Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Nie lubisz pepsi?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ananasek był prawie dobry, ale zostało tylko 4 kawałki to nie wiem czy zdążysz ;)

Zabieram suczkę Norę nibybelgijkę (wątek o Moranim i Norze) do Krakowa i chyba 5 papisiów z Zamościa do Zabrza... Potem wracam do domku na pusto. Pytam i pytam i nikt nie chce, żeby mu zwierzątko przewieźć :([/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
wolę ananasik :grins:

o to u Halbinki będziesz .....to już blisko nas :razz::razz:jakieś 40 km :p

o masz ....i nikt nie szuka transportu w tamtą stronę :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]pepsi niekoniecznie ....ale ananasik w kazdej ilości :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]jakie zabierasz i gdzie jadą :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Nie lubisz pepsi?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ananasek był prawie dobry, ale zostało tylko 4 kawałki to nie wiem czy zdążysz ;)

Zabieram suczkę Norę nibybelgijkę (wątek o Moranim i Norze) do Krakowa i chyba 5 papisiów z Zamościa do Zabrza... Potem wracam do domku na pusto. Pytam i pytam i nikt nie chce, żeby mu zwierzątko przewieźć :(

Posted

[quote name='Selket']Nie rybki ;) Mamy ryż paraboiled, pomidorki z cebulką i śmietanką, i kotleciki z piersi kurczaka z żółtym serkiem w panierce:diabloti:
Rybki u nas kiepsko idą, bo nam nie wychodzą pyszniaste... Coś nie tak robimy :niewiem:[/quote]

ale mieliscie dobry obiadek :razz:
zes mi smaka narobila :diabloti:
a ananaski tez mam :eviltong:

Posted

[quote name='Tengusia']hej no co jest czemu bylas :mad::mad: na watku moich psiakow :???:[/quote]
Ja?? SKądże:diabloti:
Ale dlaczego wstawiłaś filmiki, których nie mogę obejrzeć to nie wiem:shake:

[quote name='gops']ale mieliscie dobry obiadek :razz:
zes mi smaka narobila :diabloti:
a ananaski tez mam :eviltong:[/quote]
A ja miałam żywego ananaska:diabloti:
No to jutro śmigaj do garów i rób taki obiadek ;)

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]wolę ananasik :grins:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]o to u Halbinki będziesz .....to już blisko nas :razz::razz:jakieś 40 km :p[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]o masz ....i nikt nie szuka transportu w tamtą stronę :shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ja wolę pepsi i grapefruitka ;) (czy jak to się pisze)

Dokładnie do Halbinki wiąze chyba 5 szczylków..nie wiem jak się zapakujemy w autko:shake:
Były dwa transporty Wrocław - Lublin, albo Wawa.I ogłaszałam, ze wracam i z checią wezmę jakiegoś potforka i nic :niewiem: A koszty byłyby do podziału na 3 osoby wtedy. MOgę nawet do Wawy jechać czy Lbn,...Ale zainteresowania brak :niewiem:

To skoro tak nalegasz to wpadnę do Was:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']
Ale dlaczego wstawiłaś filmiki, których nie mogę obejrzeć to nie wiem:shake:
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja też nie mogłam ale zrestartowałam kompka i poszło... :loveu: ehh te filmiki od tengusi powalają mnie na zol :loveu: na podłoge czyli :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']

To skoro tak nalegasz to wpadnę do Was:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja mieszkam 18 km. od Ali :grins:

kiedy jedziesz?? przybierzesz Aluchne i wpadniesz do mła tysz :razz::razz: NALEGAM:multi: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Ja wolę pepsi i grapefruitka ;) (czy jak to się pisze)

Dokładnie do Halbinki wiąze chyba 5 szczylków..nie wiem jak się zapakujemy w autko:shake:
Były dwa transporty Wrocław - Lublin, albo Wawa.I ogłaszałam, ze wracam i z checią wezmę jakiegoś potforka i nic :niewiem: A koszty byłyby do podziału na 3 osoby wtedy. MOgę nawet do Wawy jechać czy Lbn,...Ale zainteresowania brak :niewiem:

To skoro tak nalegasz to wpadnę do Was:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
ale tak serio serio ...to kiedy dokładnie będziecie :razz::razz:bo to już niedaleczko jest i wcale nie głupi pomysł by się poznać ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja też nie mogłam ale zrestartowałam kompka i poszło... :loveu: ehh te filmiki od tengusi powalają mnie na zol :loveu: na podłoge czyli :evil_lol:
[COLOR=Red]a ja na nowo musialam zainstalować jawe i poszło ;)[/COLOR]
[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja mieszkam 18 km. od Ali :grins:

kiedy jedziesz?? przybierzesz Aluchne i wpadniesz do mła tysz :razz::razz: NALEGAM:multi: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]widzę że wyprzedziłas mnie o 1 minutke :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Ooo...to bliziutko siebie mieszkacie ;) Jadę w środę ;) Wpadnę do Was jak burza i Was wyślimtam ;)[/quote]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B]
no to czekamy :multi::multi::multi:...ale moze byś tak adres se od nas wzięła :razz::razz:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ja też nie mogłam ale zrestartowałam kompka i poszło... :loveu: ehh te filmiki od tengusi powalają mnie na zol :loveu: na podłoge czyli :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
Ja mam tutaj zbyt wolny necik, by coś obejrzeć, więc muszę poczekać aż wrócę do domku i tam obejrzę ;)

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]a ja mieszkam 18 km. od Ali :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]kiedy jedziesz?? przybierzesz Aluchne i wpadniesz do mła tysz :razz::razz: NALEGAM:multi: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ooo...to bliziutko siebie mieszkacie ;) Jadę w środę ;) Wpadnę do Was jak burza i Was wyślimtam ;)

Posted

[quote name='Selket']Ooo...to bliziutko siebie mieszkacie ;) Jadę w środę ;) Wpadnę do Was jak burza i Was wyślimtam ;)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi::multi: serio serio??? obiecujesz????[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w razie jakby coś to służe i miejscami leżącymi :razz::razz: jakbyście zamierzali noclegować na śląsku :razz::razz:

wy czy ty?? sama jedziesz czy jak?? :hmmmm:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Bedziemy w środę popołudniu ;)

Nie wiem czy cokolwiek z tego wyjdzie... Właśnie się troszkę przybiłam.... Szanowan instytucja odpowiedzialna za dostarczenie gazu przysłała rachunek za półtora roku...Rachunek, którego nie jesteśmy w stanie opłącić, bo ta kwota dla innych malutka jest dla nas bardzo duża... Więc nastroje niewieseło i troszkę nas to przybiło....[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:dlaczemu za półtora roku ....

:glaszcze:

pomyśl , bo może nie być innej możliwości spotkanka :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]ale tak serio serio ...to kiedy dokładnie będziecie :razz::razz:bo to już niedaleczko jest i wcale nie głupi pomysł by się poznać ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Bedziemy w środę popołudniu ;)

Nie wiem czy cokolwiek z tego wyjdzie... Właśnie się troszkę przybiłam.... Szanowan instytucja odpowiedzialna za dostarczenie gazu przysłała rachunek za półtora roku...Rachunek, którego nie jesteśmy w stanie opłącić, bo ta kwota dla innych malutka jest dla nas bardzo duża... Więc nastroje niewieseło i troszkę nas to przybiło....

Posted

[quote name='Selket']Bedziemy w środę popołudniu ;)

Nie wiem czy cokolwiek z tego wyjdzie... Właśnie się troszkę przybiłam.... Szanowan instytucja odpowiedzialna za dostarczenie gazu przysłała rachunek za półtora roku...Rachunek, którego nie jesteśmy w stanie opłącić, bo ta kwota dla innych malutka jest dla nas bardzo duża... Więc nastroje niewieseło i troszkę nas to przybiło....[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]osz fak.. jak za 1,5 roku to już widze te cyfry..... i nie zazdraszczam :calus:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=red]no to czekamy..ale moze byś tak adres se od nas wzięła :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/quote]
Znam Twój adres :diabloti:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:multi::multi: serio serio??? obiecujesz????[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]w razie jakby coś to służe i miejscami leżącymi :razz::razz: jakbyście zamierzali noclegować na śląsku :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]wy czy ty?? sama jedziesz czy jak?? :hmmmm: [/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Ja z TZem ;) Ja nie mieć prawka :oops:
Hmmm...Noclegować mówisz :diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: dlazcemu ja zaś się wbiłam przed was :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]da nr GG[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Bo jesteś szybka dziewczynka i się wpychasz ;)

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:dlaczemu za półtora roku ....[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]:glaszcze:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]pomyśl , bo może nie być innej możliwości spotkanka :razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]osz fak.. jak za 1,5 roku to już widze te cyfry..... i nie zazdraszczam :calus:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Bo ta instytucja durna jest:placz: Ostatnie progonzy rachunku zapłaciłam w czerwcu..CZekam i czekam na rachunek, ni ma. Wysłaliśmy szeryfa coby zapytał co jest nie tak. To mu powiedzieli, że chodza raz na pół roku i rachunek w grudniu. Czekam i czekam...NI ma..Znów wysłaliśmy szeryfa, rachunek ma być w marcu.... Nie ma...W końcu ktoś przyszedł spisał licznik i dziś rachunek :placz:
Cyfr jest tylko 3 z przody, ale jeszcze mi brakuje trochę do OC auta, i teraz to.. A ja mam 600 zł na życie na miesiąc....:placz: Skąd ja mam to wziąść???:placz::placz:

Ale ja siem stydam :oops:

Posted

[quote name='Selket']

Ja z TZem ;) Ja nie mieć prawka :oops:
Hmmm...Noclegować mówisz :diabloti:

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no jakbyście nie mieli siłków wracać.... u mnie drzwierzy otwarte .. :razz:[/B][/COLOR][/FONT]
Bo ta instytucja durna jest:placz: Ostatnie progonzy rachunku zapłaciłam w czerwcu..CZekam i czekam na rachunek, ni ma. Wysłaliśmy szeryfa coby zapytał co jest nie tak. To mu powiedzieli, że chodza raz na pół roku i rachunek w grudniu. Czekam i czekam...NI ma..Znów wysłaliśmy szeryfa, rachunek ma być w marcu.... Nie ma...W końcu ktoś przyszedł spisał licznik i dziś rachunek :placz:
Cyfr jest tylko 3 z przody, ale jeszcze mi brakuje trochę do OC auta, i teraz to.. A ja mam 600 zł na życie na miesiąc....:placz: Skąd ja mam to wziąść???:placz::placz:

Ale ja siem stydam :oops:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to niefajnie... tak se własnie olewają :mad::mad: myślą że każdy sra kasą i bedą se spisywać kiedy im pasi a ty wyciągniesz po 1,5 roku kase i polecisz zapłacic :angryy::angryy: zasrani monopoliści :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]To zapisz adresik ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]na PW poślę nr fona ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Dobrze ;)
ALe ja nie wiem czy mi odwagi wystarczy na spotkanie z Wami :oops
A jak się Wam nie spodobam to już nigdy do mnie nie zajrzycie:placz:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no to niefajnie... tak se własnie olewają :mad::mad: myślą że każdy sra kasą i bedą se spisywać kiedy im pasi a ty wyciągniesz po 1,5 roku kase i polecisz zapłacic :angryy::angryy: zasrani monopoliści :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Dokładnie...... Nie wiem, może od dziś będę siedzieć na kiblu, moze stanie się cud?:diabloti:

Posted

Selket tez mialam kiedys taka sytuacje z rachunkiem za gaz ze gosciu ktory mial zczytyawc liczniki w czerwcu nie przyszedl za to za kolejne 3 miesiace przyszedl gosciu i zamiast spisac moj licznik spisal licznik moich rodzicow, myslalam ze zawalu dostane jak zobaczylam ten rachunek. Ale nie odmowilam sobie przyjemnosci zrobienia dzikiej awantury w gazowanii i wytknieciu dosc ostro braku kompetencji pana ktory chodzi i zczytuje liczniki.

Trzymajcie sie cieplutko ;)

ps ja od tamtego czasu co dwa miesiace dzwonie do gazowni i podaje im stan licznika a oni wysylaja mi rachuneczek ;)

Posted

[quote name='Tengusia']Selket tez mialam kiedys taka sytuacje z rachunkiem za gaz ze gosciu ktory mial zczytyawc liczniki w czerwcu nie przyszedl za to za kolejne 3 miesiace przyszedl gosciu i zamiast spisac moj licznik spisal licznik moich rodzicow, myslalam ze zawalu dostane jak zobaczylam ten rachunek. Ale nie odmowilam sobie przyjemnosci zrobienia dzikiej awantury w gazowanii i wytknieciu dosc ostro braku kompetencji pana ktory chodzi i zczytuje liczniki.

Trzymajcie sie cieplutko ;)

ps ja od tamtego czasu co dwa miesiace dzwonie do gazowni i podaje im stan licznika a oni wysylaja mi rachuneczek ;)[/quote]
Dziękuję kochana :przytul: U dziadków była podobana sytuacja, ale to byłą ich wina (gazu)... Ja nie wiem jak tak można sobie w kulki lecieć:angryy:

Posted

[quote name='Selket']Dobrze ;)
ALe ja nie wiem czy mi odwagi wystarczy na spotkanie z Wami :oops
A jak się Wam nie spodobam to już nigdy do mnie nie zajrzycie:placz:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]taaaaaa tak łatwo się nas nie pozbędziesz z blogaska :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Dokładnie...... Nie wiem, może od dziś będę siedzieć na kiblu, moze stanie się cud?:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ja wprawdzie z gazownią nie miałam problemów za to przez kilkanaście lat płaciłam rachunki sasiadki za prąd :angryy:....kupowaliśmy nowy sprzęt , żarówki energooszczędne a rachunki coraz wyższe ....w końcu wpadłam na pomysłi na głównym bezpieczniku TZ wyłączył nasze niby meszkanko ....u nas wsio grało za to sąsiadka wpadła w panike ....no i potem godziny załatwiania i prostowania rachunków ....masakra ...nikomu nie życze tej przyjemności :angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Ja wprawdzie z gazownią nie miałam problemów za to przez kilkanaście lat płaciłam rachunki sasiadki za prąd :angryy:....kupowaliśmy nowy sprzęt , żarówki energooszczędne a rachunki coraz wyższe ....w końcu wpadłam na pomysłi na głównym bezpieczniku TZ wyłączył nasze niby meszkanko ....u nas wsio grało za to sąsiadka wpadła w panike ....no i potem godziny załatwiania i prostowania rachunków ....masakra ...nikomu nie życze tej przyjemności :angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
To faktycznie nieciekawe:shake::shake: Nie lubiam takich instytucji:angryy: My zwykli obywatele się nie liczymy:angryy: Ale pewnie zrobiłaś im awanturkę:diabloti: