apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Selket'] Jabłuszko, ja siem staram:oops:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Widzę i doceniam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mówisz i masz kochana :calus::calus::calus::calus: tuuuuuliiiiimy od samego rana ;) mi tez się przyda :eviltong: ale swoją drogą to ja dzisiaj jestem pierwsza :cool3::cool3: cześć :multi::multi::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jbk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Żonkil, powinnaś za każde wejście tu jako pierwsza wrzucać złotówkę do słoika ;) Wkrótce byłabyś bogata :) :calus: Selkeciku :) Quote
jonQuilla Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to nie jest głupi pomysł... ale z drugiej strony skąd brać te złotówki :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jbk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]to nie jest głupi pomysł...[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale z drugiej strony skąd brać te złotówki :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] To puszki zamiast złotówek, a potem wymienisz w skupie ;) Quote
jonQuilla Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='jbk']To puszki zamiast złotówek, a potem wymienisz w skupie ;)[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] nie pije aż tyle piwa :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie pije aż tyle piwa :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Przecież to nie musi być po piwie ;) Cole i inne tego typu napoje też sprzedają w puszkach ;) Quote
jonQuilla Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='jbk']Przecież to nie musi być po piwie ;) Cole i inne tego typu napoje też sprzedają w puszkach ;)[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]acha.. :oops::oops: ale ja coli i innych napoi nie piję z puszek :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]acha.. :oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale ja coli i innych napoi nie piję z puszek :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Noż kurde! To co innego możesz zbierać? Quote
jonQuilla Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]eeee...yyyy....aaaa....hmmmm.... może.. może.. nie mam pojęcia :roll: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jbk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]eeee...yyyy....aaaa....hmmmm....[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]może..[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]może.. [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie mam pojęcia :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Liści idź nazbieraj ;) Zrobisz z nich potem piękną martwą naturę i sprzedać za grube tysiaki na allegro ;) Quote
Selket Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Ciekawy biznes prowadzicie, ciekawy ;) Zacznę sobie odsetki odliczać, jako, że pomysł się narodził u mnie:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='jbk']Liści idź nazbieraj ;) Zrobisz z nich potem piękną martwą naturę i sprzedać za grube tysiaki na allegro ;)[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jeśli będą w kształcie matki boskiej to z pewnością :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]jeśli będą w kształcie matki boskiej to z pewnością :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] O rany, już się boję ;) Quote
jbk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Selket']Ciekawy biznes prowadzicie, ciekawy ;) Zacznę sobie odsetki odliczać, jako, że pomysł się narodził u mnie:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] Ile procent bierzesz? :diabloti: Quote
Selket Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Nie wiem sama:shake: Będzie zależało od zysków Żonkilalastej :grins: :grins: :grins: Quote
jbk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Selket']Nie wiem sama:shake: Będzie zależało od zysków Żonkilalastej :grins: :grins: :grins:[/quote] Oby były jak największe :) Quote
apple Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jestem co bys nie myślala ze mnie nie ma:evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jestem co bys nie myślala ze mnie nie ma:evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] W życiu bym tak nie pomyślała :grins: :grins: Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]dzisiaj też jestem:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]dzisiaj też jestem:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja też, ja też! Kurde, posty mi ukrada! Quote
Iv_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 :roll: ja też se przyszłam :roll: Witam :loveu: wsiech obecnych i nieobecnych i pytam dlaczego są nieobecni?:eviltong: Quote
Selket Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Ja tyż już jestem :grins: :grins: Quote
basia2202 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [COLOR=Purple][B]witam się z Wami w piąteczek :)[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts