Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tengusia']ale ja jestem na chwileczke powiedziec kolorowych snof :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
ooo.... :calus: :calus:
Boshe, kiedy ja Was po odwiedzam?:placz::placz:

A dzisiaj muszę iść do dentysty :mdleje: :mdleje::placz::placz:

Posted

[quote name='Selket']ooo.... :calus: :calus:
Boshe, kiedy ja Was po odwiedzam?:placz::placz:

A dzisiaj muszę iść do dentysty :mdleje: :mdleje::placz::placz:[/quote]
[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-190.gif[/IMG] dasz radę :glaszcze: :calus: :loveu:

Posted

[quote name='Selket']O boshe, boshe to już o 12.45:placz::placz::placz: ooooooooo jaaaaaaaaaa nieeeeeeeeeee chcccccccccceeeeeeeeeeeeee taaaaaaaammmmmmmm iśśśśśśććććććććććććććććććć:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/quote]
papatrz na to tak...................o jacieeeeeeeeeeeeee jeszcze mam tyle czasu i spokoju do 12.45 :multi: :evil_lol: a potem już [B]PO[/B]..................będzie superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :p :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

:glaszcze:

Posted

[quote name='Iv_'][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-190.gif[/IMG] dasz radę :glaszcze: :calus: :loveu:[/quote]
O boshe, boshe to już o 12.45:placz::placz::placz: ooooooooo jaaaaaaaaaa nieeeeeeeeeee chcccccccccceeeeeeeeeeeeee taaaaaaaammmmmmmm iśśśśśśććććććććććććććććććć:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:crazyeye::crazyeye: to ja kiedyś wymienie krowie łożysko :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]pomozesz mi? :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][B][COLOR=red]Weź ze sobą mojego ząbeczka :roll::loveu:[/COLOR][/B][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Bry dziewczyny :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Alusia:loveu:
A po co mi Twój ząbeczek??:roll:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:crazyeye::crazyeye: to ja kiedyś wymienie krowie łożysko :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]pomozesz mi? :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Hmm...ale ona ma je tak jednorazowo wyjmowalne i raczej niewymienialne:shake: Ale pomogę :grins:

Posted

[quote name='Tengusia']bryk sloneczko :loveu::loveu::loveu:

jak tam dentysta ? przezylas ? :diabloti:[/quote]
Cześć:loveu:
Przeżyłam, ale strasznie bolało:placz::placz::placz: I była taka wielka dziurka, i dużo borowała, i borowała i borowała i jak mi wytrawiała ząbek to ten wytrwiacz się wylał na język z ząbka i mnie cały dzień boli :placz::placz: I jeszcze ze mnie zdarła o 10 zł więcej niż w wakacje:roll::placz: Mam tylko nadzieję, że już wiecej mnie ząb boleć nie będzie:roll:

Posted

[quote name='Selket']Cześć:loveu:
Przeżyłam, ale strasznie bolało:placz::placz::placz: I była taka wielka dziurka, i dużo borowała, i borowała i borowała i jak mi wytrawiała ząbek to ten wytrwiacz się wylał na język z ząbka i mnie cały dzień boli :placz::placz: I jeszcze ze mnie zdarła o 10 zł więcej niż w wakacje:roll::placz: Mam tylko nadzieję, że już wiecej mnie ząb boleć nie będzie:roll:[/quote]

biedactwo :calus::calus::calus: ja to zawsze u dentysty pierwsze co to kaze sobie dac znieczulenie bo bez tego nie ma szans zebym usiadla na fotel dentystyczny :diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Hmm...ale ona ma je tak jednorazowo wyjmowalne i raczej niewymienialne:shake: Ale pomogę :grins:[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
to ja już nic z tego nie rozumiem :roll::roll:

rozrysujesz mi to kiedyś? :eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

...dzielna byłaś:calus:

[quote name='Tengusia'] ja to zawsze u dentysty pierwsze co to kaze sobie dac znieczulenie bo bez tego nie ma szans zebym usiadla na fotel dentystyczny :diabloti:[/quote]

mam tak samo...:oops::evil_lol:

Posted

[quote name='Tengusia']biedactwo :calus::calus::calus: ja to zawsze u dentysty pierwsze co to kaze sobie dac znieczulenie bo bez tego nie ma szans zebym usiadla na fotel dentystyczny :diabloti:[/quote]
Hmm... ja w sumie tylko raz miałam znieczulenie jak mi ząbka wyrywali:roll: A tak to jednak idę bez, chociaż po ostatnim zabiegu myślałam, że się zapłaczę na fotlu i obiecałam sobie, że następny ząb ze znieczuleniem, ale poszłam wczoraj i było bez znieczelnia:cool1:

Posted

[quote name='jonQuilla']
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]to ja już nic z tego nie rozumiem :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]rozrysujesz mi to kiedyś? :eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Żonkilka to jezd bardzo proste:roll: Jak budowa cepa :grins: Rozrysuję i pokaże na migi :grins: :grins:

Posted

[quote name='Dobcia']...dzielna byłaś:calus:

[/quote]
Nawet się nie rozryczałam :p Chociaż już byłam blisko, i tylko pani doktor jęczała, że taki wielki krater w ząbku i wióra z tą wiertarką:shake:

A jutro mam zaliczenie z histologii:placz::placz: Trzymajcie kciuki, bo jakoś nie najlepiej się czuję w tych tematach z histologii:placz::placz::placz: A tak durno zaczynać semstr od nie zaliczenia:roll:

A teraz dobranoc Kochane :sleep2: :sleep2: :sleep2:

Posted

[quote name='Selket']Żonkilka to jezd bardzo proste:roll: Jak budowa cepa :grins: Rozrysuję i pokaże na migi :grins: :grins:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
świetnie świetnie a teraz czas na tulenie :) :calus:

dogo mi dzisiaj strasznie zamula :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
świetnie świetnie a teraz czas na tulenie :) :calus:

dogo mi dzisiaj strasznie zamula :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Tulimy [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:
[/B][/COLOR][/FONT]nie zaliczyłam histologii:placz: zabrakło mi 1 punktu:placz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ale teraz jestem:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ale to teraz się teraz nie liczy :obrazic: :obrazic:
Cześć Gwiazdo:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Selket']Ale teraz Cię nie ma:placz::placz::placz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ale teraz jestem:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Tulimy [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:
[/B][/COLOR][/FONT]nie zaliczyłam histologii:placz: zabrakło mi 1 punktu:placz:[/quote]
Ha. Skąd ja to znam. Mnie zawsze do wszystkich zaliczeń brakowało jednego albo pół punktu :eviltong:

Posted

[quote name='aneczka23']Ha. Skąd ja to znam. Mnie zawsze do wszystkich zaliczeń brakowało jednego albo pół punktu :eviltong:[/quote]
No ja też zwykle cierpię na brak tego 1 punktu :grins: Albo do lepszej oceny zawsze mi zabraknie takiej odrobinki:placz:A jeszcze te testy z histo to jest pewna forma wspólnej pracy, i ja mówię do koleżanki, że to chyba ciałko zimna, ale patrzę obok do kolegi, który ani razu nie oblał histo,że zaznaczył ciałko genitalne. No i tak myślę, myślę,przez cały test co zakreślić..I co? zaznaczyłam to co kolega. A koleżanka oddała z taką odpowiedzią jaką jej powiedziałam i zaliczyła jako jedyna przy stole:placz: A sama by zaznaczyłą ciałka genitalne i raz się pomyliła w węźle chłonnym, bo zaznaczyła świnę a to był pies i tak samo pomyliła zawartość % miazgi białej w śledzionie...I by nie zdała... A tak jej pomogłam z tym pytaniami, a sama swoje skopałam:roll::placz: