Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć:loveu:
A co nowego? Właśnie wróciłam do domku na weekend:multi: Jestem chora:-( Boli mnie strasznie gardło i jest zawalone flegmą, czy jak to tam się zowie:-(
Wczoraj miałam zaliczenie z histologii i dostałam 4:multi: Ale mają taką okropnę skalę punktową, ze coś strasznego:shake: I te slajdy z tkankami, jeszcze wybierają takie poucinane, że nie wiadomo co to a masz mniej niż pół minuty na zakreślenie odp:shake: Oo.....już ciemno za oknem, strasznie szybko..... A i mam fajną książeczkę z biblioteki, wczoraj przeczytałam połowę :grins: :grins: I mnóstwo nauki.... Ale to może się uda przeskoczyć ;)

Posted

[quote name='Selket']Cześć:loveu:
A co nowego? Właśnie wróciłam do domku na weekend:multi: Jestem chora:-( Boli mnie strasznie gardło i jest zawalone flegmą, czy jak to tam się zowie:-(
Wczoraj miałam zaliczenie z histologii i dostałam 4:multi: Ale mają taką okropnę skalę punktową, ze coś strasznego:shake: I te slajdy z tkankami, jeszcze wybierają takie poucinane, że nie wiadomo co to a masz mniej niż pół minuty na zakreślenie odp:shake: Oo.....już ciemno za oknem, strasznie szybko..... A i mam fajną książeczkę z biblioteki, wczoraj przeczytałam połowę :grins: :grins: I mnóstwo nauki.... Ale to może się uda przeskoczyć ;)[/quote]

Weekend? Przeca dziś środa? Czy ja się może nie znam na zegarku.....

Posted

[B]jbk,[/B] na weekend :grins: Bo w piątek mamy rektorskie a w czwartek na zoocie odwołaliśmy zajęcia i jest wolne. Więc przyjechałam do domciu ;)
[B]Tengusiu[/B], cześć Kochana :calus:

Posted

[quote name='Pandisia']Cześć dziewczyny. Mam do Was romansa :cool3: Selket wiesz o co biega na pewno :evil_lol: Odezwę się w tej sprawie na priva :loveu:[/quote]

Pandisia, ale dawno Cię nie widziałam...

Posted

[B]jbk,globalnydog[/B] foteczki kiedyś jakieś będą:roll: Nie wiem tylko kiedy :(
[B]Żonkilka,[/B] tulkam się do Ciebie i ja :calus: Jakiś dziś mam zły dzień :(
[B]Dobciu,[/B] cześć i foteczki będą kiedyś:roll: