Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll:znow 3cia [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:cool3: ale na pudło się załapałaś ;) nie musiałaś swojego targać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']:cool3: ale na pudło się załapałaś ;) nie musiałaś swojego targać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]plecy od dxwigania mnie rozbolały :razz::razz:musiałam sie postarać ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]plecy od dxwigania mnie rozbolały :razz::razz:musiałam sie postarać ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

hahaaaa no proszę ;), tylko teraz nie chcij, żeby Ci te plecy reperować :roll: :p

Cześć :loveu: :multi: :loveu:

Posted

Dzień dobry Szalone :multi: :multi: Wy to chyba spać nie możecie??? :mad: :mad:
A dzień dobry Pandisiu ;) Jak tam prezent dla Teściowej? Zadowolona była :razz: :razz:

Posted

[quote name='Selket']Dzień dobry Szalone :multi: :multi: Wy to chyba spać nie możecie??? :mad: :mad:
A dzień dobry Pandisiu ;) Jak tam prezent dla Teściowej? Zadowolona była :razz: :razz:[/quote]

Bardzo zadowolona a nawet jeszcze bardziej :evil_lol: Nie ma to jak zapunktować u teściowej :eviltong:. Myślę już o mojej mamie ale to jeszcze mam czas :razz:

Posted

[quote name='Pandisia']Bardzo zadowolona a nawet jeszcze bardziej :evil_lol: Nie ma to jak zapunktować u teściowej :eviltong:. Myślę już o mojej mamie ale to jeszcze mam czas :razz:[/quote]
Supcio:multi: Punkty u Teściowej to dobra rzecz:eviltong: A myśl, myśl i o Mamie ;) Ja zapraszam:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']hahaaaa no proszę ;), tylko teraz nie chcij, żeby Ci te plecy reperować :roll: :p

Cześć :loveu: :multi: :loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wpadnę na masazyk :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]wpadnę na masazyk :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Zapraszamy na masowanko plecków :mad: :mad: :mad: nową-mało inwazyjną metodą :cool3: bejsboloterapią lekkodotykową :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:cool3: miejsca na podiumie jeszcze wolne .......[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-05.gif[/IMG]...zapraszam :evil_lol:[/quote]
To ja się wcisnę jeśli można :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='Ziutka']To ja się wcisnę jeśli można :cool3: :eviltong:[/quote]

[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-05.gif[/IMG] dawaj tutaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_'][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-05.gif[/IMG] dawaj tutaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
[CENTER]Yea :ylsuper::ylsuper::ylsuper:

:B-fly::B-fly::B-fly:
[/CENTER]

Posted

[quote name='Ziutka'][CENTER]Yea :ylsuper::ylsuper::ylsuper: [/CENTER]

[CENTER]:B-fly::B-fly::B-fly:[/CENTER]
[/quote]

:cool3: ale feta :multi:, ale nie ma trzeciej do kompletu :roll:

Posted

[quote name='Iv_']:cool3: ale feta :multi:, ale nie ma trzeciej do kompletu :roll:[/quote]
No nie ma :niewiem:
Liczyłam na Żonkilkę ale hmm........:hmmmm: olała nas :lmaa:

Posted

[quote name='Ziutka']No nie ma :niewiem:
Liczyłam na Żonkilkę ale hmm........:hmmmm: olała nas :lmaa:[/quote]

:lmaa: trzeba jej będzie bęcki sprawić jak przyjdzie :cool3: to nie będzie zapominać :p :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:lmaa: trzeba jej będzie bęcki sprawić jak przyjdzie :cool3: to nie będzie zapominać :p :diabloti:[/quote]
Chyba tak trzeba zrobić bo to jest nie do pomyślenia, że tak sobie w kulki z nami leci :mad: :diabloti: i miejsce na podium wolne :razz: