Selket Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [SIZE=6][COLOR=Purple][I][U][B]:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Coll!:Dziękuję Wam Kochane[/B][/U][/I][/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Częstujcie się serniczkiem ;) [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/iplus/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG] [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/iplus/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/iplus/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/iplus/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG][IMG]http://www.rysch.com/kuchnia/images/sernik_kakaowy.jpg[/IMG] Trzymajcie za mnie kciuki dzisiaj bo mam histo do zaliczenia:roll: Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Selket'][SIZE=6][COLOR=Purple][I][U][B]:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Coll!:Dziękuję Wam Kochane[/B][/U][/I][/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Częstujcie się serniczkiem ;) Trzymajcie za mnie kciuki dzisiaj bo mam histo do zaliczenia:roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Mmmmmmmm:p Szczymie:thumbs:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]szczymam ....[/B][/COLOR][/FONT]:kciuki: Quote
Iza i Avanti Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Zaciskamy kciuki i łapki! :loveu: Quote
Iv_ Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 :tort: [B][I][SIZE=5][COLOR=red]Sto lat sto lat .............i wszystiego Naj Naj........Najlepszego..........:multi:[/COLOR][/SIZE][/I][/B] :new-bday: :bday: :BIG: :Rose: :loveu: :Rose: :loveu::Rose: :loveu::Rose: :loveu::Rose: :loveu::Rose: :loveu::Rose: :loveu::Rose: :loveu::Rose: Quote
Selket Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 :Cool!: :Cool!:[SIZE=6][COLOR=Red]3[/COLOR][/SIZE] :Cool!: :Cool!: Dzięki za kciukasy i życzenia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Selket']:Cool!: :Cool!:[SIZE=6][COLOR=Red]3[/COLOR][/SIZE] :Cool!: :Cool!: Dzięki za kciukasy i życzenia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [CENTER]:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: [/CENTER] Quote
jonQuilla Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]przyszlam na urodzinowe ciasto :loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
apple Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Selket']:Cool!: :Cool!:[SIZE=6][COLOR=Red]3[/COLOR][/SIZE] :Cool!: :Cool!: Dzięki za kciukasy i życzenia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]:ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
Selket Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki:loveu::loveu::loveu::loveu: A dzisiaj zaliczyłam laborki z chemii:multi: A miałam szczęście, bo trafiłam w wielocukier i musiał zrobić tylko dwie reakcje i już koniec:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Selket']:loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki:loveu::loveu::loveu::loveu: A dzisiaj zaliczyłam laborki z chemii:multi: A miałam szczęście, bo trafiłam w wielocukier i musiał zrobić tylko dwie reakcje i już koniec:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ke?..............:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]brawo :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]brawo :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dziękuję:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Cześć Selkecikowa! Gratki za zdanie laborki! :loveu: Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:klacz: zdolna dziewczynka :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='aneczka23']Cześć Wam...:diabloti:[/quote] Cześć:multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Selkecikowa! Gratki za zdanie laborki! :loveu:[/quote] Cześć Izunia:loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję:oops: Mam nadzieję, że te zdane laborki to oznacza już zaliczenie pracowni i nie będzie nic więcej mieli do zaliczania:roll: Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]czyli co? Znaczy sie - LABA?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Kalolka:multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]czyli co? Znaczy sie - LABA?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Kalolka:multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A co to są LABA?:roll: Hmm....ja miałam na myśli laboratorium z chemii:diabloti: Takie wiesz robienie jakiś durnot w probówkach i obciąganie pipetek:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Odwiedzamy, pozdrawiamy...:lol::loveu: Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Selket']A co to są LABA?:roll: Hmm....ja miałam na myśli laboratorium z chemii:diabloti: Takie wiesz robienie jakiś durnot w probówkach i obciąganie pipetek:diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeeeeeeee.....laba to czas wolny...nic nie robienie...lezenie do góry doopą:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Jagoda1']Odwiedzamy, pozdrawiamy...:lol::loveu:[/quote] Jagódka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 widzialam serniczka :eating: i widzialam ze Selkecik mial urodzinki a ja brzydula mu zyczonek nie zlozylam :wallbash::wallbash::wallbash: wszystkiego najlepszego sloneczko :bday: spoznione ale szczere 100 lat 100 lat niech zyje zyje nam :new-bday: Quote
Selket Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nieeeeeeeee.....laba to czas wolny...nic nie robienie...lezenie do góry doopą:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Aha:eviltong: Od dzisiaj mam wolne:multi::multi: Akurat się będę ukać coby się na poprawkę z anatomii nauczyć:p (żem dzisiaj zawaliła anatomię:placz:) Quote
Recommended Posts