Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dobranoc podglądaczu :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
branoc podglądana:diabloti::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Selket']Oo...Ale cały czas jestem i mi się światełko zielone pali ;) Bo czytałam cały atke ze zrozumieniem i się utwierdziłam w przekonaniu, że jedna taka fundacja na A... mi wcale, a wcale nie podoba....
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111470[/URL]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
wąteczek czytałam ....
czy to TA fundacja :razz::razz:....z głosowania ??[/B][/COLOR][/FONT]

A i też czytałam wątek pewnego bazarku i też się zastanawiałam jak się ustosunkować do jego założycielki:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111505[/URL]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]powiem szczerze że szukałabym kogoś kto tam jest na miejscu by sprawdzić fakty , taki przypadek był w Bielsku Białej i jaksie potem okazało bardzo ktoś starający się być wiarygodnym , nie pojawił się na spotkanku i taki pies nie zaistniał w lecznicy :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

A poza tym to jeszczy byłam w mieście i na małym spacerku nad Wisłą z NIuniem. Teraz jeszcze próbuję gdzieś Odiego wcisnąć, i znalazłam wątek o transporcie do Jastrzębia Zdroju, i miałam się uczyć,a le jak zwykle nie wyszło,zresztą po co, skoro nauka jest nieważne tylko ćwierkanie prowadzacemu i oglónie czuję się zniechęcona do całokształtu mego żywota...

:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:przyjedziesz na Ślask :multi:do Jebia ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
Idę do Cię ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]widziałam że byłaś ;)

Dobereczek :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Oo...Ale cały czas jestem i mi się światełko zielone pali ;) Bo czytałam cały atke ze zrozumieniem i się utwierdziłam w przekonaniu, że jedna taka fundacja na A... mi wcale, a wcale nie podoba....
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111470[/URL]

A i też czytałam wątek pewnego bazarku i też się zastanawiałam jak się ustosunkować do jego założycielki:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111505[/URL]

A poza tym to jeszczy byłam w mieście i na małym spacerku nad Wisłą z NIuniem. Teraz jeszcze próbuję gdzieś Odiego wcisnąć, i znalazłam wątek o transporcie do Jastrzębia Zdroju, i miałam się uczyć,a le jak zwykle nie wyszło,zresztą po co, skoro nauka jest nieważne tylko ćwierkanie prowadzacemu i oglónie czuję się zniechęcona do całokształtu mego żywota...
Idę do Cię ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]eee czemu ja wczoraj nie doczytałam :roll:

poka jaki pies przyjedzie do Jastrzębia??? z Tobą??? :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]widziałam że byłaś ;)[/B][/COLOR][/FONT]
Fajnie, że widziałaś ;) Zanczy, nie jestem taka malutka, że mnie nie widać:diabloti:

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Dobereczek :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Cześć:multi:
A, ta fundacja nie jest chyba z głosowania, nie wiem. Generalnie to mi chodziło o ARKĘ.....A bazarek wsadzili na czarne kwiatki...I jest nowy regulamin zabraniający wystawiania bazarków na swoje psy:shake::shake:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]eee czemu ja wczoraj nie doczytałam :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
Nie wiem :niewiem: Boś gapa zapewne:diabloti:
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]poka jaki pies przyjedzie do Jastrzębia??? z Tobą??? :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
ALe ja powiedziałam, że znalazłam tylko. A poza tym już piesek pojechał..do Wawy:diabloti: Ale zamotany wąteczek byłz tym wyjazdem. Nie martw się kofana, poszukam innego transportu na Ślunsk:diabloti:
[quote name='Asia&gordonisko']Witanchy :loveu::loveu:[/quote]
Cześć:multi::multi:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dobranoc było więc czas na dzień dobry ;) :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Dzień dobry kochana;)
[quote name='Cimi']Heloł Selket :)[/quote]
Cześć:multi:
[quote name='Jagoda*']Witaj, u nas pochmurno, ale jest ciepło, niebo przeciera się...[/quote]
Hejka:multi: U nas jest lodowate zimno i chmurki:placz:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaa to ja TEJ na A.R.K.A to już dawno nie lubiam :diabloti:......szczególnie teraz naraziła się mi na wątku Fobosa :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]aaaa to ja TEJ na A.R.K.A to już dawno nie lubiam :diabloti:......szczególnie teraz naraziła się mi na wątku Fobosa :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A tego nie czytałam... Mnie dobiła na wątku o Zamojskich schronie, tym o 49 szkieletach, jednym postem w wątku skopanego boksia i ogólnie, gdzie się na nią nie natknę tam:shake::shake::mad::mad:
Idę poszukac tego wąteczku to sobie troszki krwi napsuję ;)

Posted

[quote name='Selket']To jest nas więcej:razz::diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wpiszę sie też na liste :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

a ja sie wqrzam na wątku z psiego piekła szkielecików :mad: bo to że pani jest chora- upoważnia ją do tego żeby kolekcjonować psy które umierają z głodu i syfu .... tej pani nie nalezy leczyć- jestem zła podła i niehumanitarna :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']mialam je przez chwilke ale mi zwialo :mad:[/quote]
Zgubiłaś je...:placz::placz::placz: Moje słoneczko zgubiałaś:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wpiszę sie też na liste :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

a ja sie wqrzam na wątku z psiego piekła szkielecików :mad: bo to że pani jest chora- upoważnia ją do tego żeby kolekcjonować psy które umierają z głodu i syfu .... tej pani nie nalezy leczyć- jestem zła podła i niehumanitarna :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:siara::siara::siara:

[CENTER][IMG]http://www.cosgan.de/images/more/schilder/044.gif[/IMG] [/CENTER]

Posted

[quote name='clockwork']:siara::siara::siara:

[CENTER][IMG]http://www.cosgan.de/images/more/schilder/044.gif[/IMG] [/CENTER]
[/quote]
Ojej, Madziu Kochanie przepraszam :Rose: Nie zauważyłam Twoejgo posta :oops: :oops: :Rose: :Rose: :calus:
Podziel się lineczkiem do tego atku..Bo chyba tam nie dotarłam:shake:

Posted

[quote name='Selket']Fascynujące:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111612[/URL][/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
żal dupe ściska :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj Selketko, oświadczam, ze wrócona, ale już pewno o tym wiesz:evil_lol: no i muszę Ci powiedzieć, ze te twoje witrażyki pieknie się prezentują na ścianie u Ali w pokoju, chyba kupię wiecej, masz jeszcze?:razz:[/B][/COLOR][/FONT]