote] Ojej, Madziu Kochanie przepraszam :Rose: Nie zauważyłam Twoejgo posta :oops: :oops: :Rose: :Rose: :calus: Podziel się lineczkiem do tego atku..Bo chyba tam nie dotarłam:shake: Quote
Selket Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Fascynujące: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111612[/URL] Quote
jonQuilla Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Selket']Fascynujące: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111612[/URL][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] żal dupe ściska :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]żal dupe ściska :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Mi????????:mad: Quote
apple Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj Selketko, oświadczam, ze wrócona, ale już pewno o tym wiesz:evil_lol: no i muszę Ci powiedzieć, ze te twoje witrażyki pieknie się prezentują na ścianie u Ali w pokoju, chyba kupię wiecej, masz jeszcze?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts