Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='halbina'][URL="http://silvarerum.eu/matury"]Cytaty z wypracowań maturalnych @ Silva Rerum[/URL] :evil_lol:[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: po prostu wyję ze śmiechu [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] i to po przeczytaniu części tylko :diabloti: resztę czytania zostawię sobie na później, bo.......nadmiar tych wypowiedzi po prostu mógłby mnie zabić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]melduję że moja misja została wykonana :) wróciłam do Was w 2009 roku bez uszczerbku :multi: czas się przytulić nowo rocznie :calus: [/FONT][/B][/COLOR] Quote
Selket Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]lata praktyki ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bereczek :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No i znów mi post przeskoczył i dopiero teraz Cię ujrzałam:oops: Moja Hurtowniczko Tulkania :calus: Quote
jonQuilla Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Selket']Kwiatuszek:multi::multi::multi: Wróciłaś:multi::multi::multi::multi: :calus: :calus: :calus:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] przecież mówiłam że wrócę :) :cool3::cool3: zresztą brzydzę się kłamstwem :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][B][FONT=Georgia]melduję że moja misja została wykonana :)[/FONT][/B][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]wróciłam do Was w 2009 roku bez uszczerbku :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]czas się przytulić nowo rocznie :calus:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Kwiatuszek:multi::multi::multi: Wróciłaś:multi::multi::multi::multi: :calus: :calus: :calus: Quote
Tengusia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][B][FONT=Georgia]melduję że moja misja została wykonana :)[/FONT][/B][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]wróciłam do Was w 2009 roku bez uszczerbku :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]czas się przytulić nowo rocznie :calus:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] ja tez kcem :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: Quote
Selket Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przecież mówiłam że wrócę :) :cool3::cool3:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]zresztą brzydzę się kłamstwem :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No mówiłaś:oops: Fajniasto, że jesteś znowu z nami:loveu: Quote
Selket Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Tengusia']ja tez kcem :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus:[/quote] Ja też :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bry:loveu: Słyszałam ze mnie szukałaś:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to znów ja... i tak do obrzydzenia będę tu przychodzić :eviltong::eviltong: :diabloti::evil_lol: witam :multi::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 :loveu::loveu::loveu:Kochane Moje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak miło Was widzieć:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :razz:[B][FONT=Arial][COLOR=Red]:razz: Przeżyłaś ?? całe szczęście ...ja też :calus:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Selket Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Alicja']:razz:[B][FONT=Arial][COLOR=Red]:razz: Przeżyłaś ?? całe szczęście ...ja też :calus:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Przeżyłam, nie było źle:roll: Ale jutro gorzej:roll: Poprawka z anatomii:shake: A pojutrze jeszcze gorzej, zaliczenie z chemii:-( Uczyłam się na anatomię, bo jutro ściągamy mięśnie z preparatu i potem trzeba będzie na jakieś innej nodze zdawać:roll: A chemię jak zdążę jutro to się poukam, a jak nie to pewnie w poniedziałek poprawa....przynajmniej nie muszę się martwić, że mi preparat zniknie, więc o tyle lepiej :grins: Cieszkam, że i Ty przeżyłaś :calus: Jutro znowu walczymy z naszymi stresami :kciuki::loveu: Quote
aneczka23 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 uff, jak to dobrze, że edukację mam już daleko za sobą :razz: powodzenia Quote
jonQuilla Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]zaciskam mocno kciuki :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='aneczka23']uff, jak to dobrze, że edukację mam już daleko za sobą :razz: powodzenia[/quote] Cześć:multi::multi::multi::multi: Ja jedną edukację mam już prawie za sobą ;) A drugą zaczynam, na własne życzenie i nie wiem czy tego na pewno chcę, ale, ale, ale.....:p Quote
Selket Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]zaciskam mocno kciuki :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Puszczaj już:loveu: Anatomia zdana:multi::multi::multi::multi: Jutro chemia, ale nie uczyłam się na nią, bo anatomia była gorsza, więc na chemię nie mam co liczyć, że zdam. Będzie w poniedziałek poprawa to wtedy poprawię :grins: Wszak to nie egzamin, więc nie ma to znaczenia w którym terminie :grins: Za to mam inny problem, i mam pytanie do właścicieli krótkowłosych piesków ;) Kochane, jak Wasze psy znoszą to co się dzieje z pogodą? Zimno, śnieg, zamarznięte chodniki, lodowaty wiatr? Jak wyglądają Wasze spacery? Bo nasze koszmarnie i martwię się o Niunia. jesteśmy na stancji i musimy chodzić na si, wiadomo jak w bloku. Ledwo mały przejdzie kilka kroków ogon pod siebie, bioderka się zapadają, i idzie jak pokręcony. Łapki ciągle w górze, zwłaszcza tylne. Smaruję mu łapki, spacerek jest szybki tzn, dużo ruchu, ale mimo to Niuniasty wygląda jak typowy schorniskowy piesek na zdjęciach taki przykurczony,jak "posrany chrystusik":roll: Dzisiaj pan K mu uszył buciki z kożuszka, narazie nie mamy dobrych sznuróweczek więc mu zjeżdżają, i w domku cwiczymy chodzenie w butkach, ale to chyba nie jest jedyny problem. Najgorsze, że ma on odmianę psiej rwy kulszowej i prawdopodobnie dyskopatię odcinka lędzwiowego (czekamy na badanie RTG, by to potwierdzić tak na stówę), I już nie wiem co z nim robić,. Kubraczka narazie nie mamy, może w weekend coś uszyję. Żal mi go bo strasznie źle to znosi, a nie wiem jak mu pomóc w tych spacerkach:-( Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Selket']Puszczaj już:loveu: Anatomia zdana:multi::multi::multi::multi: Jutro chemia, ale nie uczyłam się na nią, bo anatomia była gorsza, więc na chemię nie mam co liczyć, że zdam. Będzie w poniedziałek poprawa to wtedy poprawię :grins: Wszak to nie egzamin, więc nie ma to znaczenia w którym terminie :grins: Za to mam inny problem, i mam pytanie do właścicieli krótkowłosych piesków ;) Kochane, jak Wasze psy znoszą to co się dzieje z pogodą? Zimno, śnieg, zamarznięte chodniki, lodowaty wiatr? Jak wyglądają Wasze spacery? Bo nasze koszmarnie i martwię się o Niunia. jesteśmy na stancji i musimy chodzić na si, wiadomo jak w bloku. Ledwo mały przejdzie kilka kroków ogon pod siebie, bioderka się zapadają, i idzie jak pokręcony. Łapki ciągle w górze, zwłaszcza tylne. Smaruję mu łapki, spacerek jest szybki tzn, dużo ruchu, ale mimo to Niuniasty wygląda jak typowy schorniskowy piesek na zdjęciach taki przykurczony,jak "posrany chrystusik":roll: Dzisiaj pan K mu uszył buciki z kożuszka, narazie nie mamy dobrych sznuróweczek więc mu zjeżdżają, i w domku cwiczymy chodzenie w butkach, ale to chyba nie jest jedyny problem. Najgorsze, że ma on odmianę psiej rwy kulszowej i prawdopodobnie dyskopatię odcinka lędzwiowego (czekamy na badanie RTG, by to potwierdzić tak na stówę), I już nie wiem co z nim robić,. Kubraczka narazie nie mamy, może w weekend coś uszyję. Żal mi go bo strasznie źle to znosi, a nie wiem jak mu pomóc w tych spacerkach:-([/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Po pierwsze Gratuluje:multi: Po drugie....hmmm nie znam tego problemu...Kronosowi zimno nie przeszkadza...śmiga zadowolony a mnie doopa marznie. Ale mój poprzedni pies miał "lumbago" i wet poradził nam że w zimie najlepiej nie wychodzić z nim na dwór od razu. Najpierw postać chwilkę w klatce za drzwiami wejściowymi, gdzie jest już chłodno ale jeszcze nie zimno jak na polu....iedy pies się przyzwyczai mozna wyjść na dwór....zmniejsza to odczuwanie zimna i dolegliwosci....:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Po pierwsze Gratuluje:multi: Po drugie....hmmm nie znam tego problemu...Kronosowi zimno nie przeszkadza...śmiga zadowolony a mnie doopa marznie. Ale mój poprzedni pies miał "lumbago" i wet poradził nam że w zimie najlepiej nie wychodzić z nim na dwór od razu. Najpierw postać chwilkę w klatce za drzwiami wejściowymi, gdzie jest już chłodno ale jeszcze nie zimno jak na polu....iedy pies się przyzwyczai mozna wyjść na dwór....zmniejsza to odczuwanie zimna i dolegliwosci....:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A dziękuję:loveu: My zbiegamy z 6 piętra by się mięśnie rozgrzały i w ogóle, ale figa:roll: Jak jest normalna zima jest ok, w weekend szalał po śniegu i było ok. A od poniedziałku trupek mi się zrobił z niego:niewiem: Jak nadal będzie taki sierotek to go chyba zawiozę do domu jednak :niewiem: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Selket']A dziękuję:loveu: My zbiegamy z 6 piętra by się mięśnie rozgrzały i w ogóle, ale figa:roll: Jak jest normalna zima jest ok, w weekend szalał po śniegu i było ok. A od poniedziałku trupek mi się zrobił z niego:niewiem: Jak nadal będzie taki sierotek to go chyba zawiozę do domu jednak :niewiem:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to moze dlatego go tak kurczy...bo po tych schodach się rozgrzeje a potem taki szok......spróbuj tak jak ci mówiłam.....spokojnie oswajać z temperaturą:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to moze dlatego go tak kurczy...bo po tych schodach się rozgrzeje a potem taki szok......spróbuj tak jak ci mówiłam.....spokojnie oswajać z temperaturą:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Spróbuję....Ino wiesz, on się najbardziej kurczy tak w połowie spaceru. Jak wychodzimy jest ok, a jak spacerujemy to się kurczy:roll: Nosz udany jest on:roll: Dzisiaj wieczorkiem idzie w bucikach :grins: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Selket']Spróbuję....Ino wiesz, on się najbardziej kurczy tak w połowie spaceru. Jak wychodzimy jest ok, a jak spacerujemy to się kurczy:roll: Nosz udany jest on:roll: Dzisiaj wieczorkiem idzie w bucikach :grins:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cyknij fote...chcę zobaczyć te trzewiki:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cyknij fote...chcę zobaczyć te trzewiki:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No dopsze:diabloti: Postaram się cyknąć,tylko tutaj mam komórkę, więc nie będzie najlepszej jakości, ale dla Ciebie Jabco wszystko:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 niesmialo przypominam o dwoch psiakach ktore sa pod nasza opieka jeszcze :oops: one teraz potrzebuja pomocy ;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-dali-go-do-kojca-w-mrozy-10-stopni-bo-byl-zbyt-wesoly-128658/#post11555000[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-wraca-z-adopcji-bo-ma-zly-gust-128411/index4.html#post11554976[/URL] Quote
Recommended Posts