Selket Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 [b][i][u][size=7][color=#ff0000]koniec fotek!!!![/color][/size][/u][/i][/b] Quote
Alicja Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o qrde :crazyeye: ale depne te jelita :crazyeye: ja pierdziu ...bo kóń jaki jest każdy widzi :roll:...chyba żektoś zamkinął oki :evil_lol: Doberek przy kawulcu i rogaliczkach :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]o qrde :crazyeye: ale depne te jelita :crazyeye: ja pierdziu ...bo kóń jaki jest każdy widzi :roll:...chyba żektoś zamkinął oki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Doberek przy kawulcu i rogaliczkach :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Cześć :calus: Te jelita troszkę są wzdęte, więc są większe niż w rzeczywistości. Ale i tak jelito ślepe to tylko jakieś 50 litrów objętości :grins: Pewnie zamknęły oki, ino Ty taka odważna:diabloti::evil_lol: Quote
Yana Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 o żesz to ja jednak nie dałabym rady na takich zajęciach. Na szczęście edukację już dawno zakończyłam :evil_lol: a śniadanko, to chyba zjem po spacerku :razz: Quote
Selket Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 [quote name='Yana']o żesz to ja jednak nie dałabym rady na takich zajęciach. Na szczęście edukację już dawno zakończyłam :evil_lol: a śniadanko, to chyba zjem po spacerku :razz:[/quote] :grins: :grins: Ja na to poszłam po pysznej kanapce:roll: Dopsze, że jednak nie wróciła z brzuszka :grins: Quote
Alicja Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Selket']:grins: :grins: Ja na to poszłam po pysznej kanapce:roll: Dopsze, że jednak nie wróciła z brzuszka :grins:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to nic w porównaniu ze zwrotami obiadu z żołądka wprost na talerz w wykonianiu moich wychowanków :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Selket']Ale chyba zjadają dalej tego obiadu?:diabloti:[/quote] boszszszsz :mdleje: :mdleje: :mdleje: :diabloti: Quote
Alicja Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Selket']oo matulu:roll: to ja jednak wolę tego konisia :grins: :grins: Ale chyba zjadają dalej tego obiadu?:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie nie zjadają ....ale po plecach też potrafią pawia puścić .... poza tym fajnie jest :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Iv_']boszszszsz :mdleje: :mdleje: :mdleje: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:powstań ...nie upadaj :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=red][B]to nic w porównaniu ze zwrotami obiadu z żołądka wprost na talerz w wykonianiu moich wychowanków :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] oo matulu:roll: to ja jednak wolę tego konisia :grins: :grins: Ale chyba zjadają dalej tego obiadu?:diabloti: Quote
Selket Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 [quote name='Iv_']boszszszsz :mdleje: :mdleje: :mdleje: :diabloti:[/quote] No dzieci są pomysłowe:roll::diabloti: Quote
Selket Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie nie zjadają ....ale po plecach też potrafią pawia puścić .... poza tym fajnie jest :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A czemu one dostają plecy do żarcia??:diabloti: Nie.... dzieci nie są fajne:shake::shake: Quote
jonQuilla Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ooo konik :) a ile ludzi na niego patrzy :cool3::cool3: szkoda że dopiero po śmierci wzbudził aż takie zainteresowanie :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] witam :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ooo konik :) a ile ludzi na niego patrzy :cool3::cool3: szkoda że dopiero po śmierci wzbudził aż takie zainteresowanie :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] witam :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cześć :calus: Poprawiłam dzisiaj histologię:multi::multi::multi::multi: na 5:multi::multi::multi::multi: Za to jutro mam zaliczenie z kopyta z anatomii.... Mam nadzieję, że również uda mi się je zaliczyć:oops: Quote
Alicja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 [quote name='Selket']A czemu one dostają plecy do żarcia??:diabloti: Nie.... dzieci nie są fajne:shake::shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti::diabloti:...żygają se po plecach :roll: :evil_lol::evil_lol: Witulec :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti::diabloti:...żygają se po plecach :roll: :evil_lol::evil_lol: Witulec :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Aha.,..to jakaś nowa forma okazywania sobie uczuć:diabloti: Cześć:loveu: Quote
Selket Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Selkecikowa! :loveu:[/quote] Witaj Izunia :calus: Zaliczyłam kopytko dzisaj. Quote
emdziolek Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]:hand: Selkeciku:loveu:[/B][/COLOR] Quote
Selket Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]:hand: Selkeciku:loveu:[/B][/COLOR][/quote] emdziolku:loveu: Quote
Tengusia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Selkecik :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='Tengusia']Selkecik :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/quote] Tengusia:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Tengusia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 a ja mam jutro wolny dzionek :grins: i idem z kolezanka do pizzy hut na pifko i pizze :grins: .... a potem tylko dwa dni w pracy i wolny weekendos :grins: Quote
Selket Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Tengusia']a ja mam jutro wolny dzionek :grins: i idem z kolezanka do pizzy hut na pifko i pizze :grins: .... a potem tylko dwa dni w pracy i wolny weekendos :grins:[/quote] O jak CI zazdraszczam:placz::oops: Ja zaraz idę na zajęcia, do 15, a potem ukam się na anatomię, a jutro znowu na zajęcia do 20 i pojutrze do 17.30, a potem jadę do domku:loveu: a potem znowu się zacznie poniedziałek i znowu na zajęcia... a potem chyba będzie koniec moich studiów, bo jak to będzie dalej...:-( :niewiem: Smacznej pizzunii życzę :grins::loveu: A mi smutno chorernie :-( Miłego dnia Dziewuszki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Selkecikowa! A dlaczego Ci smutno? :loveu: Nie smutaj się! :shake: Quote
Recommended Posts