Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o qrde :crazyeye: ale depne te jelita :crazyeye: ja pierdziu ...bo kóń jaki jest każdy widzi :roll:...chyba żektoś zamkinął oki :evil_lol:

Doberek przy kawulcu i rogaliczkach :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]o qrde :crazyeye: ale depne te jelita :crazyeye: ja pierdziu ...bo kóń jaki jest każdy widzi :roll:...chyba żektoś zamkinął oki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Doberek przy kawulcu i rogaliczkach :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Cześć :calus:
Te jelita troszkę są wzdęte, więc są większe niż w rzeczywistości. Ale i tak jelito ślepe to tylko jakieś 50 litrów objętości :grins:
Pewnie zamknęły oki, ino Ty taka odważna:diabloti::evil_lol:

Posted

o żesz to ja jednak nie dałabym rady na takich zajęciach. Na szczęście edukację już dawno zakończyłam :evil_lol: a śniadanko, to chyba zjem po spacerku :razz:

Posted

[quote name='Yana']o żesz to ja jednak nie dałabym rady na takich zajęciach. Na szczęście edukację już dawno zakończyłam :evil_lol: a śniadanko, to chyba zjem po spacerku :razz:[/quote]
:grins: :grins: Ja na to poszłam po pysznej kanapce:roll: Dopsze, że jednak nie wróciła z brzuszka :grins:

Posted

[quote name='Selket']:grins: :grins: Ja na to poszłam po pysznej kanapce:roll: Dopsze, że jednak nie wróciła z brzuszka :grins:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to nic w porównaniu ze zwrotami obiadu z żołądka wprost na talerz w wykonianiu moich wychowanków :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Ale chyba zjadają dalej tego obiadu?:diabloti:[/quote]
boszszszsz :mdleje: :mdleje: :mdleje:

:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']oo matulu:roll: to ja jednak wolę tego konisia :grins: :grins:
Ale chyba zjadają dalej tego obiadu?:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie nie zjadają ....ale po plecach też potrafią pawia puścić .... poza tym fajnie jest :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']boszszszsz :mdleje: :mdleje: :mdleje:

:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:powstań ...nie upadaj :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=red][B]to nic w porównaniu ze zwrotami obiadu z żołądka wprost na talerz w wykonianiu moich wychowanków :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
oo matulu:roll: to ja jednak wolę tego konisia :grins: :grins:
Ale chyba zjadają dalej tego obiadu?:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie nie zjadają ....ale po plecach też potrafią pawia puścić .... poza tym fajnie jest :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A czemu one dostają plecy do żarcia??:diabloti:
Nie.... dzieci nie są fajne:shake::shake:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ooo konik :)

a ile ludzi na niego patrzy :cool3::cool3:
szkoda że dopiero po śmierci wzbudził aż takie zainteresowanie :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
witam :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ooo konik :)

a ile ludzi na niego patrzy :cool3::cool3:
szkoda że dopiero po śmierci wzbudził aż takie zainteresowanie :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
witam :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Cześć :calus:

Poprawiłam dzisiaj histologię:multi::multi::multi::multi: na 5:multi::multi::multi::multi:

Za to jutro mam zaliczenie z kopyta z anatomii.... Mam nadzieję, że również uda mi się je zaliczyć:oops:

Posted

[quote name='Selket']A czemu one dostają plecy do żarcia??:diabloti:
Nie.... dzieci nie są fajne:shake::shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti::diabloti:...żygają se po plecach :roll: :evil_lol::evil_lol:

Witulec :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti::diabloti:...żygają se po plecach :roll: :evil_lol::evil_lol:

Witulec :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Aha.,..to jakaś nowa forma okazywania sobie uczuć:diabloti:
Cześć:loveu:

Posted

[quote name='Tengusia']a ja mam jutro wolny dzionek :grins: i idem z kolezanka do pizzy hut na pifko i pizze :grins: .... a potem tylko dwa dni w pracy i wolny weekendos :grins:[/quote]
O jak CI zazdraszczam:placz::oops: Ja zaraz idę na zajęcia, do 15, a potem ukam się na anatomię, a jutro znowu na zajęcia do 20 i pojutrze do 17.30, a potem jadę do domku:loveu: a potem znowu się zacznie poniedziałek i znowu na zajęcia... a potem chyba będzie koniec moich studiów, bo jak to będzie dalej...:-( :niewiem:
Smacznej pizzunii życzę :grins::loveu:

A mi smutno chorernie :-(

Miłego dnia Dziewuszki:loveu::loveu::loveu::loveu: