Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=6][COLOR=Purple][I][U][B]:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Coll!:Dziękuję Wam Kochane[/B][/U][/I][/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Częstujcie się serniczkiem ;)
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/iplus/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/iplus/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/iplus/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/iplus/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG][IMG]http://www.rysch.com/kuchnia/images/sernik_kakaowy.jpg[/IMG]

Trzymajcie za mnie kciuki dzisiaj bo mam histo do zaliczenia:roll:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket'][SIZE=6][COLOR=Purple][I][U][B]:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Coll!:Dziękuję Wam Kochane[/B][/U][/I][/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Częstujcie się serniczkiem ;)

Trzymajcie za mnie kciuki dzisiaj bo mam histo do zaliczenia:roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Mmmmmmmm:p Szczymie:thumbs:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

:tort: [B][I][SIZE=5][COLOR=red]Sto lat sto lat .............i wszystiego Naj Naj........Najlepszego..........:multi:[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

:new-bday: :bday: :BIG:

:Rose: :loveu: :Rose: :loveu::Rose: :loveu::Rose: :loveu::Rose: :loveu::Rose: :loveu::Rose: :loveu::Rose: :loveu::Rose:

Posted

[quote name='Selket']:Cool!: :Cool!:[SIZE=6][COLOR=Red]3[/COLOR][/SIZE] :Cool!: :Cool!:

Dzięki za kciukasy i życzenia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

[CENTER]:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:
[/CENTER]

Posted

[quote name='Selket']:Cool!: :Cool!:[SIZE=6][COLOR=Red]3[/COLOR][/SIZE] :Cool!: :Cool!:

Dzięki za kciukasy i życzenia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]:ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki:loveu::loveu::loveu::loveu:

A dzisiaj zaliczyłam laborki z chemii:multi: A miałam szczęście, bo trafiłam w wielocukier i musiał zrobić tylko dwie reakcje i już koniec:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Selket']:loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki:loveu::loveu::loveu::loveu:

A dzisiaj zaliczyłam laborki z chemii:multi: A miałam szczęście, bo trafiłam w wielocukier i musiał zrobić tylko dwie reakcje i już koniec:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ke?..............:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='aneczka23']Cześć Wam...:diabloti:[/quote]
Cześć:multi::multi::multi::multi::multi:

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Selkecikowa! Gratki za zdanie laborki! :loveu:[/quote]
Cześć Izunia:loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję:oops:
Mam nadzieję, że te zdane laborki to oznacza już zaliczenie pracowni i nie będzie nic więcej mieli do zaliczania:roll:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]czyli co? Znaczy sie - LABA?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

Kalolka:multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]czyli co? Znaczy sie - LABA?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

Kalolka:multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A co to są LABA?:roll: Hmm....ja miałam na myśli laboratorium z chemii:diabloti: Takie wiesz robienie jakiś durnot w probówkach i obciąganie pipetek:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']A co to są LABA?:roll: Hmm....ja miałam na myśli laboratorium z chemii:diabloti: Takie wiesz robienie jakiś durnot w probówkach i obciąganie pipetek:diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeeeeeeee.....laba to czas wolny...nic nie robienie...lezenie do góry doopą:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

widzialam serniczka :eating:

i widzialam ze Selkecik mial urodzinki a ja brzydula mu zyczonek nie zlozylam :wallbash::wallbash::wallbash:

wszystkiego najlepszego sloneczko :bday: spoznione ale szczere 100 lat 100 lat niech zyje zyje nam :new-bday:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nieeeeeeeee.....laba to czas wolny...nic nie robienie...lezenie do góry doopą:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Aha:eviltong: Od dzisiaj mam wolne:multi::multi: Akurat się będę ukać coby się na poprawkę z anatomii nauczyć:p (żem dzisiaj zawaliła anatomię:placz:)