basia2202 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Selket']Nu kobietą jezdem :grins: :grins: :grins: Dziękuję:oops:[/quote] [COLOR=Purple][B]aleś spostrzegawcza... :hmmmm: :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Selket Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]aleś spostrzegawcza... :hmmmm: :evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] Bystra jak woda w klozecie :grins: :grins: Quote
Dobcia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ee tam, ocena nie ważna, ważne że do przodu!:lol: Gratuluję!!!:multi: Quote
Selket Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Dobcia']ee tam, ocena nie ważna, ważne że do przodu!:lol: Gratuluję!!!:multi:[/quote] Dziękuję:loveu: Ale to prawda, tutaj padają pytania "czy zaliczyłeś/aś", a nie "na co zaliczyłeś". Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Alleluja:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
emdziolek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]Selkeciku mły - gratki:multi::multi: Bede trzymać kciukale za chemie:loveu:[/B][/COLOR] Quote
Selket Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Alleluja:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Święta som?:crazyeye: Quote
agbar Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Helou:grins: Jak tam praca:razz:TA praca oczywiscie:razz: Quote
Selket Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='jbk']Bravo bravissimo![/quote] Dziękuję:multi: Quote
Selket Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='agbar']Helou:grins: Jak tam praca:razz:TA praca oczywiscie:razz:[/quote] :oops: :oops::oops: :oops::oops: :oops: Nie nadążam:oops::oops::oops: Quote
Selket Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Heeeeeeeeeeeeeelooooooooooo, Heellllllllllllllooooooooo! :loveu::loveu::loveu:[/quote] Hejka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Heeeeeeeeeeeeeelooooooooooo, Heellllllllllllllooooooooo! :loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Selkeciku mły - gratki:multi::multi: Bede trzymać kciukale za chemie:loveu:[/B][/COLOR][/quote] Cześć emdziolku:loveu: Dzięki:loveu: oj trzymaj jutro bardzo, bardzo mocno kciuki:oops: Quote
Selket Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='jbk']Hejkum kejkum ;)[/quote] :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Selket']:multi::multi::multi::multi::multi:[/quote] A Ty pojawiasz się i znikasz ciągle.... Quote
Selket Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='jbk']A Ty pojawiasz się i znikasz ciągle....[/quote] Bo ja jestem jak ten Murzyn na pasach, pojawiam się i znikam:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Selket']Bo ja jestem jak ten Murzyn na pasach, pojawiam się i znikam:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Nie chciałam użyć tego porównania, bo nigdy nie wiadomo, kto czyta ;) Quote
Iv_ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Nie chciałam użyć tego porównania, bo nigdy nie wiadomo, kto czyta ;)[/quote] :crazyeye: myślisz, że tego blogasa czyta jakiś.................murzyn? :-o :diabloti: Quote
basia2202 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [COLOR=Purple][B]przyszłam z porannym uśmiechem do Ciebie :p :lol:[/B][/COLOR] Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Slekecikowa! :loveu::loveu::loveu: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Selkecikowa! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Cześć Laseczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nu, wróciłam i chyba nie poszło mi zbyt dobrze:placz: Nawet nie było trudne, tylko trochę takie oderwane i zaskakujące te pytania:placz: No i nie wiem czy udało mi się odpowiedzieć poprawnie na tyle by zaliczyć:placz: Wyniki są jutro albo w sobotę:shake::roll: Quote
basia2202 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Selket']Cześć Laseczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nu, wróciłam i chyba nie poszło mi zbyt dobrze:placz: Nawet nie było trudne, tylko trochę takie oderwane i zaskakujące te pytania:placz: No i nie wiem czy udało mi się odpowiedzieć poprawnie na tyle by zaliczyć:placz: Wyniki są jutro albo w sobotę:shake::roll:[/quote] [COLOR=Purple][B]na pewno dałaś radę! ;)[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts